Search

Koristeltu hääsaippua hyvissä käsissä

Saippuapullon koristelu Kaikki Paketissa

Niinkin arkinen asia kuin saippua on käytännöllinen kesätuliainen ja soveltuu myös lahjaksi. Kaupoista toki löytyy hyllyittäin erilaisia saippuapakkauksia, mutta pienellä luovuudella voit taikoa kauniin saippuapullon myös itse. Asettelemalla tyhjään, läpinäkyvään saippuapulloon koristekukkia, saat mukavaa kesäilmettä kylpyhuoneeseen.

Kukkia saippuapullon sisällä Kaikki Paketissa

Kokosimme muutama viikko sitten vastavihitylle pariskunnalle häälahjapaketin. Lahja sisälsi arjen käyttötavaroita, mutta myös itse tehtyä. Yksi lahjoista oli kuvissa näkyvä saippuapullo. Kukkien lisäksi laitoimme läpinäkyvään pumppupulloon koristetimantteja. Niillä lahjaan sai mukavasti lisäsäihkettä. Olemme iloisia, että saippua päätyi hyviin käsiin ;)

Pulloon sujautetut tavarat näkyvät kauniisti läpi, kun annostelijan täyttää kirkkaalla nestesaipualla. Aivan mitä tahansa ei saippuan sekaan kannata laittaa. Riskinä voi olla, että tavarasta liukene saippuaan väriä tai muita ei-toivottuja asioita.

Saippuapullon koristelu Kaikki Paketissa

11 kommenttia

 1. Ihana ♥ Ja jälleen niin hyvä, helposti toteutettavissa oleva idea! Kiitos! Mukavia kesäpäiviä teille ♥

  VastaaPoista
 2. Loistava idea! Oon nähnyt vastaavia lapsille (sisälle legoja, pikkusia muovileluja, marmorikuulia..) mut kristallit, helmet ja sellaiset tosiaan soveltuvat myös koristeeksi niin sopii myös aikuisempaan makuun :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis lahja idea <3

  VastaaPoista
 4. Niin herkkä ja kaunis. :) Kirkasta saippuaa on niin vaikea löytää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin metsästimme kirkasta saippuaa pitkään, kunnes Lidlistä löytyi Cien-merkin sensitive-täyttöpussi. Se sopii hyvin tähän tarkoitukseen :)

   Poista
  2. Jes! Kiitos tästä tiedosta. :)

   Poista
  3. Myös Jyskistä löytyy kirkasta käsisaippuaa 1l täyttöpusseissa :)

   Poista
 5. Aivan ihana, pojat te olette neroja. <3

  VastaaPoista