Search

Yllätys tuopin sisällä ja muita arkiston aarteita

Kaikki Paketissa lahjaideoita

Aika rientää nopeasti. Kesällä tulee kuluneeksi vuosi, kun ensimmäinen postauksemme näki päivänvalon. Blogin myötä aivan uusi maailma on avautunut. Kiitos, että olet löytänyt lukijaksemme ja kannustanut jatkamaan postausten tekemistä. Mitäpä täällä kaksin höpistä. Täällä blogissa on ollut esillä vain ripaus ideoista, joita olemme vuosien varrella toteuttaneet. Paketeista ajalta ennen blogin perustamista ei valitettavasti ole kuvamateriaalia tallessa muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Nyt julkaisemmekin kuvia arkiston kätköistä. Otokset eivät ole valokuvauksen taidonnäytteitä, mutta niissä näkyvät luomukset ja ideat pääsevät kuitenkin hyvin esiin. Saammeko esitellä hennon kukkaispaketin, karkeilla täytetyn tuopin ja tasavuosipaketin.


HENTO KUKKAISPAKETTI


Kukin koristeltu lahjapaketti Kaikki Paketissa


Koristekukat ovat helppo tapa piristää ja koristaa lahjapakettia. Tämä paketti syntyi vuosi sitten äitienpäiväksi. Kukat on kiinnitetty pakettiin kuumaliimalla. Kukan sävyihin sopiva satiininauhaa antaa ryhtiä lopputulokseen. Satiininauha pysyy kiinni paketissa kaksipuoleisella teipillä. Koristekukat voi halutessaan korvata aidoilla vaihtoehdoilla.


KARKKITUOPPI


Karkkituoppi on hauska lahjaidea miehelle Kaikki Paketissa

Karkkituoppi on hauska lahjaidea miehille. Täytä tuoppi keltaisilla karkeilla ja ripottele päälle valkoisia vaahtokarkkeja. Näin saat lahjaan värimaailman, joka muistuttaa oluella täytettyä tuoppia. Viimeistele lahja käärimällä se sellofaaniin.

TASAVUOSIPAKETTI


Tasavuosilahja pyöreitä täyttävälle Kaikki Paketissa


Lahjapakettiin saat mukavan yksityiskohdan, kun leikkaat pahvista paketin päälle saajan ikävuodet. Kuvan paketissa numerot ovat kiinni pahvisuikaleessa, joka kiertää paketin ympäri. Paketin päälle on aseteltu onnittelukukka, joka pysyy paikallaan pakettia kiertävien satiininauhojen avulla.

Tällaista materiaalia arkistojen kätköistä paljastui. Erityisesti kaksi ensimmäistä ideaa on helppo totettaa. Ne eivät vaadi suurta sorminäppäryyttä, joten niiden tekeminen luonnistuu keneltä hyvänsä.

23 kommenttia

 1. Kiva tuo tuoppi-idea ja kukkapaketti on niin kaunis.
  Aurinkoista viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Täällä nautitaan vielä jokunen päivä Budapestin lämmöstä :)

   Poista
 2. Onnea 1-v bligin johdosta.Reissulla Turkissa törmäsin vauvojen kastejuhlakoristeisiin,isoja ja näyttäviä!Harmi ettei Suomessa ole vastaavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Laitamme tämän vinkin korvan taakse, jos vaikka kehittelisimme kastetilaisuudesta muutaman koristeen jossain vaiheessa :)

   Poista
 3. Onnea 1-v bligin johdosta.Reissulla Turkissa törmäsin vauvojen kastejuhlakoristeisiin,isoja ja näyttäviä!Harmi ettei Suomessa ole vastaavia.

  VastaaPoista
 4. Tuo karkkituoppi on ihan paras! =) Huippuidea! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiva kuulla. Tuoppi herätti aikanaan hilpeyttä myös lahjansaajassa :)

   Poista
 5. Tämä blogimaailma on kyllä antoisa juurikin muiden lukijoiden ihanien kommettien takia <3 Onnea blogillenne joka on aina hyviä ideoita pullollaan :) Mukavaa lauantai iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoi, mukavaa viikonloppua! Nyt aika suunnata nukkumaan, jotta jaksaa huomenna uudet seikkailut Budapestissä :) Keskiviikkona paluu Suomeen.

   Poista
 6. Onnea 1-vuotiaalle! Loistavaan aiheeseen erikoistunut bloginne on piristävä poikkeus tässä blogiviidakossa, jossa itsekin olen vuoden päivät seikkaillut. Terkuin Suska koivuladesignesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Suska! Ihana kuulla että blogimme on jäänyt mieleesi positiivisena poikkeuksena :) ♡ ihanaa kesää sinulle!

   Poista
 7. Upeita ideoita kaikki, mutta jotenkin tuo tasavuosipaketti jäi mieleen, että pitääpä kokeilla itselläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viltsu! Se on kyllä mustakin hauska paketti ja korostaa kivasti pyöreitä vuosia! Siitä vaan askartelemaan :)

   Poista
 8. ;) tuo oluttuoppi olisi kyllä oiva lahja jollekin oikein oluen ystävälle ja asiantuntijalle. Tätä merkkiä ei saaja heti ehkä arvaisikaan. Mutta vaahtoa on niin kuin pitääkin. Ilo silmälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Olut on tarjoilitava pienen vaahdon kera ;) tässä versiossa se on oikein paksua vaahtoa ;D

   Poista
 9. Hauskoja ideoita! Teiltä ne eivät tunnu ihan heti loppuvan :) Onnea yksivuotiaalle blogille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Vielä on muutamia ideoita päässä ja sitten vaan inspiraation lähteille taas ja uutta kehittelemään ♡

   Poista
 10. Vitsi vitsi miten kiva idea, pojalle tästä mahtavan lahjaidean sain, kiittis. :)

  VastaaPoista