Search

Kaikki Paketissa Kotiblogit-lehden kesänumerossa

kotiblogit

Kaikki Paketissa -blogi on ensimmäistä kertaa rantautunut myös aikakauslehtimaailmaan. Tänään nimittäin kauppojen lehtihyllyille ilmestyi Kotiblogit-lehden kesänumero, jossa myös meidän ideoitamme esitellään. Lehti sisältää suomalaisten bloggaajien sisustus-, matkailu-, puutarha-, ruoka- ja DIY-vinkkejä. Ei liene mahdotonta arvata, minkä osion alta meidät löytää. Kotiblogit-lehden avulla lukija löytää varmasti myös uusia blogituttavuuksia. Me kokosimme lehteen ideoita mieltä lämmittävistä kesätuliaisista. Mukana on myös materiaalia, jota blogissa ei ole vielä esitelty. Lisäksi lehdestä löytyy kokoamamme lista kohteista, joita Helsingissä matkailevalle tai asuvalle suosittelemme. Kotiblogit tarjoaa mukavaa kesälukemista lomailijalle. Kannattaa siis suunnata kaupan lehtihyllylle ensi tilassa ;) Kotiblogit-lehden verkkosivuihin voit tutustua klikkaamalla tästä (klik!).

Vinkataan tässä yhteydessä myös kesäämme olennaisesti kuuluvasta TV-ohjelmasta. Vaikka ulkona tihkuttaa vettä, kesäistä fiilistä voi hakea tänään alkavasta Allsång på Skansen -ohjelmasta. Kyseessä on ruotsalaisten versio Tammerkosken sillalla -sarjasta. Aurinkoista mieltä yhdessä laulaen. Suomessa ohjelmaa voi seurata Yle Fem -kanavalta klo 21 alkaen. Ohjelmaa esitetään aina tiistaisin Tukholman Skansenilta. Jokaisessa jaksossa yleisöä laulattaa joukko Ruotsin tunnetuimpia artisteja. Tänään lavalla nähdään mm. ikivihreä Carola. Jos kesämatkasi suuntautuu Tukholmaan, kannattaa ehdottomasti vierailla Skansenilla. Skansenin nimeen vannoo jopa Sinkkuelämää-sarjasta tuttu Sarah Jessica Parker, joka viime viikolla lomaili perheensä kanssa alueella.

kotiblogit2

18 kommenttia

 1. Wau onneksi olkoon ja ihan asiasta <3 Olette neroja. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa Allu ja Jani. Tekin ootte julkkiksia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihdoin se lehti tuli, huippua! Ja Allsång på Skansen on muuten ihan toista maata kun Tammerkoski! Taitaa olla Tamperelaiset lasit päässä ;)

   Poista
 3. Hienoa! Pitääpä ostaa lehti. :)

  VastaaPoista
 4. Jee! Teiltä tuli myös tosi hyvä setti lehteen :) varmasti moni saa hyviä ideoita vinkeistänne! :)

  VastaaPoista
 5. Täytyykin kiiruhtaa kipin kapin kauppaan ostamaan tuo lehti :)

  VastaaPoista
 6. Hieno juttu!! Lehti pitää hakea hetimiten! :)

  VastaaPoista
 7. Olipa kiva bongata teidätkin tästä yhdestä kesän odotetuimmasta lehdestä. Tämä lehti ostetaan aina. Teidän juttuja ja toteutuksia on kiva seurata. Onnea hienosta jutusta - jään jälleen odottamaan uusia ideoitanne ;)

  VastaaPoista