Search

Ilmapallosta syntyi norsu lahjapakettiin

Kastelahja tai syntymäpäiväpaketti Kaikki Paketissa

Ystäväpariskuntamme pyysi taannoin suunnitteluapua kastelahjapaketin kanssa. Istahdimme alas ja ryhdyimme miettimään mukavaa teemaa lahjalle. Oli virkistävää ja mukavaa viettää yhteinen inspiraatiopäivä! Suosittelemme sitä muillekin :)

Lahjapakettiin löytyi lopulta sopiva teema kaikille tutusta lastenlaulusta: ”Yksi pieni elefantti marssi näin aurinkoista tietä eteenpäin.”

Elefanttimarssi. Kuinka riemastuttava ja aurinkoinen lastenlaulu! Yksi elefantti marssi myös ystäviemme lahjapakettiin. Sutjakkaasti muuten marssikin, sillä toteutus syntyi pelkkää ilmapalloa hyödyntäen. Tyhjään ilmapalloon on liimattu koristesilmät, jonka jälkeen se on kiinnitetty kaksipuoleisella teipillä lahjapakettiin. Kun ilmapallon ympärille piirtää tussilla vielä norsun ääriviivat, on hauska lahjapaketti valmis. Vaikka paketti olikin kastelahjaksi tarkoitettu, tämä soveltuu kaikille lapsille ja lapsenmielisille.

Inspiraatiopäivän aikana käsissämme syntyi samoista materiaaleista myös onnittelukortti. Se mistä lastenlaulusta kortti sai alkunsa, selviää sinulle vielä viikonlopun aikana. 

Me marssimme nyt viikonlopun viettoon. Tee sinä samoin!

Paketointi-idea lahja lapselle Kaikki Paketissa

14 kommenttia

 1. Ihana paketti. :) Hauska ja erilainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä soveltuu hyvin myös kortiksi, jos pakettia ei halua tehdä :)

   Poista
 2. Loistava idea! Ja todella inspiroiva blogi muutenkin, piti heti klikata lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että tykästyit blogiimme :) Tervetuloa lukijaksi :)

   Poista
 3. Aivan ihana ja suloinen idea! Teidän blogissanne on loistavia vinkkejä.

  VastaaPoista