Search

Tukholman paras burgeri on tunnin odottamisen väärti

Flippin Burgers Tukholma

"Hei ja tervetuloa Flippin' Burgersiin! Meillä on tällä hetkellä kaikki pöydät varattuja. Pääsette tilaamaan ruokaa noin tunnin kuluttua."

Tukholman Vasastanissa sijaitseva Flippin' Burgers on yksi kaupungin suitsutetuimmista ravintoloista tällä hetkellä. Konstailemattomat, mutta mehevät burgerit ovat saaneet niin kriitikoilta kuin kävijöiltäkin pelkkää positiivista palautetta. Parhaiden burgereiden maine näkyy jonona ravintolan edessä. Jos mielit ruokailla täällä, varaa malttia ja riittävästi aikaa! Pöytään pääsyä joutuu odottamaan lähes poikkeuksetta tunnin. Mukaan otettuna aterian saa nopeammin. Ruuhkasta huolimatta tunnelma ravintolassa on leppoinen. Kävijäkunta on hipsteripainotteista.


 cherrytree cola Flippin Burgers Tukholma

Vapautuvaa pöytää odotellessa voi nautiskella paikan huurteisia tai raikkaita limonadeja. Jenkkiteema on vallitseva ja se näkyy myös tarjolla olevissa juomissa. Valikoima sisältää parhaita Amerikkalaisia oluita ja limonadeja. Alkoholittomista erityisesti kirsikkakola on kokeilemisen arvoinen.

Mutta entä se burgeri? Myönnettävä on, kyllä se pääsi syömiemme burgereiden kärkipaikalle. Salaisuus piilee mehevässä pihvissä. Rasvaista, mutta niin herkullista! Yllättävää on se, että burgeri ei sisällä juurikaan täytteitä. Konstailemattomuus ja mehevyys tekevät siitä täyden kympin arvoisen!

Tukholman paras hampurilainen Flippin Burgers

Ben Jerrys milkshake pirtelö

Jos kalorikiintiö ei ole vielä tapissaan, kannattaa jälkiruuaksi tilata suussa sulavat pirtelöt. Ne valmistetaan Ben&Jerry’s -jäätelöistä. No niin, tarvitseeko enempää sanoa kun voitte jo arvata, että herkkua ovat! Ravintolasta poistuminen tapahtuu maha piukeena vyöryen.

 flippin burgers stockholm

1 kommentti

  1. Nuo Ben&Jerry's jätskeistä valmistetut pirtelöt näyttävät pikkusen liian herkullisilta, etenkin dieetillä ollessa! :D

    Tulin kuitenkin myös ihan oikealla asialla, nimittäin onnittelemaan Aleksia Uashmaman paperipussukan voitosta! Jos saisin sähköpostilla yhteystiedot, niin lähetän kivan palkinnon tulemaan. :) smthingsmall@hotmail.com

    VastaaPoista