Search

Pupun korvat satiininauhasta

pääsiäisaskartelua

Pääsiäinen ilman suklaamunia ei tule kuuloonkaan. Kiintiö ei ole vielä täyttynyt, vaikka näitä suklaaherkkuja on tullut naposteltua useampi päivässä. Olimme molemmat ostaneet toistemme aikeista tietämättä useamman pussillisen suklaamunia. Jotta farkut mahtuisivat vielä juhlapyhienkin jälkeen jalkaan, päätimme antaa osan ystävillemme. Sujautimme herkut sellofaanipussiin, ja kiinnitimme pussinsuuhun satiininauhasta askartelemamme pupun korvat.

easter5

Pupun korvien tekemiseen tarvitset kahta eri väristä (valkoista ja vaaleanpunaista) satiininauhaa, kaksipuoleista teippia ja nitojan. Kuvan sellofaanipussit on ostettu Tukholman Lagerhausista ja satiininauhat ovat Helsingin HobbyPoinista.

Näin onnistut: Leikkaa sekä valkoisesta että vaaleanpunaisesta satiininauhasta kaksi soiroa. Vaaleanpunaisten satiininauhojen tarvitsee olla vain puolet valkoisten pituudesta. Kiinnitä vaaleanpunaiset satiininauhat kaksipuoleisella teipillä valkoisiin nauhoihin. Muodosta molemmista nauhanpätkistä silmukka, niin että vaaleanpunainen satiininauha jää silmukan sisäpuolelle. Niittaa silmukat toisiinsa ja halutessasi esim. sellofaanipussiin kiinni nitojalla. Älä pelästy, vaikka nitoja hieman rytistää nauhaa. Leikkaa vielä pieni pala vaaleaa satiininauhaa. Kierrä se rullalle (pysyy kiinni kaksipuoleisella teipillä). Teippaa rulla kohtaan, jossa niitti sijaitsee.  


easter2

Laitahan tämä vinkki korvan taakse ensi vuotta ajatellen. Nämä pupujussin korvilla koristellut suklaamunapussukat kelpaavat varmasti myös virpojille.

happy_easter2

16 kommenttia

 1. Moikka! Löysin blogiinne ja jäin seurailemaan! Aivan mielettömän suloiset pupunkorvat ja paljon hyviä ideoita täällä muutenkin.
  Mukavaa pääsiäisen jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Kiva, että löysit tänne. Leppoisaa pääsiäistä sinullekin!

   Poista
 2. Kauniit pussukat! Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Voi suloisuus ja idearikkaus! Kiva blogi! Hyviä pyhien jatkoja teille! t; Hanna

  VastaaPoista
 4. Voi miten hieno idea.. Jälleen! :D Toivottavasti teillä oli kiva pääsiäinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava pääsiäinen takana. Sai kerrankin levätä ja ladata akkuja. Toivottavasti teilläkin pääsiäinen sujui leppoisasti.

   Poista
 5. Hauska idea! Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 6. Onpas se söpö! :) Kiva ja virkistävä blogi teillä, jään seuraamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sinun blogisi kuuluu nykyisin niihin, joissa tulee vierailtua useasti.

   Poista
 7. Nättejä kuin puput pieninä :)
  Soveltuu taas moneen muuhunkin.

  VastaaPoista