Search

Miten saat lahjapaketista juhlavan ilman narua?


paketti_2 
Lepäilyä, oleilua, samoilua ja kyläilyä. Siinä tiivistettynä mennyt pääsiäinen. Tarpeeseen tuo lepo tulikin, sillä kalenteri tuntuu uhkaavasti täyttyä kevään osalta. Entäs siellä? Sujuiko pääsiäinen leppoisan rauhallisesti?


Piipahdimme pääsiäisenä sukuloimassa tripla-syntymäpäivillä. Päivänsankareiden paketteihin halusimme keväistä fiilistä. Taannoiselta Tukholman reissulta mukaamme tarttui ihastuttavan väristä, haalean turkoosia lahjapaperia, joka oli omiaan näihin paketteihin. Samalla halusimme tehdä paketin, jonka koristeluun ei ole käytetty lainkaan lahjanarua. Mutta miten tehdä lahjapaketista juhlava ja omaperäinen ilman narua tai satiininauhaa? Vastaus on lahjapaperiin tehtävät pienet laskokset. Persoonallisten laskosten vuoksi paketti ei välttämättä kaipaa mitään ylimääräistä ympärilleen. Simppeliä ja tyylikästä!

Lahjapaketti ilman narua Kaikki Paketissa

Laskokset ovat helppo toteuttaa. Sinun tarvitsee tehdä vain pieniä laskoksia tasaisin välin lahjapaperiin. Sen jälkeen paketoit lahjan normaalisti paperiin. Riippuen mihin kohtaan haluat laskosten osuvan paketissa, voit tehdä niitä lahjapaperiin joko vaakasuoraan tai vinottain. Meidän paketeissa on hyödynnetty molempia tapoja.

Taitosten tekeminen lahjapaperiin Kaikki Paketissa
Paketin ympärillä olevia laskoksia kannattaa lopuksi hieman "avata", jotta ne korostuisivat paremmin. Parhaiten laskokset soveltuvat kovien ja kulmikkaiden pakettien tekemiseen. Pehmeissä paketeissa lopputulos ei näytä yhtä särmikkäältä.

Taitosten tekeminen lahjapaperiin Kaikki Paketissa

Halutessasi voit koristaa pakettia esimerkiksi oksan pätkällä. Ilman koristeluakin paketti näyttää kauniilta.

Taitosten tekeminen lahjapaperiin Kaikki Paketissa

Saimme muutama viikko sitten haasteen, johon pyrimme tarttumaan loppuviikosta, tosin hieman soveltaen. Sen myötä pääsette tutustumaan meihin vähän paremmin. Niitä lupaamiamme Tukholman reissukuulumisiakin on tulossa, jahka vielä hetken maltatte odottaa.

11 kommenttia

 1. Tämä on kuin minulle tehty. Ei meillä ikinä mitään narua ole silloin, kun jotain pitäisi paketoida :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se yleensä menee ja on meillekin tuttu tilanne. Tämä vinkki kantsii laittaa korvan taakse tällaisia tilanteita varten.

   Poista
 2. Kaunis paperi ja paketointi ❤️Olisiko jotain kivaa ideaa 4 v tytön korttiin ja paketointiin?Mukavaa keskiviikko iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa. Paketointiin vaikuttaa tietysti suuresti se, millainen lahja on kyseessä. Eli onko pehmeä, kova, pieni vai suuri. Laitan linkin yhteen mukavaan ja helppoon ideaan, jossa valkoiseen paperiin käärittyyn pakettiin on liitetty neljä värikynää. Vaihtoehtoisesti paketin päälle voi liimata neljä pientä kakkukynttilää. Linkki pakettiin on tässä: http://www.misswebbie.gr/diaskedastikes-suskeuasies-dwrou-gia-ta-paidakia-sou/ Sitten korttiin. Yksi varteenotettava kortti voisi olla tikkariperhonen, joka löytyy täältä: http://askartelijanidealaari.blogspot.fi/p/kortit.html Pidämme mielessä nuoremmat päivänsankarit tulevia paketteja kehitellessä :)

   Poista
 3. Nätin väristä paperia ja hyvännäköisiä paketteja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon paperiin mekin ihastuimme. Lämmin ja keväinen sävy.

   Poista
 4. Ihanan väriset paketit ja kauniit! :)

  VastaaPoista
 5. Todella kauniit paketit. Paperin väri sopii hyvin kevääseen ja pajun oksien kanssa :)

  Jaahas, kylläpä heräsi mielenkiinto mitä siellä sovelletaan :)

  VastaaPoista
 6. On todella kauniita paketteja. Ihanan värinen paperi.

  VastaaPoista
 7. Törkeän hieno ja simppeli idea! Voi kun vielä muistaisin sen kun seuraavan kerran pitää lahjaa paketoida.. :)

  VastaaPoista