Search

Mennyttä aikaa & joulun taikaa

Kaikki Paketissa joululahja paketointi

Kaupoista löytyy tänä vuonna yllättävän paljon vaihtoehtoja perinteiselle joulupukkilahjapaperille. Helsingissä syksyllä järjestetyiltä kädentaitomessuilta mukaamme tarttui kassillinen erilaisia joulupapereita. Erityisesti tykästyimme löytämäämme sanomalehtijoulupaperiin. Sitä voi tilata ainakin Mokka.fi-verkkokaupasta. Lahjapaperin pohjana on käytetty vuoden 1910 Tyrvään Sanomia, joka on Suomen vanhin edelleen ilmestyvä paikallislehti. Erityisen hyvin tämä lahjapaperi soveltuu joulupaketointiin, sillä kääre on täynnä vanhoja joulumainoksia.

Kaikki Paketissa joululahja paketointi

Jotta lahjapaperin kaunis sanomalehtikuosi pääsisi oikeuksiinsa, halusimme koristella paketin hillityn tyylikkäästi. Kiedoimme paketin ympärille mustavalkoista narua niin, että narusta muodostui paketin päälle joulukuusen muotoinen kuvio. Pakettikorttina toimii mustalla liitutaulumaalilla käsitelty puupala.

Kaikki Paketissa joululahja paketointi

Toinen tekemämme lahjapaketti on ensimmäistä leikittelevämpi. Teemaksi valitsimme satumaisen joulun. Paketissa oleva valkoinen teksti ja poro ovat ääriviivatarroja Sinellistä. Poron perässä kulkeva tähtikuvio on tehty kuviorei'ittimellä valkoisesta kartongista. Jos et satu omistamaan tähtikuvioista rei'itintä, voi paketin vaihtoehtoisesti koristella valkoisilla tähti-ääriviivatarroilla.

Kaikki Paketissa joululahja paketointi

Vajaassa puolessa tunnissa valmistui kaksi tyystin erilaista lahjapakettia. Toivottavasti nämä ilahduttavat myös pakettien saajia.

Taianomaista viikonloppua ja tulkaahan vierailemaan blogissamme maanantaina. Tarjolla olisi yllätys!

4 kommenttia

 1. Sanomalehtipaperi on kaunista, ja naruidea täydentää sitä hyvin :) Sopii erityisen hyvin kirjalahjoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota naruideaa on helppo käyttää nimenomaan kirjalahjoissa :)

   Poista
 2. Aivan ihanat paketit ja ideat! ♡
  Enpä olekkaan tullut ajatelleeksi käyttää ääriviivatarroja paketeissa. Korteissa kyllä!
  Kiitos siis ideasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Ihanaa että inspiroiduit :) Joo noi ääriviivatarrat soveltuu tosi kivasti myös paketteja koristamaan!

   Poista