Search

Hatunnosto isälle!


Kaikki paketissa isänpäivälahja paketointi

Viikon päästä sunnuntaina juhlitaan isiä ja meidän pakettimme näyttää tältä. Kartongista ja huovasta valmistuu juhlava silinterihattu, jonka sisään voi kätkeä pienen lahjan. Askartelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, sillä hatun tekemiseen kuluu jonkin verran aikaa. Isät ovat sen vaivan arvoisia!

Tällä kertaa opastamme sinua videomuodossa. Se tuntui järkevimmältä ratkaisulta, koska askarteluprosessi sisältää useita vaiheita.

Näitä tarvitset:Näin onnistut:Jos isä on herkuttelija, voi hatun täyttää esimerkiksi karkeilla. Toki sisään voi sujauttaa jotain muuta pientä, kuten käsineet tai sukat. Miten sinä olet ajatellut yllättää isäsi?


Tiedättekö mitä? Kuukausi vaihtuu huomenna marraskuuksi ja kuumin lahjasesonki kolkuttelee ovella. Se tarkoittaa sitä, että myös Kaikki Paketissa -blogi laittaa jouluvaihteen päälle. Meidän joulunavajaisia vietetään heti isänpäivän jälkeen maanantaina. Jotta et jäisi paitsi jouluhulinasta, käy tykkäämässä Facebook-sivustamme (klik) tai seuraa meitä Instagramissa (klik).

9 kommenttia