Search

Jouluisia lahjaideoita kylpyhuoneeseenReilu viikko sitten postiluukustamme putkahti muun muassa ihonhoitotuotteita myyvän Dermoshopin joulukuvasto. Kerrotaan heti alkuun, että Dermoshop on suomalainen yritys, joka tunnetaan ehkä paremmin Dermosil-nimisesta tuotemerkistään. Tarjolla on vaihtoehtoja koko perheelle, ja usemmille tuotteista Allergia- ja astmaliitto on myöntänyt allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Meitä näissä tuotteissa erityisesti puhuttelee kaunis ja kekseliäs design.

Dermoshopin joululehti on jo vuosia tarjonnut mukavia lahjaideoita pukinkontiin, niin myös nytkin. Tänä vuonna esillä on yli 20 erilaista lahjapakkausta, joihin on haettu inspiraatiota 50-luvun lempeästä värimaailmasta. On pastellisävyjä ja pallokuosia, vastaavasti miehille toista ääripäätä. Mutta mitäs kaikkea meidän lahjakonttiin tällä kertaa ilmaantuikaan?


Kaikki Paketissa joululahjaidea Dermoshopista

Tämä lahjaidea toimii mukavana väripilkkuna kylpyhuoneessa. Winter Berries -suihkugeeli ja -ihonhoitovoide ovat saaneet innoituksensa sokeroiduista karpaloista, mikä tulee esiin tuoksussa ja designissa. Tuoksuvien tuotteiden ostamisessa on aina se riski, että lahjan saaja ei välttämättä pidä siitä. Uskoisimme kuitenkin, että meidän tapauksessa tämä marjaisa tuoksu on mieluisa yllätys.Hieman erilaista värimaailmaa edustaa miehille suunnattu Body & Soul -joulupakkaus, joka sisältää suihkugeelin ja antiperspirantin. Kuten olettaa voi, on tuoksu miehekkään raikas. Mustat tuotteet on pakattu 50-lukua henkivään ruskeaan pakkaukseen.

Tämä lahja itse asiassa jää omaan käyttöömme. Pullo on niin hieno, että sitä voi vaikka uudelleen täyttää myöhemmin.

Kaikki Paketissa joululahjaidea Dermoshopista

Joulu on näpertelyn, käsitöiden ja askareiden aikaa. Muutenkin kädet tuntuvat talvipakkasilla olevan koetuksella, joten tämä lahjapakkaus on suunnattu erityisesti tekeville käsille. Tuotteissa ja pakkauksessa 50-luvun teema näkyy pastellisävyinä ja pallokuosina. Veikeä Mini Dots -pakkaus sisältää kolme erilaista peruskäsivoidetta ja lisäksi mukana on yö- ja kuorintavoide. Tuotteet on pakattu 40 ml:n tuubeihin, joten ne eivät ahmaise suurta tilaa esimerkiksi laukussa.

Mainittakoon muuten, että tilaus toimitetaan yleensä varsin nopeasti perille. Meidän lahjatilaus saapui jopa vuorokaudessa. Tarkempia tietoja näistä ja muista Dermoshopin joulutuotteista saa heidän verkkosivuiltaan (klik!). Esittelemämme tuotteet ovat tekemiämme lahjavalintoja, eikä tämä postaus ole sponsoroitu. Kuvat olemme ottaneet itse.

Huomasimme myös, että Dermoshopin sivuilta löytyy polka-karkkien resepti. Siihen voit tutustua klikkaamalla tästä! Jos innostut karkkeja tekemään, tulehan kertomaan tänne, millaisia herkkuja niistä tuli.

Ensi viikolla täällä blogissa kurkistellaan menneinä jouluina askartelemiimme paketteihin. Iloa alkavaan viikkoon!

4 kommenttia

 1. Sain viime vuonna joululahjaksi Dermosilin inkiväärin tuoksuisen keittiösaippuan. Se on ollut tosi riittoisa sekä miellyttävä käyttää, ja tietysti tuoksu on ihastuttava. Suosittelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se inkiväärin tuoksuinen saippua oli aivan mahtava. Melkein kesään asti se kesti, kunnes sen loputtua tilalle hommasimme salvian tuoksuisen keittiösaippuan. Poistaa esim. kalaruokien hajut hyvin käsistä.

   Poista
 2. Olipa hyvä että löysin tieni ihanaan blogiinne!☺
  Lisään oman Joulublogini suosikkeihin ja tulen paremmalla ajalla uudelleen!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa, että löysit. Sinun blogissasi on tullut useamman kerran vierailtua. Jostain syystä en ollut vielä lisännyt itseäni lukijaksesi, mutta se virhe on nyt korjattu. Ja syvä kiitos, että lisäsit blogin listallesi. Lämmittää mieltä kovasti!

  VastaaPoista