Search

Karttajuliste uuteen kotiin (sisältää arvonnan)

karttajuliste-seinälle
Kaupallinen yhteistyö: Alvar Carto

Kuukaudenpäivät olemme opetelleet asumista uudella paikkakunnalla. Hyvältä se elämä maistuu Helsingin jälkeen täällä Järvenpäässäkin. Suurin muutos entiseen lienee siinä, että asuinneliöiden määrä tuplaantui. Niinpä viimeiset viikot ovatkin kuluneet erilaisia sisustushankintoja tehdessä.  Uusin sisustuselementti löytyy olohuoneen lipaston päältä. Se on kotimaisen Alvar Carton karttajuliste uudesta asuinpaikkakunnastamme.

Karttajulisteiden suosio on lähes räjähtänyt muutaman vuoden sisällä. Useimmiten julisteita on tarjolla vain suurimmista kaupungeista. Alvar Carto tekee tässä poikkeuksen, sillä yrityksen verkkosivuilla jokainen voi tehdä mieleisensä karttajulisteen mistä tahansa paikasta maapallolta. Olipa kyseessä Pihtipudas, Sonkajärvi tai Hong Kong, kaikista on mahdollista teettää upea karttaluomus seinälle. Ja jos nyt alkoi kutkutella ajatus omasta karttajulisteesta, kannattaa lukea postaus loppuun asti. Siellä nimittäin päräytämme käyntiin arvonnan, jossa yksi onnekas voittaa karttajulisteen haluamastaan paikasta.

karttataulu

järvenpää-sisustusjuliste

Karttajulisteen suunnittelu Alvar Carton sivuilla on äärimmäisen helppoa. Riittää, että kirjoitat haluamasi paikannimen palveluun, jonka jälkeen eteesi avautuu karttanäkymä kyseisestä kohteesta. Karttanäkymää voi lähentää tai loitontaa omien mieltymysten mukaan.  Myös muunlainen personointi on mahdollista. Palvelussa voi vaikuttaa mm. väreihin ja ulkoasuun. Kokovaihtoehtoja on tarjolla kolme ja pystykuvan lisäksi karttakohteen voi ikuistaa myös vaakakuvana. Palveluun voit tutustua täällä!

alvar-carte

Meillä karttajuliste komeilee tällä hetkellä lipaston päällä. Emme nimittäin ole osanneet päättää, sijoittaisimmeko taulun käytävän vai kirjastohuoneen seinälle. Onneksi paikkaa voi vaihdella tarpeen tullen. Kokoa meidän karttajulisteella on 50x70cm. 

juliste-seinälle

alvar-carto-karttajuliste

ARVONTA BLOGISSA ON PÄÄTTYNYT!


Sitten siihen lupaamaamme arvontaan. Palkintona on Alvar Carton karttajuliste. Voittaja saa suunnitella oman karttajulisteen juurikin siitä paikasta maapallolta, jonka kokee itselleen merkitykselliseksi.

NÄIN OSALLISTUT: Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen, mistä kaupungista tai kunnasta toteuttaisit karttajulisteen. Mielellään kuulisimme myös, miksi kyseinen paikka on sinulle merkityksellinen.

Jätäthän kommenttiin sähköpostiosoitteen, jotta saamme sinuun yhteyden, mikäli arvontavoitto osuu kohdallesi. Vaihtoehtoisesti voit lähettää vastauksesi myös sähköpostilla meille osoitteeseen kaikkipaketissa(at)gmail.com

Arvonta päättyy lauantaina 7.4. klo 23.59. Voittaja paljastetaan täällä blogissa. Ja jos onni ei lykästänyt, ei hätää. Samanlainen karttajuliste tullaan arpomaan myöhemmin vielä Facebook-sivuillamme. Kannattaa seurata sitä silmä tarkkana :)

HUOM! Jostain syystä kommentointi takkuaa Applen Safari-selaimella, joten suosittelemme käyttämään kommentointiin jotain muuta selainta.

*Kaupallinen yhteistyö: Alvar Carto

7 kommenttia

 1. This really can be the kind of data which needs to really be shared round the internet. 포커게임

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Superbly written article, if only all bloggers offered the same content as you, the internet would be a far better place.. Excellent .. Amazing ..
  토토사이트링크 스포츠토토

  VastaaPoista
 4. "Karttajuliste uuteen kotiin" is a Finnish phrase meaning "Map poster for a new home," suggesting a personalized decoration idea for a new home. A comprehensive review would need to include information on where to find these posters, customization options, and quality. Additionally, mentioning unique or creative ways to incorporate map posters into home decor could enhance the review. Overall, this concept is promising for home decor.New York Divorce Maintenance Calculator

  VastaaPoista
 5. The speaker praises the speaker's ability to deliver a well-structured speech, expressing their admiration for their ability to articulate their thoughts and ideas effectively. They also praise the speaker's ability to communicate effectively, stating that their speech is both engaging and informative, making them a valuable asset to any organization. Best Divorce Lawyer in New York 10016

  VastaaPoista
 6. "Karttajuliste uuteen kotiin" tarjoaa kauniin ja persoonalisen sisustuselementin, joka sopii täydellisesti uuden kodin tunnelmaan. Sen tyylikäs karttakuva tuo seinälle ainutlaatuista ilmettä ja kutsuu tutkimaan maailmaa kartan avulla. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen viimeistely tekevät tästä julisteesta kestävän ja ajattoman lisän kodin sisustukseen.
  abogado del capítulo 7 cerca de mí

  VastaaPoista