Search

Arvokkainta on tämä päivä

onnittelu-ylioppilaalle
Tämä päivä on monelle koulunsa päättävälle ainutlaatuinen. Valkolakki tai tutkintotodistus on palkinto vuosien aherruksesta. Haluamme onnitella uusi ylioppilaita ja uuteen ammattiin valmistuneita oheisten kuvien ja mietelauseiden myötä. Olkoon päivänne täynnä valoa, iloa ja onnea. Ensimmäinen suuri urakka on nyt ohi,  ja katseen voi kääntää kohti uusia mahdollisuuksia. Kädessä oleva todistus on osoitus, että haasteista selviää jatkossakin. Huominen kantaa, kun siihen uskoo.

aforismi-ylioppilaalle

onnittelu-valmistuneelle

aforismi-valmistuneelle

Arvokkainta on tämä päivä, tämä hetki. Eikö vain?

Onni yksillä, kesä kaikilla!

Jani ja Aleksi

9 kommenttia

 1. Iiks kohta lähden viemään täälläkin lapset kevätjuhlaan ja sitten jännitetään minkälaiset todistukset tänä vuonna tulee ;) Varmasti hyvät, uskon niin <3 Mukavaa kesäkuun alkua ja viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän sieltä tule hyvät todistukset :) Kesäloman alku oli koululaisen paras päivä. Sitä hetkeä edelleen itsekin muistelen.

   Poista
 2. Whee! Kiva päivä tänään! Saas nähdä miten minillä meni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana päivä ja ei onneksi sada, vaikka helteet väistyivätkin. Ihanaa päivää teille ❤️

   Poista
 3. Koulujen lukuvuoden päättymisessä on aina jotain niin liikuttavan ihanaa. Tänä vuonna vanhin lapsenlapsistamme siirtyy ylä-asteen viimeiselle luokalle ja toiseksi vanhin lopetti ala-asteella. Kaukana heistä ollaan, mutta ajatukset vievät pohjoiseen heidän juhlapäiväänsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain erityistä tässä kevätjuhlapäivässä aina on. Kummasti sitä itselläkin mukava fiilis, kun ajattelee sitä riemua ja iloa, joka oppilailla tänään on. Monilla edessä uusi alku ja se tuo aina juhlaan oman lisänsä. Ihana päivä 🌸

   Poista
 4. Juuri näin. Tämä päivä - tämä hetki. Elämän tärkeimmät asiat. Ihanaa kesää teille molemmille ihanuksille.

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus! Ja niin totta <3 Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista