Search

Vuosipäiväviiniä hääparille tai omalle puolisolle

hääpullo6
Oletko saanut kutsun häihin ja mietit kuumeisesti, mitä viedä lahjaksi? Kenties hääpari toivoo rahaa matkakassaan, mutta haluaisit sen lisäksi muistaa pienellä lahjalla.  Jos tiedät hääparin pitävän viineistä, tässä tulisi yksi toteuttamiskelpoinen idea. Viime syksynä meidän oli tarkoitus antaa hääparille lahjaksi pullollinen vuosikertaviiniä. Päätimme kuitenkin tehdä lahjasta astetta henkilökohtaisemman, ja niinpä vuosikerta vaihtui vuosipäiväksi. Vuosipäiväviini on tarkoitettu nautittavaksi ensimmäisenä hääpäivänä.


Idean toteuttaminen on äärimmäisen helppoa. Sinun tarvitsee vain suunnitella viinipulloon oma etiketti, tulostaa se ja liimata kiinni. Ennen liimaamista kannattaa pullosta irrottaa virallinen etiketti, jotta lopputuloksesta tulisi siistin näköinen.

hääpullo3

hääpullo2

Me annoimme viinille nimeksi yksinkertaisesti Ensimmäinen hääpäivä. Lisäksi kirjoitimme etiketin yläosaan päivämäärän, jolloin avioliiton solmimisesta tulee kuluneeksi vuosi. Koska etiketin alaosaan jäi reippaasti tyhjää tilaa, lisäsimme vielä tekstin 365 päivää sitten X ja Y sanoivat tahdon. Pienellä vaivalla sai kivan ja persoonallisen lahjan, jota avatessa voi muistella ikimuistoista päivää vuoden takaa.

hääpullo1

hääpullo

Jos häät eivät ole ajankohtainen asia, voi tälläisella lahjalla muistaa myös omaa puolisoaan vuosipäivänä. Paketti suklaata mukaan, niin eiköhän niillä mukavan hemmotteluillan saa aikaiseksi.

Miltä idea kuulostaa? Alkoholilainsäädönnön vuoksi kaikki alkoholia kehuvat kommentit joudumme poistamaan. Muilta osin sana on vapaa :) Ilolla myös kuulemme, miten ystävänpäivä osaltasi sujui.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

38 kommenttia

 1. Taas aivan mahtava idea ja tämä olisi kiva toteuttaa, kun mies täyttä kesällä 50vee. Mukavaa tätä viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Tiia :) Tosiaan, tällä voi muistaa tasavuosia täyttävääkin. Oma kiva etiketti, tulostus ja se on siinä. Ihanaa viikon alkua sinulle :)

   Poista
 2. Kiva idea :) Kuten Tiiallakin, ystäväpiirissä alkaa paukkua noita viiskymppisiä lähiaikoina eli tämä idea menee ehdottomasti toteutukseen. Sitä turhaa sälää kukaan halua nurkkiinsa... :)

  Ihanaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se. Tuntuu, että kaikenlaista tavaraa on ihmisillä jo nurkat väärällään. Siinä mielessä tämä on kiva idea, että lahja on tarkoitettu nautiskeluun ja silti siinä ajatusta.

   Poista
 3. Jälleen hieno idea, antaa lahjaksi jolla on jo kaikkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Etikettiin voi kirjoittaa haluamansa tekstin ja onnentoivotukset. Yksilöllinen, mutta kiva lahja.

   Poista
 4. Tohtiiko tähän nyt kommentoida, ettei iske sensuuri ;) Uskallan: hieno idea on ja mieluusti vastaanottaisin tuollaisen lahjan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin pääsit tiukan sensuuriseulan läpi :) Kiva kuulla, että tällainen olisi mukava myös saada. Halauksia Vilja sinulle vielä tätäkin kautta, vaikka sellaisen pääsin jo ihan oikeastikin sinulle tänään antamaan :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Mukavaa viikkoa sinullekin Outi, vaikka hieman olin aistivinani, ettei maanantai parhaalle mahdollisella tavalla alkanut keittiössä :(

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Ihana Katja <3 Tässä ja nyt, kiitoksen suuren olet ansainnut (rimmasko tarpeeksi?) :)

   Poista
 7. Aivan huippuidea! Tuota vois miettiä, kun kesällä on miehen kans 20-vuotispäivä. Ihanaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea jo etukäteen hienosta saavutuksesta ja paljon onnentäyteisiä vuosia lisää teille. Tästä saat kivan idea vuosipäivään :)

   Poista
 8. Kiva idea viinin ystäville ja niille jotka ei käytä alkoholia niin sit alkoholiton versio. :)
  nimimerkki: Häälahja viini edelleen juomatta (alkoholiton) ja jo erottu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se hyvä tässä on, että tämän idean voi kopsata ja soveltaa mihin juomapulloon hyvänsä. Eli alkoholittomaankin käy oikein passelisti.

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Mukava kuulla Sari, että idea miellytti :) Riemukasta alkanutta viikkoa!

   Poista
 10. Kyllä vain, tuo on kiva lahja ja tuo persoonaa viinipulloon ja miksei muihinkin juomiin. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Pullo saa uuden ulkoasun yllättävän helposti :)

   Poista
 11. Aivan ihana idea <3 Hyvä vinkki ja tätähän voisi käyttää myös synttäreinä :)

  VastaaPoista
 12. Tälläisen minäkin haluaisin seuraavana hääpäivänäni mielelläni ❤️ Hyvä idea ja tuosta tuli omalla etiketillä paljon henkilökohtaisempi ❤️Hei kivaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että tällainen yllätys tulee vielä kohdallesi. Ihanaa viikonloppua! Pahoittelut, että ennätämme kommentoida vasta nyt. Kiireinen viikko takana.

   Poista
 13. Huippu idea! Säästittekö takapuolen etiketin, vai uudistitteko senkin? Iloa teidän tiistaihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On pitänyt sen verran kiirettä, että vasta nyt ennättää vastailla kaikkiin kommentteihin. Takaosan etiketin säilytimme, jotta saaja tietää mikä viini kyseessä. Satu tuolla alempana kommentissa vinkkasi, että oikean etiketin voi myös liimata korttiin. Sekin kiva idea.

   Poista
  2. Kiitoksia! Hyvä vinkki tosiaan tuo taka etiketin laittaminen korttiin. Minä ainakin tykkään, kun tietää mikä viini on kyseessä.

   Poista
 14. Ihan mahtava idea. Pullo näyttää todella tyylikkäältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati. Ihan juhlava tuosta tuli, vaikk aina sitä ensin epäilee, tuleeko lopputuloksesta millainen.

   Poista
 15. Aivan super hauska idea. Tullaan käyttämään!

  VastaaPoista
 16. Tosi kiva idea. Itse olen harrastanut ennenkin etikettiaskartelua, mutta tällaista en ole vielä tehnytkään. Pitääpä ehkä toteuttaa syssymmällä, kun seuraava vuosipäivä lähestyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etikettiaskartelu on kivaa puuhaa. Tämäkin on vain yksi idea muiden joukossa.

   Poista
 17. No tämä on ihan mieletön idea :) ja ajatelkaa kun tämä viini pullo on kellarissa ja korkataan vaikka 10 vuotis hääpäivänä <3 ps. Aina tuoja voi antaa oikean etiketin kortissa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta Satu :) Ja totta, etiketin voi laittaa korttiin. Me itse asiassa jätimme pullon taakse oikean etiketin, jolloin saaja tiesi mitä viiniä pullossa on. Tulipa tuo maininta unohdettua tekstistä ja palautui mieleen, kun vinkkasit kortista.

   Poista
 18. Ihana Idea! Viinin ystävä olen (varmuudeksi mainittakoon että myös alkoholittomat menee, ainakin valkkarit ;)joten tämä on loisto idea!
  Tätähän voi soveltaa vaikka mihin tarkoituksiin!
  Ystävänpäivä menee minulla aina aika mukavasti koskapa se on myös mun synttäripäivä - huomio on taattu! ;D
  Toivottavasti teillä myös oli mukava ystävänpäivä! <3

  VastaaPoista