Search

Nivea Men -sarjan suosikit isälle

Nivea Men-sarja Kaikki Paketissa

Auto on monelle miehelle ns. pyhä lehmä, jota puunataan ja josta pidetään huolta. Hiljalleen me miehet olemme ymmärtäneet, että auton lisäksi myös omasta ihosta kannattaa pitää huolta. Enää ei tarvitse iltaisin käydä salaa rouvan kasvorasvapurkilla, sillä miehille suunnattuja ihonhoitotuotteita löytyy markkinoilta hyvin. Miehet vannovat erityisesti mutkattomien ihonhoitorutiinien nimeen. Tähän tarpeeseen vastaa Nivean Men-sarja, jonka tuotteita pääsimme lähestyvän isänpäivän kunniaksi testaamaan. Nostamme nyt esiin Men-sarjasta omat suosikkimme, jotka ovat varteenotettavia vaihtoehtoja muistaa isää vajaan kahden viikon kuluttua.

Nivea men-sarjan suosikit Kaikki paketissa
Aleksin suosikit:

Tykästyin erityisesti Nivean Sensitive Cooling -sarjaan, joka vastaa kahteen toiveeseeni: se on hellävarainen ja jättää mukavan viilentävän tunteen iholle. Olen itse asiassa metsästänyt parranajotuotteita, joissa olisi molemmat ominaisuudet, mutta sellaisia ei ennen tätä ole osunut käsiini.

Suurin osa perinteisistä after shave -tuotteista sisältää alkoholia, joka haihtuessaan tuo viilentävän tunteen. Ongelma on se, että herkkäihoisena en voi käyttää tuotteita, jotka sisältävät alkoholia. Pahimmillaan alkoholi aiheuttaa kirvelyä ja kuivattaa ihoa.

Kuukauden testauksen perusteella voin ilokseni todeta, että Nivean  Sensitive Cooling -sarjan tuotteet soveltuvat erityisen hyvin herkälle iholle. Parranajogeeli, after shave -balsami ja kosteusvoide saavat minulta kehuja siitä, että ne ehkäisevät kirvelyä, punoitusta ja ärsytystä. Ihoni kiittää!
Nivea Men Kaikki paketissa

Janin suosikit:

Katseeni kiinnittyi heti kauniiseen pyöreään alumiinipurkkiin. Ja kyllä, Nivean Men Creme nousi jo muutaman päivän testauksen jälkeen muullakin tapaa suosikikseni. Tässä voiteessa nimittäin yhdistyy kaikki, mitä kiireisinä arkiaamuina tarvitsen. Monitoimivoide soveltuu niin kasvoille, vartalolle kuin käsiinkin. Eipä tarvitse lotrata monen tuotteen kanssa. Plussaa annan myös maskuliiniselle tuoksulle. Jos jokin tuote pitäisi valita isälle, niin se olisi ehdottomasti tämä!

Tuotesarjan muut lempparini ovat suihkugeeli ja kasvojen pesuneste. Molemmat ovat jo nyt kuntosalireissujen vakiovarusteita. Kävipä nimittäin kerran niin, että olin ostanut tarjouksesta ruusun tuoksuista suihkusaippuaa. Olisittepa nähneet pukuhuoneessa olleiden ilmeet, kun  tila tuoksui enemmän ruusutarhalta kuin kuntosalilta. Kyllä siinä miehisyyden rippeet valuivat viemäristä kirjaimellisesti alas :) Nivean suihkugeelin tuoksu on onneksi miehekäs, mutta ei liian voimakas. Sensitive kasvojenpesuneste on puolestaan hellävarainen kasvoilleni, jotka tuppaavat ärsyyntymään helposti.

Jokainen varmasti löytää sarjasta omat suosikkinsa, mutta tekemämme nostot ovat erityisesti meidän suosikkejamme. Nämä tuotteet ovat varmoja valintoja miehelle kuin miehelle.

Seuraavissa postauksissa tarjoamme pari persoonallista ja miehekästä ideaa, kuinka kyseisistä tuotteista voi rakentaa juhlavat lahjatoteutukset. Paljastetaan jo sen verran, että lahjapaperia ei niissä nähdä ollenkaan.

Lisätietoa Nivea Men-sarjasta löydät täältä (klik!)


blogiyhteistyö2
*Kaupallinen yhteistyö. Kollaaseissa käytetyt tuotekuvat: Nivea/Beiersdorf

5 kommenttia

 1. Noitahan vois koklata omalle miehelle, joka nykyään käyttää myöskin ihovoiteita. Itse tykkään miesten tuotteista joissa ei ole kovin paljon tuoksua. Hajuvedet on asia erikseen...Kiva testaus oli varmaan :) Mukavaa tiistaita ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jopa isoäitini luotti koko ikänsä Nivean tuotteisiin. Häntä uskominen, että hyviä tuotteita ovat. Ja testauskin sen todisti.

   Poista
 2. Juu täällä yhden Nivea miehen vaimo <3 Dödö on kuulemma paras, sellainen josta ei ranttuja kainalon kohdille paitaan. Tuo peltirasia on tosi kiva, olen kerännytkin Nivea rasioita, joista suurin aarre on Latviasta ostettu ikivanha Nivea rasia. :)

  Mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 3. Mun miehellä on myös Nivea tuotteet käytössä, sopii hyvin sen herkälle iholla. Nää myös tuoksuu hyviltä.

  VastaaPoista
 4. Nää vois olla sellaisia mitä omakin husbandos hyväksyisi käyttöön, hmmm :) Mukavaa kuluvaa viikkoa <3

  VastaaPoista