Search

Uutuuskirja täynnä paketointi-ideoita

Paketoi Kauniisti -kirja Kaikki Paketissa
Lahjojen paketointi ei voi tulla enää helpommaksi. Yksi esikuvistamme, brittiläinen Jane Means on maailmalla tunnettu paketointiguru, jonka asiakkaisiin kuuluvat mm. Englannin kuninkaalliset, Harrods, American Express ja monet muotitalot. Nyt hän on julkaissut opaskirjan, jonka avulla  kuka tahansa voi tehdä upeita lahjapaketteja. Paketoi kauniisti -kirjan hurmaavat ideat on esitelty selkein ohjein ja kuvin. Minerva kustannuksen julkaisema kirja löytyy kauppojen hyllyiltä näinä päivinä.

Annamme kiitosta kirjan monipuolisuudelle. Jane Meansin vinkeillä myös hankalan muotoiset lahjat voi paketoida elegantisti. Lisäksi opuksessa löytyy ohjeet kauniiden lahjakuorien ja -kassien valmistukseen. Kirjasta löytyy useita teemoja, kuten maalaisromantiikka, kierrätysmateriaalit, vintage, glamour ja japanilainen paperintaittelu.

Kerrosrusetti Kaikki Paketissa

Paketoi kauniisti -kirja Kaikki Paketissa

Pakettien sidonta ja viimeistely on saanut kirjassa oman osionsa. Siinä esitellään erilaiset lahjanauhat ja niiden lukemattomat käyttömahdollisuudet, pakettien koristeet sekä pakettikortit. Innostuimme heti testaamaan Paketoi kauniisti -kirjan rusettiohjeita. Syntymäpäiväpaketin päälle syntyi juhlava kerrosrusetti, joka vilahtelee tämänkin postauksen kuvissa. Kas kun emme itse olleet näin helppoa ja näyttävää rusettia aiemmin keksineet. Kirjassa on rusettien lisäksi paljon muitakin kivoja ideoita, joita on ehdottomasti ajan mittaan testattava.

Lahjapakettien lisäksi Jane Means on suunnitellut oman nauhakokoelman. Suomessa emme paketointigurun lahjanauhoihin ole törmänneet, mutta Lontoossa niitä myyvät mm. Liberty ja Fortnum & Mason. Tiedämme, missä käydä ostoksilla, kun seuraavan kerran Lontoossa piipahdamme.

Jane Means Paketoi kauniisti Minerva

Paketoi kauniisti Minerva kustannus

Blogissamme on parhaillaan käynnissä myös syysarvonta, jossa yksi onnekas voi voittaa Paketoi kauniisti -kirjan itselleen.  Arvontaan pääset klikkaamalla tästä (klik!)

blogiyhteistyö2


*Kirja saatu arvostelukappaleeksi.

6 kommenttia

 1. Kivalta näyttää. Täytyypä katsoa, josko osallistuisikin arvontaan. Onhan tässä joulu tuloillaan jo. ;)

  VastaaPoista
 2. Siihen arvontaan onkin osallistuttava. Paketointi ei kuulu minun vahvuuksiin :)
  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Paketointi on just se juttu mistä mä tykkään! Joululahjatkin paketoin, puran, paketoin uudestaan jne :D

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa koukuttavalta opukselta! :) Minäkin tykkään paketoinnista, mutta en osaa tehdä kuin perinteisiä synttäri- ja joulupaketteja kuviopaperilla ja kihartuvalla nauhalla! :D

  Jos saisin toivoa, niin jouluksi olisi kiva saada joku paketointiextra - vaikka muutama postaus erilaisista ja helpoista joulupaketeista. Niin ja älkää kivittäkö, tiedän että on vasta lokakuu mutta joulu tulee aina niin yllättäen! ;)

  VastaaPoista
 5. Paketointia pian tiedossa joululahjojen takia olisikin hyvät vinkit tarpeen, onneksi voitin täällä arvonnassa yhden hyvän vinkki kirjan :)

  VastaaPoista
 6. Onpa ihana kirja! Tuo ois kyllä ihana. Tuunpa huomenna kurkistaan tänne :)

  VastaaPoista