Search

Meistä tuli Kotopirkkoja!

Kotopirkot
Ihmettelet varmasti otsikkoa. Nyt selviää, miksi me olemme innoissamme ja otettuja. Muutama viikko sitten meitä pyydettiin osaksi uutta Kotopirkot-nimistä Facebook-yhteisöä, jossa parisenkymmentä bloggaajaa jakaa parhaimmat diy eli tee se itse -ideansa aiheesta kiinnostuneille. Yksi blogeista on Kaikki Paketissa. Emmehän me voineet kieltäytyä näin mahtavasta tilaisuudesta, vaikka Pirkkoja meistä ei saa tekemälläkään ;) Kotopirkkoihin kuuluvat blogit edustavat kaikki omaa tyyliään. Monipuolisuuden vuoksi jokaiselle löytyy varmasti mieluisia diy-ratkaisuja.

Kotopirkot Kaikki Paketissa

Facebookissa Kotopirkot ovat saaneet räjähdysmäisen startin, sillä muutamassa viikossa lähes 2000 ihmistä on peukuttanut sivuston puolesta, ja määrä kasvaa kovalla vauhdilla. Tämä päivä Kotopirkoissa on omistettu meidän blogillemme. Teimme uusille tuttavuuksille lyhyen esittelyvideon, missä on tiivistetysti parhaita paloja matkan varrelta.  Vanhempien lukijoidenkin kannattaa katsoa, jos haluatte nähdä millaisen vanhan menopelin päällä toinen meistä teitä tervehtii. Entä kumpi löytyykään ompelukoneen takaa? Ja hei laittakaas musat kaakkoon, jotta pääsette kunnolla DIY-fiilikseen!Ja sitten se tärkein. Eli Kotopirkkojen Facebook-sivut löytyvät täältä (klik!). Sivustolla on ennättänyt olla jo useita mukavia arvontoja ja tiedämme, että uusia on luvassa lähiaikoina.  Mikäli et ole Facebookissa, niin no hätä, sillä kotopirkkolaisten postaukset löydät myös täältä (klik!). Niin, ja löytyy Kotopirkot myös Instagramista (klik!).

Halloween lähestyy. Täältä blogin puolelta löytyy myöhemmin tänään vielä koverretulle kurpitsalle erilainen vaihtoehto. Piipahtakaa siis illemmalla täällä uudelleen.

Mitä parhainta diy-tiistaita!

Aleksi & Jani

Postauksen kuvat: Unsplash.com / Video: Kaikki Paketissa

17 kommenttia

 1. No nyt olen siirtynyt seuraamaan fb:ssä ja instassa kotopirkkoja. Onnea mahtavaan ryhmään pääsystä ♡

  VastaaPoista
 2. Yes ja hip hurraa ja teidät löytää kohta koko maailma. Tietenkin painun seuraamaan teitä joka tuutista. Vitsi miten kiva esittelyvideo, katsoin sen kahdesti ja hei lisää videoita, niitä on kivaa katsella. :)

  Upeaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 3. Wautsi, onnea Kotopirkkolaiselle (vai kuin sen vois sanoa :D ) !Pitääkin käydä tutkimassa että mikä tämä juttu oikein on :)
  Ja niin huippu video, aivan ihania olette <3

  VastaaPoista
 4. Mahtava video!! :) Pitääpä mennä tutustumaan Kotopirkkoihin..

  VastaaPoista
 5. Isot onnittelut `pirkoille`!♡

  VastaaPoista
 6. Onnea teille ja video on ihan huippu! Pitääpä käydä tykkäämässä Kotopirkkojen sivusta. Mukavaa päivää teille ♡

  VastaaPoista
 7. Huikeeta, olette kyllä paikkanne ansainneet. :) Onnea! Tottakai liityin heti tykkääjäksi ja seuraajaksi - tiedän missä tämä päivä kuluu. ;)

  VastaaPoista
 8. Mahtavaa! Olette kyllä upea kaksikko ♥
  Onnea :)

  VastaaPoista
 9. Onneksi olkoon! Näyttää tosi kivalta idealta tämä Kotipirkot ja tällainen homma sopii teille kuin nenä päähän. <3 Tässä alkaa meikäläinenkin kaipaamaan niitä DIY ideoita, kun joulu alkaa lähestyä. Tänä vuonna kun ei tonttupajaa voi jättää ihan viime tinkaan, ettei joudu sitten sairaalassa tekemään viimeisiä askarteluja.

  VastaaPoista
 10. Mahtava juttu, onnea - olette kyllä paikkanne ansainneet! 😊

  VastaaPoista
 11. Kivaan juttuun olette taas päässeet, peukut uusille pirkoille!

  VastaaPoista
 12. Onnea onnea! Pirkko tai Pertti, ihan sama, kunhan vire on positiivinen, kuten teillä on!
  Huomaan aina hymyileväni tälle koneelle postauksianne lukiessa :)

  VastaaPoista
 13. Olen suoranaisesti onnellinen että löysin blogiinne Kotopirkkojen kautta! Mahtavaa olla osa tätä huippuporukkaa. Nyt ihmettelen ainoastaan sitä, miten olen onnistunut mussaamaan bloginne ennen tätä! Onneksi asia on nyt korjattu! Jään mielenkiinnolla seuraamaan juttujanne.

  - Annukka

  VastaaPoista
 14. Te ootte niin huippuja!!! Mahtava video ja täynnä jälleen superkivoja toteutuksia. Mä mielestäni jo aiemmin liityin teidän lukijaksi, mutta nyt se sitten taas näytti että en olisi liittynyt. Hah. No mutta! NYT pitäisi olla sekin asia kunnossa ;) Oikein inspiroivaa viikon jatkoa teille!

  VastaaPoista
 15. Kotopirkot täällä ahkerassa seurannassa! Mahtava blogiyhteisö. :)

  VastaaPoista