Search

Selviytymispakkaus on mainio mökkituliainen

Vieminen mökille Kaikki Paketissa


Mökkikausi käynnistyy kunnolla juhannuksesta. Meillä ei omaa kesäpaikkaa ole, mutta kutsuja sukulaisten ja ystävien mökeillä on tullut jo useammalta suunnalta. Niitä reissuja silmällä pitäen suunnittelimme mukavan kesätuliaisen, joka toivottavasti ilahduttaa isäntäparia. Hassunhauskoja mökkikoristeita ei lähipiirissämme arvosteta, joten päädyimme käytännölliseen viemiseen. Muistatko aiemmin esittelemämme valokuvakehyksen, joka oli täytetty karkeilla? Jos et, voit kurkistaa sitä täältä (klik!). Halusimme hyödyntää samaa ideaa, kun suunnittelimme selviytymispakkauksen mökkeilijälle.

Mökkituliainen Kaikki Paketissa

Mökin selviytymispakkaus on koottu Ikeasta ostettuun Ribba-valokuvakehykseen. Kehyksen sisälle on aseteltu esineitä ja asioita, joita mökkeilijä voi hyödyntää tiukan paikan tullessa. Meidän pakkauksestamme löytyy muun muassa paristoja, tuikkuja, särkylääkettä, ompelutarvikkeita, sakset, pinsetit, sidetarpeita, tulitikut, kynä ja pelikortit. Toki pakkaukseen voi laittaa paljon muutakin, mutta meidän versiostamme tuli tällainen. Tavarat kannattaa kiinnittää kehyksen takalevyyn sinitarralla, jotta ne pysyvät paikallaan ja ovat helposti irrotettavissa. Kehyksen lasiin tai yläkulmaan voi halutessaan kirjoittaa tervehdystekstin.

On meillä myös toinen mökkituliaisvinkki. Jos haluat muistaa mökkeilijää viinipullolla, kääräise pullon ympärille kaunis keittiöpyyhe. Saat pyyhkeen pysymään tukevasti paikoillaan, kun solmit miesten solmukkeen eli rusetin lahjan ympärille. Tästä viemisestä on iloa niin emännälle kuin isännällekin!

Mökkeilijän selviytymispakkaus Kaikki Paketissa

Kuuluuko mökkeily sinun kesääsi? Saadessasi kutsun mökille, onko sinulla tapana muistaa pienellä viemisellä?

16 kommenttia

 1. Mieletön ida jälleen! Hyvä! :) Tämän voisi viedä vaikka juhannuslahjaksi!

  VastaaPoista
 2. Upea idea :) Vaikkapa kodin tupareihinkin samantyylinen :) (Ei ole tullut mökille vietyä mitään, mutta tämäpä olisi hyvä idea :))

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno idea, mahtava hauska tuliainen :) Ei ole mökkiä, enkä ole moneen vuoteen ollut kenenkään mökillä.

  VastaaPoista
 4. Tämä on tosi hauska idea :) Täytyy myöntää, että näitä tarvikkeita kaivataan mökillä lähes viikoittain, kynttilöitä ei ole koskaan liikaa! Silloin tällöin tulee käytyä muidenkin mökeillä ja melkein viemisinä onkin yleensä kesän herkkuja tai juomista. Hauska idea siis tuo pyyhkeen kietaisu pullon ympäri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkut ja syötävät ovat hyviä viemisiä mökille aina :) Mukavaa, jos tästä tuli muutama uusikin idea :)

   Poista
 5. Aivan mahtava! Raaskisikohan tuota rikkoa hädän iskiessä. Ehkä siinä tapauksessa jos hätä iskee ja on nauttinut hieman tuota kuvassa olevaa viiniä. ,)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se tosiaan vaatii muutaman viinilasin alle ennen kuin lasia raaskii rikkoa.

   Poista
 6. Kiva asettelu kehyksessä, eihän tuota raskis hädässäkään rikkoa :) oon vastaavalla idealla koonnut mm.tuparilahjaksi ensikodin selviytymispaketin, uuteen työhön työssäselviytymispaketin ja myös täysi-ikäisyyden saavuttaneelle "aikuisen bilepaketin" - nämä olivat kaikki kuitenkin laatikossa sellofaaniin pingotettuna, kun eivät sukkahousut, hernaripurkit ja muut isot jutut ois mahtunu mihinkään kehykseen :P ehkä tässä pitää vielä tehdä myös oma versio mökkituliaspaketista..siihen pitää ehdottomasti muistaa lisätä vessapaperirulla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, vessapaperirulla puuttui meidänkin paketista. Tosin tuonne kehyksen väliin se ei olisi kyllä mahtunut :) Ehkä nenäliinapaketti olisi voinut ajaa saman aseman.

   Poista
 7. Kaunis paketti ja hyvä idea ❤️Jälleen ;) Hyvää juhannusta ❤️

  VastaaPoista