Search

Lahja kortissa

Rusetti onnittelukortissa Tieroom Kaikki Paketissa

*Blogiyhteistyö verkkokauppa Tieroomin kanssa.

Mitä yhteistä on Aku Ankalla, James Bondilla, Nikke Knattertonilla ja Viron presidentillä Toomas Hendrik Ilveksellä? Kaikki ovat solmukkeen eli kansankielellä rusetin vankkumattomia kannattajia. Meillä Suomessa solmuke on jäänyt hivenen solmion varjoon, vaikka molemmat ovatkin juhlavia asusteita. Me halusimme nostaa solmukkeen arvoiseensa asemaan ja suunnittelimme tuotoksen, joka yhdistää sekä onnittelukortin että lahjan.

Rusetti onnittelukortissa Tieroom Kaikki Paketissa

Teimme onnittelukortin, jonka teksti soveltuu erinäisinä juhlapäivinä annettavaksi. Myös sinä voit halutessasi hyödyntää A5-kokoista korttipohjaa tulostamalla sen täältä (klik!). Leikkaa kortista ylimääräiset pois, liimaa se tukevalle pahville tai kartongille ja kiedo solmuke kortin ympärille.

Rusetti onnittelukortissa Tieroom Kaikki Paketissa

Postaus on osa sarjaa, jossa ideoimme erilaisia tapoja hyödyntää verkkokauppa Tieroomin valikoimissa olevia asusteita lahjojen paketoinnissa. Aiemmin suunnittelemiamme solmiopaketteja voi käydä katsomassa täältä (klik!). Ne ovat erityisen hyviä ideoita pojille ja miehille annettavaksi.

Onnittelukortissa käyttämämme perhossolmuke on muuten aivan mielettömän hieno. Eikö olekin? Juhlava, mutta samalla erilainen. Tieroomin verkkokaupassa voi käydä kurkistamassa, millaisia muita hienouksia heidän valikoimissaan on (klik!).

HUOM Bloggerin kautta seuraajat! Mikäli olet alkanut seurata blogiamme ennen maaliskuuta 2015, liity sivuston lukijaksi uudelleen. Syy on se, että verkko-osoitteemme muuttui tuolloin muotoon www.kaikkipaketissa.fi ja tieto uusista postauksista päivittyy vanhan blogiosoitteemme seuraajille joko pitkällä viiveellä tai ei ollenkaan. Päivitys tapahtuu siten, että lukijapaneelin asetuksissa lopetat blogimme seuraamisen (onpa kauhea ohjeistaa näin) ja pikimmiten liityt lukijaksi uudelleen. Näin varmistat, että uudet postauksemme päivittyvät listaasi normaalisti. Jos olet tullut lukijaksemme maaliskuussa tai sen jälkeen, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tieto postauksista päivittyy sinulle reaaliaikaisesti :) Pahoittelemme säätöä!


blogiyhteistyö2

3 kommenttia