Search

Uusi Blogipolku

kirsikkapuu
Blogien listaus- ja seurantapalvelu Blogilista lopettaa toimintansa muutaman viikon kuluttua 1.6. Blogilistan kohtaloa ei kannata surkutella, sillä tilalle on tullut uusi kotimainen blogien seurantasivusto Blogipolku.com. Sivustolta löytyy jo monipuolinen kattaus kotimaisia blogeja. Myös Kaikki Paketissa -blogia voi seurata palvelussa. Käyhän kurkistamassa (klik!).


Sivustolla voi muun muassa etsiä, lukea ja seurata mieleisiään blogeja kategorioittain. Sivustolla on myös oma koottu näkymänsä käynnissä oleville blogiarvoinnoille ja -haasteille. Me löysimme palvelusta jo muutamia uusia mukavia tuttavuuksia.

Blogipolun lisäksi toimimme aktiivisesti muun muassa seuraavissa sosiaalisen median kanavissa:

Facebookissa (klik!) saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa. Vinkki: päivitykset eivät jää huomaamatta, kun laitat Facebookissa tykkää-ruudusta aukeavasta listasta ruksin kohtaan "Saa päivitykset".

Instagramissa (klik!) voit seurata elämäämme blogin takana.

Pinterestissä (klik!) julkaisemme parhaimpia otoksia tekemistämme paketeista ja diy-ideoista.

Youtubesta (klik!) löytyy tekemiämme ohjevideoita.

Onhan siinä some-kanavia kerrakseen.

HUOM Bloggerin kautta seuraajat! Mikäli olet alkanut seurata blogiamme ennen maaliskuuta 2015, liity sivuston lukijaksi uudelleen. Syy on se, että verkko-osoitteemme muuttui tuolloin muotoon www.kaikkipaketissa.fi ja tieto uusista postauksista päivittyy vanhan blogiosoitteemme seuraajille joko pitkällä viiveellä tai ei ollenkaan. Päivitys tapahtuu siten, että lukijapaneelin asetuksissa lopetat blogimme seuraamisen (onpa kauhea ohjeistaa näin) ja pikimmiten liityt lukijaksi uudelleen. Näin varmistat, että uudet postauksemme päivittyvät listaasi normaalisti. Jos olet tullut lukijaksemme maaliskuussa tai sen jälkeen, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tieto postauksista päivittyy sinulle reaaliaikaisesti :) Pahoittelemme säätöä!

Saimme taannoin mukavan yhteistyöpyynnön, jonka hedelmiä on nähtävissä loppuviikon ajan täällä blogissa. Tiedossa vinkkejä, kuinka miespuoleisia päivänsankareita voi ilahduttaa.

6 kommenttia

 1. Kiitos vinkkauksesta, nyt Kotilaiturikin löytyy Blogipolulta :)
  Miespuolisen päivänsankarin ilahduttamiseen sitä kaipaakin apuja, miten se voi ollakin niin vaikeaa!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Jee jee, ihan hyvältä näyttää tuo blogipolku näin ensi silmäyksellä.

   Poista
 3. Seuraan teitä joka tuutissa, ööh paitsi nyt tuolla blogipolussa, siihen täytyykin tutustua tarkemmin. Mutta taatusti näillä kaikilla seuraamisilla pysyn ajan tasalla. ;)

  Mukavaa helatorstaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, hyvä Tiia! Sä olet todella ottanut kaikki kanavat hallintaan. Kivahan se on. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki sinulle tästä hyvästä :)

   Poista