Search

Tyylikkäät solmiopaketit kevään juhliin

Solmio lahjaksi Tieroom Kaikki Paketissa

*Blogiyhteistyö verkkokauppa Tieroomin kanssa.

Kesä on juhlien sesonkiaikaa. Kausi alkaa muutaman viikon kuluttua valmistujais- ja ylioppilasjuhlilla. Tämänkertaiset paketointi- ja lahjaideamme soveltuvat erityisesti pojille ja miehille annettavaksi.

Miesten juhla-asusteita myyvä Tieroom-verkkokauppa haastoi meidät taannoin ideoimaan lahjapaketteja, joissa on hyödynnetty heidän valikoimissaan olevia solmioita ja solmukkeita. Koska kravatti tai rusetti itsessään on jo todellinen katseenvangitsija, halusimme suunnitella paketit, joissa asusteiden juhlavuus pääsee oikeuksiinsa. Paketeissamme kravatti toimiikin sekä lahjana että koristeena.

Solmiokuppikakut Tieroom Kaikki Paketissa

Sänkyyn tarjoiltu aamiainen on mieluisa tapa herätä omaan juhlapäivään. Ensimmäinen ideamme soveltuu veikeäksi yllätykseksi aamiaistarjottimelle. Solmiosta tehty kuppikakku on mieleenpainuva tapa muistaa päivänsankaria. Kierrä solmio varovasti rullalle ja asettele se tyhjään paperivuokaan. Halutessasi voit työntää onnittelutekstillä varustetun cocktailtikun kuppikakun päälle. Jos annat solmiokuppikakun valmistujaislahjaksi, voit kietoa muistamisen ympärille vielä sellofaania.

Valmistujaislahja Tieroom Kaikki Paketissa

Toisessa paketissa uskotaan solmion omaan juhlavuuteen. Kaikki ylimääräinen koristeellisuus on unohdettu. Simppeli ja tyylikäs paketti syntyy, kun kiedot solmion lahjan ympärille ja viimeistelet kokonaisuuden paperinarusta tehdyllä rusetilla. Ja tiedättekö mitä? Tämä paketti ei vaadi ympärilleen edes lahjapaperia. Tyylikäs paketti ei voi juuri helpommin syntyä.

Solmiopaketti Tieroom Kaikki Paketissa

Täytyy myöntää, että Tieroomin valikoima yllätti meidät positiivisesti. Solmioiden suurkuluttajina oli hienoa huomata, kuinka laaja valikoima Tieroomilla on käsintehtyjä solmioita, solmukkeita ja taskuliinoja. Kaikki tuotteet ovat Tieroomin suunnittelemia, ja valikoimasta löytyy sekä viimeisintä huutoa että klassikoita tilanteeseen kuin tilanteeseen. Toimitus on ilmainen ja nopea, joten solmion ehtii hyvin tilata vielä kesän juhliin. Huomasimme myös, että tilaamalla Tieroomin uutiskirjeen, saa ostoksestaan 20% alennuksen ja tiedon uusimmista tarjouksista. Uutiskirjeen tilaus onnistuu klikkaamalla tästä!

Solmio valmistujaislahja Tieroom Kaikki Paketissa

Mitä mieltä olet solmiopaketeistamme? Jatkamme samalla teemalla loppuviikon. Silloin esittelemme tuotoksen, jota koristaa kaunis solmuke.

Tieroomin laajaa valikoimaa voi ihailla klikkaamalla tästä!


blogiyhteistyö2

13 kommenttia

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Toisesta tuli tyylikkäämpi ja toisesta veikeämpi. Molemmat silti kivoja meidänkin mielestä :)

   Poista
 3. Ompa kiva idea! Hyvin keksitty :)

  VastaaPoista
 4. Tämähän on vallan makea lahjapaketti! Nyt kun kuppikakut on muuten niin suosittuja, niin tässäpä uusi muoto. Saa hyvälle mielelle. Enää puuttuu se miespuolinen henkilö, jolle tuollaisen tänä keväänä voisi valmistujaislahjana antaa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kuppikakut ovat pop. Pitihän niistä siis tehdä solmioversiokin :)

   Poista
 5. Todella onnistuneet ja oivaltavat versiot! Kuppikakkuidea on leikkisä, mutta silti tyylikäs. Solmio onkin mitä oivallisin lahja nuorelle, sitä ei tule ajatelleeksikaan. Kiitos tästä vihjeestä, sillä kummipojan lakkiaisia juhlitaan kohta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti hyödyllinen ja mieluisa lahja uudelle ylioppilaalle :)

   Poista
 6. Hienot ideoinnit, kauniita lahjoja! :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana paketti, aivan kuten kuppikakkukin! Tykkään kovasti. Mietinkin, pitäisikö pojalle alkaa miettiä uutta krakaa. :)

  VastaaPoista