Search

Lentävä lahjaidea vastasyntyneelle

Kuumailmapallo lahjaidea vauvalle Kaikki Paketissa

Kuumailmapalloa pidetään ensimmäisenä onnistuneena ihmisen rakentamana ilmalaiva-aluksena. Toisin kuin monet muut yritykset, sillä onnistuttiin lentämään. Kuumailmapallo toimi myös inspiraation lähteenä, kun suunnittelimme lahjapaketin vastasyntyneelle. Joskin tämä paketti lenteli perheen kotiin jo hyvissä ajoin ennen lapsen syntymää. Erityistä tässä pallossa on se, että se valaisee pikkumiehen huonetta iltaisin. Kuumailmapallon yläosa on tehty paperilyhdystä, jossa on pieni led-lamppu. Paketti tuo iloa, valoa ja tunnelmaa. Se soveltuu piensäilytykseen ja toimii myös tunnelmavalaisimena. Monikäyttöistä, eikö vain? Itse tehty kuumailmapallo on hauska lahjaidea poikavauvalle, tyttövauvalle tai baby shower -juhlaan.

Kuumailmapallo lahjaidea vastasyntyneelle Kaikki Paketissa


Lahjapaketin tekeminen


kuumailmapallo-ohje

1. Tarvitset pienen punotun kangaskorin, paperilyhdyn, varrastikkuja, paperipillejä, kuumaliimaa, sakset ja koristeluun satiininauhaa. Tuotteet Tiger ja Clas Ohlson.
2. Työnnä neljä varrastikkua kangaskorin reunoja läpi. Tikut ovat usein hyvin pitkiä, joten niitä kannattaa lyhentää hieman. Näin pallo ei sijoitu liian korkealle suhteessa koriin. 
3. Työnnä paperipillit varrastikkuihin ja leikkaa ylimääräinen osa pois. Pillit tekevät paketista koristeellisemman ja pallo on helpompi liimata niihin kiinni, mutta ilman pillejäkin toki pärjäät.
4. Avaa lyhty ja sijoita se tikkujen väliin. Kiinnitä lyhty kuumaliimalla pilleihin/tikkuihin.


Kuumailmapallo lahjaidea vastasyntyneelle Kaikki Paketissa


Koristele pallo haluamallasi tavalla. Me kiedoimme pallon ympärille värikkään viirinarun. Koria puolestaan koristaa hento rusetti. Saat kuumaliiman pillin ja lyhdyn välissä piiloon, kun liimaat päälle sievät minirusetit. Helpon rusetinteko-ohjeen löydät, kun klikkaat tästä!


Lahja vastasyntyneelle Kaikki Paketissa

19 kommenttia

 1. Tuo on kyllä jotain aivan mieletöntä, tekisi mieli kiljaista "iiks miten ihana", kun kerran on. :) Tosi söpö. Kivaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin :) Annamme luvan kiljua, hihkua ja hyppiä. Kiitos kehuista.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tästä oli haikea luopua. Tykästyimme itsekin kovasti tähän.

   Poista
 3. Suloinen on myös pikkumies, jonka huonetta tämä nyt koristaa

  VastaaPoista
 4. Voihan suloisuus - aivan ihana! Laitan muistiin :)

  VastaaPoista