Search

Karkki vai kepponen? Korista halloween-lahja kurpitsalla


Halloween lahjapaketti paketointi kurpitsa trick or treat etiketti

Maailmalla lähtölaskenta halloweeniin on alkanut. Blogeissa, sosiaaalisen median yhteisöissä ja kaupoissa esitellään mitä erilaisempia halloween-ideoita. Vuosi vuodelta teema näkyy enemmän myös Suomessa, vaikka täällä karnevaalitunnelma ei nousekaan samoihin mittasuhteisiin kuin esimerkiksi Amerikassa. Suomessa vastineiksi on ehdotettu nimiä marrasyö, hallainyö, kurpitsajuhla ja kekri. Viimeksi mainittu tunnetaan Suomessa ennestään syksyisenä sadonkorjuujuhlana. Talonpoikaiskulttuurisäätiön mukaan sekä halloweenilla että kekrillä on yhteiset sukujuuret irlantilaisessa kelttiperinteessä.

Lähestyvä halloween innosti meitä suunnittelemaan teemaan sopivan paketin. Teimme oranssista kartongista paketin päälle liimattavan kurpitsan. Lisäksi suunnittelimme trick or treat -printin (karkki vai kepponen), jota voi hyödyntää paketin koristelussa.

Voit tulostaa trick or treat -printin klikkaamalla tästä! Print free trick or treat tag from here!

Näin onnistut:

Tekemämme slide-show'n avulla näet kohta kohdalta, kuinka halloween-koriste tehdään. Huom! Esitys ei valitettavasti toimi kaikilla mobiililaitteilla. Paina alakulmassa play tai vie hiiri kuvan päälle, jolloin kursori ohjaa sinua siirtymään kuvasta toiseen.
Oranssista kartongista tai paperista voi halutessaan tehdä paketin ympärille nauhat ja sen jälkeen liittää kurpitsan osaksi kokonaisuutta.

Halloween lahjapaketti paketointi kurpitsa kaikki paketissa

Loppuun erityiskiitos kaikille teille, jotka olette löytäneet sivustollemme. Olemme mielissämme, kuinka hyvin blogimme on otettu vastaan, vaikka Kaikki Paketissa onkin varsin uusi tulokas blogimaailmassa. Perjantaina ilahduimme erityisesti siitä, että Viikon Viini noteerasi tekemämme pullokortit Facebook- ja Twitter-sivuillaan. Vinkkinä mainittakoon, että myös alla kuvassa esitelty trick or treat -etiketti taipuu pullokoristeeksi. Ohjeet pullokorttiin löydät täältä!

Halloween lahjapaketti trick or treat etiketti


9 kommenttia

 1. Taas kerran ihana idea <3
  terkuin Kipsu

  VastaaPoista
 2. Hauska vinkki! (Tuli mieleen, että näitä voisi askarrella vaikka lastenkin kanssa esim. kattauksen piristykseksi..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Miru! Mietimme itsekin että tässä olisi hyvä idea myös lasten askarteluun. Hyvä että joku muukin on samaa mieltä :)

   Poista
 3. tosi hieno! Olette taitavia! t. äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Myös sulle vinkkinä lasten kanssa tehtäväksi! Ainakin vanhempien kanssa :)

   Poista
 4. Hei, miettikää ideaa 5 v prinsessan paketin koristeluun ja kertokaa pian, viikko aikaa:) t. äiti

  VastaaPoista
 5. Kiitos kivasta ideasta ja selkeistä ohjeista! Lisäsin teidät kirjanmerkkeihin : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että pidät blogistamme ja että ohjeemme ovat tarpeeksi selkeitä :) Tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista