Search

Syksy purkissa


Tänään on nautittu syksyisestä sunnuntaista ystävien kanssa. Aamu alkoi Suomi-henkisellä brunssilla, josta matka jatkui syntymäpäiväjuhliin naapurikortteliin. Siirtyminen notkuvasta ruokapöydästä toiseen tietää koko päivän kestävää ähkyä. Herkkuja kun ei voi vastustaa!


Päivän viemisissä hyödynsimme kaappien kätköistä löytyneitä lasipurkkeja. Aleksin kokoama syntymäpäiväpaketti sisälsi itse tehtyä omenahilloa. Herkullisen hillon ohje löytyi Kasvukäyrillä-blogista (klik!). Sellofaaniin kääritty lahja sai oman syyshenkäyksen vaahteranlehdistä, joita on aseteltu sekä paketin pohjalle että koristeeksi paketin päällä olevaan naruun.

Syntymäpäiväkortin pohjana on ruskea kartonki, johon on liimattu kirjasta irroitettu sivu ja heiniä poikittain.


Sunnuntaibrunssin emäntää ilahdutimme purkillisella Dallas Mix -valmisjauhetta. Siitä saa herkullista täytettä tuleviin leipomuksiin. Pastellisävyinen rusetti ja pakettikortti sointuivat hyvin yhteen. Pakettikorttia piristimme ääriviivatarra-arkista löytyneellä leivoskuviolla. Kortin takaosasta löytyy Dallas Mixin valmistusohje. (Kuvan lasipurkki ja rusetti Tigerista, pakettikortti Ikeasta)


Leppoisa sunnuntai alkaa olla takana ja katseet suuntautuvat jo uuteen viikkoon. Toivottavasti sinunkin sunnuntai on kulunut mukavissa merkeissä. 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti