Search

Mitä paketista paljastuu?

Kaikki Paketissa Lahjaidea Terrible Twins Design Letters Musta5101 Jotex Cilla's Seita Shop

Olemme tähän asti jakaneet blogissamme erilaisia paketointivinkkejä. Muutama teistä on ennättänyt kysyä, mitä pakettien sisään on kätketty. Vaikka pääasiassa keskitymmekin paketointimalleihin, esittelemme myös erilaisia lahjavinkkejä ja -palveluita. Kuten yllä olevasta kuvasta voi huomata, seuraavien lahjavinkkien yhdistävä tekijä on mustavalkoinen värimaailma. Kuvat ovat tuotteiden valmistajilta. Tämä postaus ei ole sponsoroitu.

On aika avata muutama paketti:

1. Tuoksukynttilä tunnelmoijalle

Tämän lahjan annoimme henkilölle, jonka kodissa tuoksuvat kynttilät. Ruotsalaisen Terrible Twinsin Spa-sarjasta löytyy valloittavia tuoksukynttilöitä. Ehdoton suosikkimme on granaattiomenan tuoksu, joka kantaa sarjassa numeroa 3. Kynttilä on pakattu kauniiseen lasipurkkiin, joten sen voi antaa lahjaksi sellaisenaankin.

Sisarukset Sara ja Karin perustivat Terrible Twinsin asuessaan Englannissa 1990-luvulla. Tuolloin Saran keittiössä syntyi vehnäpussi, josta tuli suuri hitti lontoolaisessa Camden Marketissa. Nykyisin tuotanto on laajentunut ekologisiin spa-tuotteisiin ja kodinpuhdistusaineisiin. Suomessa tuoksukynttilöihin törmäsimme Cilla'sin verkkokaupassa.

2. Mustikkaa uuden kodin siivoukseen

Pesuainetta lahjaksi? Niin me teimme. Tätä lahjaideaa ei ole pullolla pilattu, joten sen voi viedä vaikka uuteen kotiin muuttaneelle. Kotimainen Musta5101-sarjan mustikka-keittiösuihke on ekologinen ja soveltuu käytettäväksi kaikkien keittiön pintojen siivoukseen. Ensimmäinen ostamamme pullo ei koskaan päätynyt lahjapakettiin. Emme yksinkertaisesti tohtineet luopua siitä. Myöhemmin lahjaksi ostettu suihke on kerännyt kiitosta vielä jälkikäteenkin. Bongasimme mustikka-suihkeen Seita Shopista.

3. Torkkupeitto vilukissalle

Tämä lahja jos mikä lämmittää saajaansa. Ostimme vuosi sitten samankaltaisen torkkupeiton lahjaksi, ja nyt Jotex on tuonut vastaavan valikoimaansa. Pehmeä torkkupeitto on oiva joululahjaidea. Tätä torkkupeittoa tekisi mieli silitellä koko ajan. Lisätietoa peitosta täältä!

*********************************************************************************

Jatkuuko mustavalkoinen teema seuraavassa paketointi-ideassa? Se selviää pian. Jotta et jäisi paitsi uusista postauksistamme, käy tykkäämässä Facebook-sivustamme (klik) tai seuraa meitä Instagramissa (klik).

Nähdään pian!

2 kommenttia

  1. Noita kynttilöitä myy myös Helsingin Kruununhaan Kruunukirppu&Olkkari. Ihana kauppa muutoinkin. Kivat lahjaideat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vilja vinkistä. Pitääkin pistäytyä liikkeessä. Näitä kynttilöitä nimittäin pitää hommata lisää :)

      Poista