Search

Arpa on heitetty!


Kaikki paketissa paketointi arpanoppa lahja

Perjantaina oli Aleksin nimipäivä. Vaikka nimipäivää ei ole tapana suuremmin juhlia, päätin muistaa Aleksia yllätyslahjalla. Verkkokaupasta lahjaksi tilaamani säilytyslaatikot oli pakattu kuution malliseen suureen pakettiin. Voitta varmasti kuvitella, että isokokoisten lahjojen persoonallinen paketointi asettaa omat haasteensa. Nytkin ideasammio humisi tovin tyhjyyttään, kunnes katseeni kiinnittyi olohuoneen pöydälle edellisiltana jääneeseen lautapeliin. Arpanoppa, se siitä tulisi!

Mitä tarvitset ja miten onnistut?

Idea on helppo toteuttaa, sillä tarvitset vain valkoista lahjapaperia, teippiä, liimaa ja 21 mustaa ympyrää. Jotta paketti näyttäisi arpanopalta, on sen oltava muodoltaan kuution mallinen. Mustien ympyröiden tekeminen onnistuu tekstinkäsittelyohjelmalla tai Paint-piirustusohjelmalla, jonka jälkeen kuviot voi tulostaa ja leikata. Toinen vaihtoehto on leikata ne suoraan mustasta paperista tai kartongista.

Ainoa ongelmani oli, että valkoinen lahjapaperi oli päässyt loppumaan. Onneksi kotoa löytyi rullallinen kuvioitua lahjapaperia, jonka toinen puoli oli täysin valkoinen. Se ajoi asemansa täydellisesti!

Kun sinulla on tarvittavat tarvikkeet kasassa, paketoi lahja. Liimaa mustat ympyrät pakettiin niin, että se muistuttaa arpanoppaa. Ja kas, paketti on kasassa.


Kaikki Paketissa arpanoppa paketointi lahja

Hiljalleen on aika suunnata katseet kohti isänpäivää ja halloweenia. Joko teillä mietitään kuumeisesti, miten muistaa isää? Täällä blogissa tarjoamme omat paketointimaistiaisemme lähiaikoina, joten pistäydy pian uudelleen!

3 kommenttia

  1. Kiitos vierailusta blogissani! Lisäilin mielenkiintoisen bloginne blogilistaani. Saamme varmasti persoonallisia ideoita myös joulupaketointiin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vierailusta ja blogimme nostamisesta listallesi :) Keskitymme joulupaketointiin marraskuusta lähtien ja joulu tulee olemaan kantavana teemana aina vuoden loppuun saakka.

      Poista