Search

Paketoi lehti kullalla

Kaikki Paketissa syntymäpäivälahja kullattu lehti paketointi lahjapaketti

Syksyn tullessa luonto on täynnä materiaaleja ja inspiraation lähteitä. Tällä kertaa loimme yksinkertaisen tyylikkään paketin hyödyntämällä luonnon antimia. Paketissa yhdistyy klassinen väriyhdistelmä, musta ja kulta.

Näitä tarvitset:


Kultatussi (Tiger)
Lehtiä (sekä tuoreet että jo pudonneet lehdet soveltuvat)
Kuumaliimapistooli
Lahjapaperia (Granit)
Sakset
Teippiä

Näin onnistut:

1. Aloita valitsemalla sopivat lehdet. Jos valitset tuoreita lehtiä, ei kultaamista kannata tehdä kovin paljoa aikaisemmin lahjan luovuttamista, jotta kultakerros ei lohkeile lehden kuivahtaessa. Pudonneita ja osittain kuivuneita lehtiä on liikuteltava ja värjättävä varoen, sillä ne murenevat helposti.


2. Värjää lehti kultatussilla. Ole varovainen. Älä paina tussia liikaa, jotta lehden pinta ei vaurioidu. Painamalla terää paperia vasten saat mustetta lisää, jolloin väri levittyy helpommin.


3. Kultaamisen jälkeen anna lehden kuivua kunnolla. 


4. Nyt voit liimata lehdet kiinni pakettiisi. Halutessasi voit kirjoittaa pakettiin kultatussilla vastaanottajan nimen tai onnentoivotukset.

Vinkki:

Voit käyttää kullattuja lehtiä myös pakettikortteina kirjoittamalla niihin varovasti kultauksen jälkeen nimen tai onnentoivotuksen eri värisellä permanent-tussilla.


1 kommentti

  1. Kauniin yksinkertainen idea, mutta kuitenkin arvokkaan näköinen. Liisa

    VastaaPoista