Search

Helppo syysaskartelu: 4 x paperista taiteltu lehti

paperista-taiteltu-lehti

Ikkunasta avautuva luonnon värikirjo on kaunista katseltavaa. Myös tämänkertainen syysaskartelu on saanut inspiraationsa lehtipuiden keltapunaisesta näytelmästä. Taittelimme paperista erilaisia lehtiä, jotka kiinnitimme rautalangalla maljakossa oleviin oksiin. Jos etsinnässä on helppo syysaskartelu, paperista taiteltu lehti on juuri sellainen. Pienin muutoksin voit taitella paperista esimerkiksi vaahteranlehtiä, tammenlehtiä tai vaikkapa koivunlehtiä. Tässä postauksessa opastamme neljän erilaisen lehden taittelun.

Paperista taiteltu lehti on monikäyttöinen koriste. Lehdistä voi luoda syksyisiä asetelmia maljakkoon tai kauniita koristeita lahjapaketteihin. Materiaalit helppoon syysaskarteluun löytyvät monilta jo valmiiksi kotoa, sillä toteutukseen tarvitaan vain paperia ja hieman liimaa. Homma luonnistuu myös kierrätysmateriaaleista, kuten kertaalleen käytetystä lahjapaperista, sanomalehtipaperista, nuottipaperista tai aikakauslehden sivusta. 


4 x paperista taiteltu lehti - katso ohjevideo


Alla olevalla lyhyellä ohjevideolla opastamme, kuinka helppoa paperista on taitella neljä erilaista lehteä. Jos haluat ripustaa lehdet rautalangalla esim. oksaan, kierrä rautalanka lehden ympärille ennen liimausvaihetta. Näet esimerkin rautalangan kieputuksesta videolta lehden numero 4 (vaahteranlehti) kohdalla. Vaihtoehtoisesti voit kiinnittää lehtiä myös kuumaliimalla haluamaasi paikkaan.


vaahteranlehti-paperista

syksyinen-askartelu

Miltä ohjeessa esitellyt lehdet vaikuttivat? Voisiko koristaa myös sinun kotia? Entä löytyykö teiltä jo kodista syksyn sävyjä?

Leppoisaa syysviikonloppua!

5 kommenttia

 1. Noita taitoksia olenkin tehnyt jo kotona, mut en ihan lähiaikoina, ne ovat kauniit, ja yksinkertaisella materiaalilla tehtyjä.

  VastaaPoista
 2. Upeita lehtiä.
  Kyllä syksyn keltainen väri tehostaa sisustusta meillä.

  VastaaPoista
 3. Yksinkertaisen tyylikäs koriste.
  Tuo seinäväri näyttää melkoisen samalta kuin meillä!

  VastaaPoista
 4. Siis nämä on niin ihania, erityisesti tuo vaahteran lehti taittelu on ihan mieletön.
  Ihanaa syksyistä viikonloppua teille murut <3

  VastaaPoista
 5. Lehdet näyttävät upeilta! Pitääpä kokeilla. Hyvä tuo video-ohje! Kauniita syyspäiviä teille <3

  VastaaPoista