Search

Jouluteetähti on ihastuttava uutuus teen ystävälle

joulutee-lahjapakkaus

Ilta ei ole mitään ilman, että nauttisi kupposen kuumaa teetä. Kuulumme teen suurkuluttajiin. Kun pannullinen kahvia pelastaa surkeimmankin aamun, kupponen lämmintä teetä kruunaa loppupäivän. Näin joulun lähestyessä on ihana huomata, että markkinoille on tullut monenlaisia jouluteesekoituksia. Mielenkiintoisimmat uutuudet tarjoaa tänä vuonna English Tea Shop, joka hemmottelee teen ystäviä hurmaavilla jouluteetähdillä ja tyylikkäillä joulukalentereilla.

English Tea Shop on perinteikäs teetalo, joka tunnetaan korkealaatuisista luomuteesekoituksistaan ja kauniista pakkauksistaan. English Tea Shopin joulukalenterit ovat olleet vuosittain todella suosittuja ja moniin muihin kalentereihin nähden myös edullisia. Nyt English Tea Shop on lanseerannut uudet jouluteetähdet, joista voisi povata samanlaista hittiä. Tähden muotoinen paketti sisältää kuusi mausteista teepussia. Pakkaus on niin ihana, että sen voi antaa lahjaksi ihan sellaisenaan tai ripustaa joulukuuseen roikkumaan. 

Jouluteetähtiä on myynnissä paria erilaista. Saimme muutaman teetähden pr-näytteinä itsellemme ja tykkäsimme erityisesti Red and Silver -jouluteetähden sisältämistä teesekoituksista. Toinen tähti kantaa nimeä Red and Gold, eikä senkään sisältö hassummalta maistunut. Listasimme alle, millaisia makuyllätyksiä tähdet pitävät sisällään.

joulutee

Red and Silver -jouluteetähti

White Tea & Coconut

Candy Cane

Oolong Lemon Raspberry

Christmas Cake

Coconut Chai

Black Tea with Honey and Lemon

jouluteepakkaus

Red and Gold -jouluteetähti

Sweet Vanilla Bread

Happy Holiday

Glory Day

White Tea Lychee Cocoa

Savoury Blend

Berry Savoury Pie


Jouluteetähti maksaa noin 6 euroa. Jos tällaista havittelee itselleen tai lahjaksi, kannattaa suunnata luomu- ja luontaistuotekauppihin tai Sokos-tavarataloon.

PA200429

English Tea Shop taitaa näyttävien pakkausten tekemisen. Kukapa ei rakastaisi kaunista peltirasiaa, jonka sisälle on kätketty ihastuttava sekoitus talven lämmittävimpiä luomuteemakuja. Tällainen  pakkaus on English Tea Shopin Christmas Collection -teelajitelmassa. 

Rasia pitää sisällään 72 teepussia, joihin on säilötty yhdeksän valloittavaa makua: Warm Winter (kofeiiniton), Ginger Cranberry, Sweet Rosehip Cinnamon (kofeiiniton), Smokey Red Chai, Red Cocoa Ginger (kofeiiniton), Coffee Cream, Apple Spice (kofeiiniton), Chrismas Punch ja Christmas Night. Maustetut luomurooibos, musta tee, omenahibiskustee ja vihreä tee ilahduttavat takuulla jokaista teen ystävää.

Jouluteelajitelma peltirasiassa maksaa 24,90. Sitä myydään Sokoksen tavarataloissa.

tee-joulukalenteri2018

Jouluteetähtien ja jouluisen peltirasian ohella English Tea Shop on tuonut markkinoille myös perinteikkäät joulukalenterit. Nämä tee- ja haudukesekoitukset hurmaavat niin tuoksuillaan kuin maullaan.

Joulukalentereita on saatavilla eri väreissä. Me päädyimme tänä vuonna valkoiseen kalenteriin. Se oli kaunis ja tyylikäs. Kalenterissa on kaikkiaan 12 eri teemakua, mikä saattaa jakaa jonkin verran mielipiteitä. Osa kun toivoisi jokaisen luukun tarjoavan uuden makunautinnon. Meitä tämä ei haittaa. Pääasia, että tee maistuu hyvältä.

englsih-tea-shop-joulukalenteri2018

Valkoinen teejoulukalenteri sisältää seuraavat teesekoitukset:


White Tea Lychee Cocoa

Valkoinen tee* (77 %), kaneli* (8 %), kaakaonibs* (6 %), luonnolliset aromit (5 %), kookos* (3 %), litsi (1 %)*.

Vanilla Mint & Mango

Vihreä tee* (66 %), sitruunaruoho* (8 %), mintunlehti* (8 %), kanelilastu* (5 %), luonnolliset aromit (5 %), vaniljatanko* (4 %), mangopala* (4 %).

Ginger Cranberry

Musta tee* (65,5 %), inkivääripala* (8 %), kanelilastu* (8 %), luonnolliset aromit (5 %), neilikka* (4,5 %), ginseng* (4,5 %), karpalo* (4,5 %).

Green Tea Honey Mint

Vihreä tee* (68 %), piparminttu* (13 %), kaneli* (8 %), lakritsinjuuri* (6 %), luonnolliset aromit (5 %). Huom!Tee sisältää lakritsia, joten kohonneesta verenpaineesta kärsivien tulee välttää tuotteen liiallista käyttöä.

Sweet Vanilla Bread

Musta tee* (62 %), kanelilastu* (12 %), inkivääripala* (12 %), luonnolliset aromit (5 %), kardemumma* (3 %), omena* (3 %), vaniljatanko* (3 %).

White Tea Blueberry & Elderflower - Mustikka-Seljankukka valkoinen tee

Valkoinen tee* (63 %), sitruunaruoho* (17 %), seljankukka* (10 %), mustikka* (5 %), luonnolliset aromit (5 %).

Spiced Red Fruits

Hibiskus* (47 %), ruusunmarja* (36 %), omenapala* (5 %), kaneli* (5 %), luonnolliset aromit (5 %), piparminttu* (2 %).

Savoury Blend

Musta tee* (50 %), kanelilastu* (26 %), omenapala* (5 %), lakritsinjuuri* (5 %), luonnolliset aromit (5 %), appelsiininkuori* (3 %), ruusunmarja* (3 %), vaniljatanko* (3 %). Huom! Tee sisältää lakritsia, joten kohonneesta verenpaineesta kärsivien tulee välttää tuotteen liiallista käyttöä.

Berry Savoury Pie

Rooibos* (73 %), omenapala* (10 %), luonnolliset aromit (5 %), vadelma* (3 %), mustikka* (3 %), karpalo* (3 %), kanelilastu* (3 %).

Chocolate Rooibos & Vanilla

Rooibos* (89 %), luonnolliset aromit (5 %), vaniljatanko* (3 %), kaakaonibs* (3 %).

Green Tea Pomegranate

Vihreä tee*^ (85 %), ruusun terälehti* (5 %), granaattiomenapala* (5 %), luonnolliset aromit (5 %).

Glory Day

Kamomilla* (46 %), kanelilastu* (18 %), omenapala* (12 %), kaakao* (11 %), ruusunmarja* (5 %), luonnolliset aromit (5 %), appelsiininkuori* (3 %).

* = luomu

Varsin mielenkiintoiselta setiltä kuulostaa. Emme malta odottaa, että ensimmäisen luukun saisi jo avata.

Kannellinen teejoulukalenteri maksaa hieman alle 17 euroa ja sitä myydään Sokos-tavarataloissa ja Hyvinvoinnin tavaratalossa (klik!)* Myynnissä on myös punainen ja sininen kalenteri, mikäli valkoinen tuntuu liian valjulta vaihtoehdolta.

english-tea-shop-joulu

Kyllä nyt kelpaa! Joulukuukin on aivan ovella, joten ei tässä kovin pitkään tarvitse odotella, että joulukalenterin ensimmäisen luukun saa avata. Sitä ennen voi nautiskella jouluteetähtien ihastuttavista teesekoituksista.

Löytyykö sinulta jo joulukalenteri tälle vuodelle? Entä lukeudutko sinä kahvin vai teen ystäviin?

*Kuvissa olevat tuotteet pr-näytteitä. 
*Postaus sisältää mainoslinkin.

16 kommenttia

  1. Voi miten kivannäköisiä tähtiä ja kalenteri! Tuollaisia jouluteetähtiä en olekkaan ennen nähnyt, siinä on hyvä joululahjavinkki teetä juoville ystäville:) Itse juon aina silloin tällöin teetä. Kahvia tulee juotua ihan liikaakin ja välillä töissä myös yö aikaan, mikä ei tietenkään ole hyvä:) Mukavaa päivää ja leppoisaa alkavaa viikonloppua sinne teille♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo tähdet olivat kyllä aivan mahtava uutuus. Just sopivan kokoinen pikkuvieminen, kun joulun alla kyläilee tai sitten lahjaksi esim. kerhotädille/sedälle, opettajalle tai ihan kenelle vain, joka teestä pitää. Mautkin olivat ihan täysi kymppi. Ja kyllä tuota kahvia tulee itsekin vedettyä välillä liikaa. Maha onneksi nykyisin ilmoittaa, kun päivän kiintiö täynnä. Liika kahvin lappaaminen nimittäin tuppaa helposti alkaa närästää ainakin itsellä. Iloista viikonloppua sinnekin Päde <3

      Poista
  2. Oijoi, tuollainen jouluteetähti olisi ihana lahja yhdelle tietylle ystävälle. Täytyypä pitää silmät auki, jos bongaisin sellaisen :)

    Kiitti vinkistä ja ihanaa viikonloppua! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouluteetähti on tosiaan kiva lahjaidea. Tuo muoto on mukavan jouluinen ja kokokin sellainen, että voi halutessaan ripustaa kuuseen. Ajattelimme yhden tähtilaatikon säästää ja tuunata ensi vuonna siitä vähän toisenlaisen lahjarasian :) Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  3. Tosi kauniit pakkaukset! En ole kovin innokas teenjuoja, mutta voi olla että minusta sellainen tulisi jos kokeilisin hiukan tuollaisia eri makuja eikä aina vaan sitä "tavallista". Itse ostin kahviadventtikalenterin ja olemme sen melkein jo tyhjentäneet, joten adventtikalenteriksi siitä ei meille riittänyt, mutta ei ollut tarkoituskaan. On vaan kiva ollut kokeilla eri kahvimakuja.
    Mukavaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, adventtikalentereiden kanssa tuppaa välillä tosiaan käymään niin, että luukkuihin tulee kurkittua ennen aikojaan :D Noh, pääasia, että sisällä sellaista tavaraa, joka tulee käyttöön. Turhalla tilpehöörällä ei näin aikuisena enää tee mitään. Mukavaa viikonloppua Kristiina <3

      Poista
  4. Karsastan hiukan tätä aikuisiin/lapsiin suunnattua joulukalenteribuumia...joulun odotusta jokapäiväisin lahjoin. Kalentereihin upotetaan aika isoja summia rahaa ja jäljelle jää paljon roskaa sekä käyttämätöntä tavaraa. Tämä teekalenteri näyttää tietä hiukan toisin, teet tulee juotua, paperit kierrätettyä ja mukava rasia voi jatkaa elämää vaikkapa koristeiden säilöjänä. Ekologisemman vaihtoehdon olette löytäneet :)

    VastaaPoista
  5. Nämä teet ovat hyviä ja viime vuonna tämöinen kalenteri olikin minulla. Blogissani haaste teille!

    VastaaPoista
  6. Oi, kiitos kalenterivinkistä! :) Kahvi ja tee, molemmat käy!

    VastaaPoista
  7. Tähdet ovat supersöpöjä! Voisi ystävälle hankkia lahjakdi, kun en itse ole yrityksistä huolimatta oppinut teenjuojaksi. 😀☕️

    VastaaPoista
  8. Silmät kiinnittyi heti tähteen... ihania 😍ihan uusia tuttavuuksia minulle joten vaatii näiden lähempää tutkimista kaupassa 😁
    Mukavia marraskuisia hetkiä Kaikki Paketissa blogiin 💗

    VastaaPoista
  9. Minä olen noita ihaillut suurena teen ystävänä, mutta kauppaan ovat jääneet, kun osa teepusseista (rooibos mm.) ei makuuni ole. Tänä vuonna hankin Taketean teejoulukalenterin, johon sai itse valita teet. Otin 24 erilaista ja uskon, että juotua tulee��. Omppu

    VastaaPoista
  10. Onpas kauniit pakkaukset, wau!
    Minä olen varsinainen "kahvimusteri", joskus tulee teetä nautiskeltua.
    Tunnelmallista viikonloppua <3

    VastaaPoista
  11. Luulenpa että nyt käyn ostamassa! Mun mielestä kohtuuhintaiset.Kiva kun laitoitte hinnat. Mä tykkään teestä ja kahvista ja just samalla tavalla aamulla kahvia ja illalla teetä. Kiva yhteistyö!

    VastaaPoista
  12. Hauska idea tuo tee kalenteri. Meillä ei juurikaan perusteta kalentereista. Lapset kyllä saa kalenterit mutta ei nekään niin niistä välitä.

    VastaaPoista
  13. Oi että,loistava jouluahjavinkki nuo teet .. juon pajon teetä ja kahvia myös :P.. joten pakko saada itselle kanssa :D
    Ei ole joulukalenteria.. vielä!Kivaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista