Search

Ystävänpäiväaskartelu: Sydänkoriste paperipilleistä

ystävänpäivä askartelu
Ystävänpäivään valmistautuminen jatkuu blogissa paketoinnin parissa. Aiemmin viikosta esittelimme ohjeen ihastuttaviin laventelisaippuoihin, joilla on helppo ilahduttaa ystävää reilun viikon kuluttua. Nyt saippuat on kätketty kauniisiin lahjarasioihin. Meillä on tapana jemmata erilaisia pahvirasioita, joita on helppo hyödyntää paketoinnissa. Koska rasiat olivat ulkonäöltään kovin pliisuja, päätimme koristella niitä hieman. Teimme lahjarasian ympärille paperipilleistä kauniin sydänkoristeen. Tämä paperipilleistä tehty sydänkoriste soveltuu hyvin myös korttiaskarteluun. Monikäyttöinen ystävänpäiväaskartelu kaiken kaikkiaan

Sydänkoriste paperipilleistä:


1)  Piirrä paksulle kartongille sydän ja leikkaa se irti.
2) Leikkaa paperipilli pienempiin osiin. Asettele pillinpalaset kartongista leikatun sydämen päälle vieretysten ja liimaa kiinni. Anna pillien kuivua kunnolla kiinni kartonkiin. Leikkaa pilleistä ylimääräiset osat kartongisydämen reunaviivojen mukaan.
3) Liimaa sydän lahjapaketin päälle tai kiinnitä ystävänpäiväkorttiin.

sydän paperipilleistä

Viimeistelimme lahjarasian vielä mustalla koristenauhalla, joka toi itse asiassa mukavasti särmää kokonaisuuteen.

Ystävänpäivän teemasarja jatkuu ensi viikolla. Silloin esittelemme muun muassa hieman tavallisesta poikkeavan ystävänpäiväkortin. Muutakin kivaa on tiedossa.

Muistutamme loppuun, että Facebookissa on meneillään kirja-arvonta. Käy ihmeessä osallistumassa. Pääset arvontaan tästä!

Minkäslainen viikko siellä on takana? Mukavaa sunnuntaita ja puhtia alkavaan viikkoon!

17 kommenttia

 1. Mulla on myös korttijutut odottamassa ystävänpäivälle.Tarrat vaan hukkunut,millä kiinnitän niitä.Tytär toi Amerikasta hauskat ystävänpäiväkortti+tikkarit,joita laitan lapsille ystävänpäivänä postissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalta tuo kortti+tikkari yhdistelmä. Toivottavasti tarrat löytyvät, jotta kiinnittäminen onnistuu :)

   Poista
 2. Hieno paketti! Sydän paperipilleistä tehtynä onkin tosi kivan näköinen. Mukavaa sunnuntaita ja ensi viikkoa teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Hanna. Meille on noita pillejä siunaantunut vuosien varrella ja yritetään hyödyntää niitä eri töissä aina sopivan paikan tullen. Tällaiseen koristeeseen pillit soveltuivat oikein hyvin :)

   Poista
 3. Ihanan pinkki&sydämellinen koristeluidea.Minusta ystävänpäivä on siitä ihana, että voi hempeillä huoletta ilman että joku tiukkapinnainen alkaa paheksua;D.
  Takana oleva viikko...hmm...taisi olla hieman tylsähkö kun ei oikein muistu mitään mieleen.Neulepiirissä oli naiset saaneet aikaan ihania neuleita ja virkkauksia syto-kampanjaan...eilen saatiin tehtyä kotityö joka odotti monta kuukautta ja siitä tuli hyvä mieli...tänään ollaan laiskoteltu koko perheen kanssa leffojen parissa.Loppujenlopuksi hyvä viikko:)
  Aurinkoista alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävänpäivänä saa hempeillä ihan luvan kanssa :) Ihan mukavalta kuulosti viikkosi. Kun jonkin pitkään to do -listalla olleen kotityön saa tehtyä loppuun, siitä tulee aina hyvä fiilis. Voi hyvällä omalla tunnolla sen jälkeen laiskotella. Mekin otettiin lungisti viikonloppu. Eilen tuli käytyä katsomassa La La Land -elokuva ja oli kyllä hyvä päätös viikonlopulle.

   Poista
 4. Kaunis sydänkoriste :) Ihana idea ystävänpäivään....minä näin Pinterestissä noista pilleistä tehdyn kuvakehyksen jonka ajattelin kokeilla itsekin tehdä :) Mukavaa sunnuntai iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaista kuvakehystä voisi itsekin testata. Noita pillejä on vielä jäljellä. Joskin kehyksessä käyttäisimme vähemmän hempeitä pillejä :)

   Poista
 5. Aivan ihana koriste pilleistä. Olettepa kekseliäitä <3
  Ihanaa Runebergin päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi. Mukavan makoisa oli runeberginpäivä ainakin meillä :)

   Poista
 6. Ystävänpäivä onkin ihan kohta. Kiva idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, ei siihen ole kuin reilu viikko aikaa :) Aika rullaa niin nopeasti, että pari kuukautta ja sitten onkin jo seuraava juhla käsillä eli pääsiäinen :) Kevään odotus on aina niin ihanaa. Kohti valoa ja lämpimämpiä päiviä.

   Poista