Search

Uusiokäytä osa kuohuviinipullosta

Uusiokäytetyt serviettirenkaat Kaikki Paketissa

Kesämökin keittiöstä harvoin löytyy kaikkia niitä taloustarvikkeita, joita arkena kodissaan käyttää. Mökkeilyn viehätys onkin siinä, että silloin voi vapaasti soveltaa niin kokkailuissa kuin muissakin asioissa. Parhaita oivalluksia ovat ne, kun jollekin asialle tai esineelle keksii täysin uuden käyttötarkoituksen. Meille kävi niin, kun keksimme hyödyntää kuohuviinipullon korkissa käytettävän rautalankakehikon serviettirenkaana.

Eikö olekin mainiota uusiokäyttöä? Rautalankaa ei edes tarvitse tuunata, sillä lautasliina on helppo sujauttaa kehikon läpi. Hauskoja ja erilaisia serviettirenkaita, jotka ovat kuin luotuja mökille. Eihän nämä mitään designia ole, mutta kesäkattauksessa on lupa leikitellä. Vai mitä mieltä olette? Oletko hyödyntänyt kuohuviinipullon rautalankakehikkoa muussa yhteydessä?

lautasliinapidike Kaikki Paketissa

serviettirengas Kaikki Paketissa


diy serviettirengas Kaikki Paketissa

20 kommenttia

 1. Ihan huippuidea. Tuolla saa persoonallisuutta kattaukseen ja jokaisella vieraalla voi vaikka olla erilainen pidike.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattaukseen saa tosiaan mukavasti erilaista ilmettä näillä lautasliinapidikkeillä. Eivät ole ihan perinteisimmästä päästä :) Mukavat viikonloput myös Outille!

   Poista
 2. Hei, loistoidea!<3 Korkit olenkin säästänyt jotain tulevaa, ja toistaiseksi hämärän peitossa olevaa tarkoitusta varten, mutta nyt täytyy pistää jemmaan myös nuo metallikehikot.:) Siitähän voisi muodostaa ihan ostoperusteenkin...;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Välillä sitä ihmettelee, miksi kaikkea tulee hamstrattua, mutta löytyy niile asioille myöhemmin käyttöä vähän yllättävissäkin yhteyksissä.

   Poista
 3. Nyt pitääkin ruveta noita keräämään. Idea on tosi hieno, kiitos siitä!

  VastaaPoista
 4. Upea idea! Meillä korkit päätyivät baarijakkaroiksi vuosia sitten, kun tytöt vielä sisustivat nukkekotia. Lauantai-illan huumaa, terkuin Suska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Baarijakkaroista olen aiemmin kuullut, mutta me emme niitä ole tehneet. Hauskoja jakkaroita ja pöytiä noista kyllä tuunaamalla saa :)

   Poista
 5. Hei onpas tosi kiva idea! :) Täytyypä yrittää muistaa sitten kun seuraavan kerran kuoharipulloja poksautellaan! ;) Noilla saa mukavaa vaihtelua kattauksiin. :)

  Iloa sunnuntai-päiväänne! :)

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  VastaaPoista
 6. Vitsi tää olis pitänyt keksiä itsekin kun oli vieraita syömässä ja murehdin ettei meillä ole lautasliinarenkaita :) Mainio idea :) Rentoa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 7. Tosi hauska idea ja toimisi hyvin ihan kotikattauksissakin! Minä säästin samaisia kehikoita jossain vaiheessa tarkoituksenani suhumaalata ne lapsillle Littlest Pet Shop -leikkeihin pikkupöydiksi. Siivouspuuskassa kehikot lensivät kuitenkin roskikseen, mutta nyt voisikin aloittaa uudet keräilyt. Hahaa, hyvä syy nautiskella loppukesän iltoina kylmää kuplivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano :) Varmasti noista saisi hauskoja pikkupöytiä ja tuolejakin leikkeihin.

   Poista
 8. Ihan mieletön idea, pitää vinkki ottaa käyttöön :)

  VastaaPoista
 9. Voi että miten hyviä vinkkejä teidän blogista löytyykään! Juuri klikkailin tänne Tiian (Minäkö Keski-ikäinen) blogin kautta ja jään ehdottomasti seurailemaan. Tämänkin vinkin hyödynnän varmasti jossain vaiheessa. Teillä on kivan erilainen blogi ja todella hyviä vinkkejä :)

  VastaaPoista