Search

Sporttinen lahjapaketti varhaisnuorelle + arvonnan voittaja

lahja nuorelle Kaikki Paketissa

Mitä varhaisnuorelle lahjaksi? Siinä pulma, jonka kanssa moni painii. Me lähdemme usein miettimään lahjoja juhlapäiväänsä viettävän harrastusten kautta. Toki kannattaa syntymäpäiväsankarilta tiedustella, olisiko hänellä itsellään toiveita tai tarpeita. Usein vastaus on "ei ole mitään". Kun johdattelee keskustelun harrastuksiin, voi sieltä jopa huomaamatta löytyä idea lahjalle. Näin kävi meillekin, kun Janin vanhempi kummipoika totesi sivulauseessa, että useimmat hänen urheiluvaatteistaan olivat käyneet pieniksi. Saimme vinkin, ja pakettiin päätyi lopulta treenipaita.

Myös lahjapaketti sai inspiraationsa urheiluteemasta. Teimme hauskan kenkäpaketin, josta löytyy niin kengännauha kuin synttärisankarin fanittaman urheilumerkin logokin. Pakkasimme treenipaidan pienen pahvilaatikon sisään ja kiedoimme ympärille valkoista lahjapaperia. Paketin ympärille kiedoimme vielä toisen paperin. Se käärittiin reunoista muutaman kerran, jotta rei'itykselle saatiin vankempi pohja. Tämän jälkeen nauhat pujotellaan rei'istä, kuten oikeiden kenkienkin kanssa toimitaan. Kengännauhan avulla paperi pysyy paketin ympärillä tukevasti. Halutessaan paperin voi kiinnittää myös kaksipuolisella teipillä. 

Paketin yläpäästä on jätetty yksi sivu teippaamatta kiinni pakettiin. Se toimii niin sanottuna kengän kielenä. Tähän kieleen liimasimme pahvista leikatun logon. 


Nike-lahjapaketti nuorelle Kaikki Paketissa

Sporttinen lahjapaketti nuorelle Kaikki Paketissa

Lopuksi on aika kertoa ilouutinen yhdelle onnekkaalle. Blogin syntymäpäiväarvonta on nyt suoritettu. Ihanat lahjat -kirja, Botanicus-käsivoide ja Dermosilin jalkavoide lähtevät osallistujalle, joka kantaa nimimerkkiä Happystarhome. Voittaja kommentoi arvonnassa ollutta kysymystämme seuraavasti:

"Ensimmäisenä mieleeni tuli poikamme jääkiekkomailan paketointi ;) Tuskaa ja hikeä tuotti :) Kahdella mukana arvonnassa :) Mukavaa viikonloppua :)"
Lämpimät onnittelut! 

Oli mielenkiintoista lukea osallistuneiden kommentteja. Niistä lisää seuraavassa postauksessa.

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja sen somessa tai blogissaan jakaneille. Voittajan arpoi random.org-sivusto. 

Uudet lukijat toivotamme lämpimästi tervetulleiksi!

13 kommenttia

 1. Nuorille onkin kiva saada lahja joka tulee käyttöön, eikä jää vain kaapin perukoille pyörimään.
  Onnea arvonnan voittajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta! Kyllä on kuulemma treenipaita ollut kovassa käytössä jo :)

   Poista
 2. Upea paketti ja hieno idea! Aika usein tulee annettua kummilapsille rahaa tai lahjakortteja lahjaksi, mutta sellaisenkin voisi paketoida vaikka tuollaiseksi littanaksi kengäksi.;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Moni manaa lahjakortteja siksi, kun ovat persoonattomia. Mutta voihan ne paketoida persoonallisesti, kukaan ei sitä kiellä :)

   Poista
 3. Kiva idea , tätä taidankin lainata siskon pojan lahjaan :) Jee mä voitin siis arvonnassa, kiitos yhteystiedot laitoin sähköpostitse tulemaan <3 Mukavaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea vielä. Paketti on laitettu jo postin kuljetettavaksi. Ensi viikolla varmasti saat sen :)

   Poista
 4. Jee onnea Happystarhome! <3 Oi että mahtava idea, olen aina ihan pulassa meidän 18veen kanssa mitä lahjaksi ja miten, tuo on hauska ja hei Nike todellakin brändinä yes. :)

  VastaaPoista
 5. Tuttua tuo "enpä tiedä"-vastaus. Hauska idea tämä jälleen . Onnea Voittajalle.

  VastaaPoista