Search

Veden päällä kelluva kukka-asetelma

Kukka-asetelma Kaikki Paketissa

Meillä on haave. Haave oppia tekemään kukka-asetelmia. Erityisesti juhlatilaisuuksiin olisi mukava suunnitella kauniita kimppuja ja asetelmia. Niillä on helppo luoda tunnelmaa myös silloin, kun muuhun koristeluun ei ole aikaa.

Järjestimme taannoin kodissamme pienimuotoiset kesäjuhlat. Yleensä ostamme juhliin kimpun kukkia ja laitamme sen sellaisenaan maljakkoon. Tällä kertaa halusimme kuitenkin yrittää tehdä jotain uutta. Kaappien kätköistä löytyi Ikeasta vuosi sitten ostamamme laakea lasikulho. Heräteostos, joka on jäänyt liian vähälle käytölle. Oli siis korkea aika keksiä lasiastialle käyttöä. Täytyimme sen vedellä ja asettelimme pinnalle eri värisiä neilikoita ja daalioita. Ei yhtään hassumpi lopputulos. Myös vieraat pitivät näkemästään, joten ei tämä nyt ihan katastrofikokeilu ollut.

Vedessä kelluvat kukat Kaikki Paketissa

Juhlakukat Kaikki Paketissa

Poikkeuksellista tässä vesiasetelmassa oli se, kuinka hyvin kukat säilyivät siinä. Kaksi kokonaista viikkoa! Maljakossa kukkakimput tuntuvat nuupahtavan jo vajaassa viikossa. Onnistunut kokeilu, joka ei jää viimeiseksi. Ei kai tätä nyt ihan asetelmaksi voi kutsua, mutta pienin askelin hyvä tulee :) Otamme mielellämme vastaan, jos sinulla on hyviä vinkkejä kukka-asetelmista tai tiedät blogeja/sivustoja, joissa olisi uusia ideoita toteutettavaksi.

Kukka-asetelma juhliin Kaikki Paketissa

Kukka-asetelma Kaikki Paketissa

29 kommenttia

 1. Kaikessa yksinkertaisuudessaan ihana idea ja asetelma. Neilikat kyllä kestävät aina yleensä todella pitkään kauniina. :)
  Tää teidän blogi on kyllä ihana. <3 Tykkään todella paljon. Suorastaan Rakastan tätä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi! Ihana kuulla että pidät meidän jutuista ♡

   Poista
 2. Elegantti ja kaunis ja mikä kivointa sopii monenlaisiin kotiin. <3 Yksinkertainen on monesti kauneinta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♡ Oikeassa olet Tiia :) tälläkin kertaa less is more ;) k

   Poista
 3. En tiedä sivuja varsinaisesti asetelmista, mutta suosittelen lämpimästi kirjaa Beautification with floral jewellery kirjoittaja Pirjo Koppi. Mieletöntä taidetta kukista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Täytyy ehdottomasti käydä kirjastossa tutkimusmatkalla josko mainitsemaasi kirjaa löytyisi jostain :)

   Poista
 4. Onhan se selvä asetelma ja vieläkin hurjan kaunis ♡♡

  VastaaPoista
 5. Kaunista asetella kukat myös noin :) Mukavaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
 6. Yksinkertaisen kaunis ja hurjan hienot värit! Mukavaa viikkoa, terkuin Suska koivuladesignesta.

  VastaaPoista
 7. Omaperäinen ja todella kaunis, ja aivan ihanat värit!

  VastaaPoista
 8. Kaunis :) Ja esim. päivällis-/kahvipöytään erinomainen jotta voi keskustella vastapäätä istuvan kanssa ilman että korkea kimppu peittää näkyvyyden.

  VastaaPoista
 9. Tosi hieno! Heti heräsi kysymys, miten kukat säilyivät, jos koskivat noin paljon veteen. Kaksi viikkoa!! Uskomatonta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ihmettelimme, että miten kukat säilyivät kaksi viikkoa. Emme voi taata, että sama toistuisi uudelleen, mutta näistä kukista pääsimme nauttimaan erityisen pitkään.

   Poista
 10. Onpa upea asetelma ja kestää varmaan hyvin vedessä :) Mukavaa maanantaita teille :)

  VastaaPoista
 11. Kaunista, kun valo siivilöityy kukkien lomasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet asiat ovat kauniita ja tekevät ihmisen onnelliseksi :)

   Poista
 12. Kyllä on kaunis. Ihmisellä pitääkin olla unelmia. Niitä sitten pitää aina yrittää toteuttaa mahdollisuuksien mukaan.

  VastaaPoista
 13. Nätti on! Myös itse harjoittelen kimppujen tekoa, ja muutamia tehnyt ihan "tilauksesta" :) Taipampa liittyä bloginne lukijaksi, niin mukava blogi!

  VastaaPoista