Search

Hennot kastelahjapaketit kummilapsille

Kastelahja Kaikki Paketissa

Pienen tauon jälkeen vuorossa jälleen paketointipajamme tuotoksia. Tällä kertaa esittelyssä ovat kastelahjapaketit Janin kummilapsille. Esittelimme aiemmin blogissa Hattentatti-verkkokaupan ihanat unipuput, jotka olivat osa kaksosten kastelahjaa. Unilelujen lisäksi muistimme pienokaisia Muumi-hahmoin koristelluilla valokuva-albumeilla, jotka kätkeytyivät kuvissa näkyvien pakettikääreiden uumeniin. Aleksi taiteili vauvoille myös kauniin kastekortin, jossa pyykkinarulla roikkuu kaksi pientä potkupukua.

Ristiäislahja Kaikki Paketissa

Kastalahjapaketteihin halusimme luoda vanhan ajan tunnelmaa.  Paras ratkaisu siihen on ruskea voimapaperi. Se toimii tilanteessa kuin tilanteessa! Paketteja kiertää samaisesta voimapaperista tehty boordi-nauha, joka on koristeltu valkoisella pitsiteipillä. Liimasimme pakettien päälle vielä valkoiset paperilaput, joihin painoimme vauvojen nimet Tigerista ostamillamme kirjainleimasimilla.

Kastelahjapaketti Kaikki Paketissa

Kummilahja Kaikki Paketissa

Paketeissa käytetty pitsiteippi on hankittu Teippitarhan valikoimista Madame B.C.- blogista taannoin voittamallamme lahjakortilla. Teippitarha on todellinen teippien aarreaitta! Valikoimissa on niin paljon erilaisia kuvioteippejä, että meille iski jopa valinnan vaikeus.

Kastelahja kaksosille Kaikki Paketissa

Heinäkuu on kääntymässä loppusuoralle. Viimeisellä viikolla täällä blogissa vietetään hieman erilaista synttärihulinaa. Siitä lisää ensi viikolla. Sitä ennen toivotamme mukavaa viikonloppua!

14 kommenttia

 1. Mä tykkään tällaisista paketeista, tykkään tuosta paperista. Pitsin avulla näistä tuli todella näyttävät paketit.

  VastaaPoista
 2. Näyttää kyllä niin hienoilta!!!

  VastaaPoista
 3. On kyllä somat! Kyllä kelpaisi minullekin lahjat noin kauniissa paketissa. <3

  VastaaPoista
 4. Ihanat, tosi kiva paketointivinkki! Tuota paperia tulee itsekin käytettyä usein, mutta tuo pitsiteippi on uusi tuttavuus :)

  VastaaPoista
 5. Niin simppelit ja silti näyttävät paketit. Ihanat! Ja nuo nimet.. Voi kuinka kauniit!

  VastaaPoista
 6. Kivannäköisiä paketit :) Tällläisen paketointi ehkä itsekin osaisi tehdä ;) Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 7. Kauniit! Itse kans käytän paketoinnissa suurimmalta osin tuota voimapaperia! :)

  VastaaPoista