Search

Hääkortti Tinder-pariskunnalle

Hääkortti-idea Tinder-pariskunnalle Kaikki Paketissa

Nettideittailusovellus Tinder herättää tunteita puolesta ja vastaan. Voiko sovelluksen avulla löytää sen oikean? Meidän ystäväpiirissämme yllättävän monelle näin on käynyt. Yksi näistä Tinderin kautta tavanneista pariskunnista asteli taannoin alttarille. Pääsimme osallistumaan elämämme ensimmäisiin "Tinder-pariskunnan" häihin! Suunnittelimme hääparille onnittelukortin, jota on helppo soveltaa myös muihin kuin Tinderissä toisensa ensi kertaa tavanneisiin. Kortissa on kolme tärkeää paikkaa, jotka kuvaavat osuvasti pariskunnan taivalta: ensikohtaamispaikka, hääkirkko ja koti.

Huom! Yllä näkyvä kuva on esimerkki tekemästämme kortista. Hääparin yksityisyyden suojaamiseksi kortissa näkyvät tiedot on muutettu.

Onko sinulla tiedossa kesähäitä? Meillä on parhaillaan käynnissä yhden ystäväpariskunnan hääsuunnittelut. Häitä vietetään syksyllä, joten kesä kuluu pitkälti juhlasuunnitteluiden parissa.

9 kommenttia

 1. Tänä kesänä ei ole tiedossa yhtään häitä.
  Kortti on kiva idea ja muisto parille tärkeistä paikoista.

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea korttiin <3 Minulla oli serkkuni häät vapun tienoilla muuten ei ole hääkutsuja tälle kesälle ainakaan vielä postilaatikkoon tupsahdellut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän niitä hääkutsuista vielä jossain vaiheessa tule :)

   Poista
 3. Onpahan taas kekseliäs ja hauska idea, mistä teillä näitä mahtavia ideoita kumpuaakaan. :) Upeaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Kiitos :) ideoita tupsahtelee milloin mistäkin. Välillä omasta päästä, välillä muista blogista tai Pinterestin ihmeellisestä maailmasta.

   Poista
 4. Meillä ei ole häitä tiedossa tänä kesänä,eikä edes ristiäisiä möh:( Saisivat nuo kaverit hieman ryhdistäytyä ja alkaa mennä naimisiin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun pitää hätistellä kavereita. Josko niitä häitäkin alkaisi ilmaantua silloin :)

   Poista
 5. Itseasiassa tiedän pari paria, jotka ovat onnensa löytäneet Tinderin kautta.

  VastaaPoista