Search

Blogin uusi ulkoasu ja logo


suurilogo-kp


Tervetuloa uudistetuille sivuillemme!

Tällä viikolla juhlimme Kaikki Paketissa -blogin vuoden kestänyttä taivalta. Alkujaan blogin oli tarkoitus toimia lähinnä omaksi ja ystävien iloksi, mutta vuoden aikana yhä useampi uusi tuttavuus on löytänyt tiensä tänne ja jäänyt lukijaksemme. Se on yllättänyt, lämmittänyt ja saanut jatkamaan, vaikka välillä on miettinyt, onko kaikki työ vaivan arvoista. On se, koska te lukijat jaksatte yhä uudestaan ja uudestaan vierailla täällä. Ilman teitä tätä blogia ei todennäköisesti olisi enää olemassa.

Vuoden aikana olemme oppineet hurjasti uusia asioita valokuvaamisesta, blogimaailmasta ja jopa koodaamisesta. Vielä on paljon opittavaa, mutta pienin askelin hyvä tulee.

Yksi pitkään toivomamme asia on nyt toteutunut. Kuten huomaat, kaikki täällä on mennyt uusiksi ulkoasua ja logoa myöten. Ylälaidan valikkorakenne jäsentää paremmin blogin sisältöä ja helpottaa eri osa-alueiden seuraamista. Etusivulta löytyy edelleen kooste uusimmista postauksista. Blogin yläosassa on myös kuva-slideri, joka esittelee ajankohtaiset postaukset. Lisäksi olemme tuoneet somen, kuten Instagram-feedin osaksi sivuja. Omien testaustemme perusteella sivut toimivat moitteetta myös mobiililaitteilla.

Kaikista ulkoasullisista muutoksista huolimatta blogin sisältö ja aihepiiri säilyvät ennallaan: persoonallisia lahjapaketteja, hyödyllisiä lahjaideoita, DIY-oivalluksia ja vinkkejä juhlien järjestäjille.    Toki välillä pompitaan aihepiirin ulkopuolellekin, kuten matkapostauksiamme lukeneet ovat huomanneet. Olemme saaneet niistä hyvää palautetta, joten matkakuulumisia kerromme jatkossakin. Ja toisaalta onhan sitä olemassa myös pakettimatkoja ;)

Uuteen ulkoasuun totuttelu vie aikansa, mutta toivoaksemme löydät täältä iloa ja inspiraatiota tästä eteenpäinkin.

Kiitos, että luet blogiamme!

Jani & Aleksi

24 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää sekä blogi että logo.
  Näyttää toimivan näin mobiililaitteellakin ihan loistavasti.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi. Täytyy myöntää, että itsekin olemme tähän tyytyväisiä. Iso urakka tällainen blogiremontti, mutta nyt se on tehty :)

   Poista
 2. Hieno uusi ulkoasu! Ja mahtavan tyylikkäät ja inspiroivat ideanne jatkuvat, kiitos niistä <3 Kesäterkuin, Hanna

  VastaaPoista
 3. Totuttu jo ;) niin eleettömän tyylikäs banneri ja kivaa että teistä hieman isompi kuva. Teidän blogi on niin mahtava, että uskon tälle blogille suuria. Täältä haen itsekin inspiraatiota ja on vielä viihdyttävä. :)

  Hyvä te.

  Aurinkoa päivään!

  VastaaPoista
 4. Onnea ensinnäkin! Ja tyylikäs ulkoasu kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea teille! Kiva kuva teistä! Pidän blogistanne tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukava kuulla. Kiitos onnitteluista. Tästä on hyvä jatkaa :)

   Poista
 6. Onnea upeasta blogista ja toimivasta konseptista! Se vie vielä pitkälle! Ja kaunis on uusi ilmekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus Vilja. Näitä sanoja arvostamme kovasti.

   Poista
 7. Hei Aleksi ja Jani, onnittelut yksivuotiaalle!
  On aina ilo saada persoonallisia paketteja ja vielä suurempi ilo on itse paketoida lahjat saajaa ajatellen. Täältä löytyy erinomaisia vinkkejä siihen ja muitakin tarpeellisia ideoita.

  VastaaPoista
 8. Onnea yksivuotiaalle:)
  Uusi ilmeenne on tosi selkeä ja helppokäyttöinen.Latailen juuri parhaillaan reissukuvia blogiini ja täytyy todeta, että omani ulkoasu on melkoinen sekamelska. Koodailutaidot on meidän pienessä sisarusparvessa menneet tyystin esikoiselle, mutta toisaalta minä olen saanut hiustenpäässäpysymisgeenit hih ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun mielestä on mukavaa, että kaikki blogit ovat erilaisia myös ulkoasultaan. Sekamelska on usein kodikasta :) pääasia, että itse olet tyytyväinen blogiisi. Ja sisällön takiahan sinne kuitenkin pääasiassa tullaan. Muu on toissijaista :)

   Poista
 9. Onnea taaperon ikään päässeelle blogille, jonka uusi ulkoasu on tosi tyylikäs, hyvä te! Terkuin Suska koivuladesignesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taaperoita tosiaan vielä ollaan. Arvokasta oppia ja välillä hampaiden kiristelyäkin eka vuosi, mutta onhan tämä kivaa :)

   Poista
 10. Nyt minäkin löysin tämän kommentti boxin. ;)
  Eli Oikein Lämpimät onnittelut ihanalle blogille ja toivottavasti jaksatte jatkaa mahdollisemman kauan tätä. <3
  Uusi ulkonäkö on raikas, tykkään. Kiitos vastauksesta sähköpostiini ja mukavaa heinäkuun viimoista viikkoa Teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu, että vastauksessamme oli apua. Ihanaa loppuviikkoa sinulle!

   Poista
 11. Näyttää todella hyvältä! Onnea yksivuotiaalle!

  VastaaPoista
 12. Onnea 1-vuotiaalle! Uusi ulkonäkö on tosi tyylikäs ja upea - kuten on mahtavan inspiroiva blogikin. Jatkakaa samaan malliin :)

  VastaaPoista
 13. Aivan upea uusi ulkonäkö! Onnittelut sille ja yksivuotiaalle ♥ Bloginne on todellinen inspiraation lähde!

  VastaaPoista