Search

Syntymäpäivä Sanomat ja postilaatikosta ruuvatut numerot


Sanomalehti lahjapaperi Kaikki Paketissa

Sanomalehti on yksi yleisimmistä tavoista korvata perinteinen lahjapaperi paketoinnissa. Se on ympäristöystävällinen valinta ja soveltuu teemaan kuin teemaan. Paketoinnissa voi hyödyntää esimerkiksi sanomalehden otsikoita, kuvia, ristikoita ja sarjakuvia haluamallaan tavalla.

Juhlimme muutama viikko sitten ystävämme 30-vuotispäivää. Hienon merkkipaalun saavuttanut ystävämme vannoo kierrätyksen nimeen. Ei ole siis sattumaa, että kierrätysteema oli olennainen osa päivänsankarin pakettia. Paketoimme lahjan The New York Timesiin niin, että lehdessä ollut kuvakollaasi taittui kauniisti paketin vasempaan reunaan. Lahjassa käyttämämme kullanväriset numerot ovat peräisin kesämökin vanhasta, puisesta postilaatikosta. Uusiokäyttöä tämäkin!

Sanomalehti toki taipuu muuhunkin. Aiemmin esittelimme sanomalehdestä tehdyn lahjapussukan (klik), jonka tekeminen onnistuu käden käänteessä. Oletko sinä keksinyt muita tapoja uusiokäyttää sanomalehteä?

Sanomalehti lahjapaperi Kaikki Paketissa

2 kommenttia

 1. Hieno paketti!
  Silloin kun poikani toistakymmentä vuotta sitten täytti 10, skannasin aamulla ennen hänen heräämistään sen päivän lehdestä kivan näköisen kohdan ja tulostin sen silityskuvioarkille ja silitin valkoisen paidan etumukseen. Siitä tuli aika kiva synttäripaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa! Ja kuulostaapa ihanalta idealta! Täytyy pistää korvan taakse ;)

   Poista