Search

Kääri suklaalevy ystävänpäiväkuosiin


ystävänpäivä lahjaidea tulosta kääre suklaalevylle Kaikki Paketissa

Hyvää suklaata ei voita mikään. Fazer kasvatti kuunvaihteessa suklaalevykavalkadiaan uudella maulla, Salty Popcornilla. Uutuudessa on maitosuklaan lisäksi paahdettua ja suolattua Popcorn-rouhetta. Pakkohan sitä oli testata. Yhdistelmä toimii, sanomme me!

Lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi suunnittelimme suklaalevylle uuden kuosin. Se on helppo tapa tehdä lahjasuklaasta astetta persoonallisempi. Halutessasi voit tulostaa kuosin täältä (klik). Tuloste on A4-kokoinen, joten sinun tulee leikata se suklaalevyn ympärille sopivaksi. Lopuksi kiinnitä suklaalevyn takaa saumakohdat toisiinsa kaksipuolisella teipillä.

Selvitäthän ennen lahjan antamista, ettei ystäväsi ole allerginen suklaalevyn ainesosille. Ojentaessa kannattaa myös kertoa tai kirjoittaa paketin taakse, millainen suklaalevy kääreiden alta paljastuu.

ystävänpäivä lahjaidea tulosta kääre suklaalevylle Kaikki Paketissa

Oletko sinä jo testannut Fazerin popcorn-suklaata? Lunastiko se odotuksesi? Fazer on muuten julkaissut videon, jossa katsoja pääsee kurkistamaan suklaatehtaalle. Ei hassumpi paikka työskennellä ;)
Tämä postaus ei ole sponsoroitu.

6 kommenttia

 1. Edesmennyt tätini oli töissä Fazerilla, ja kun olin pieni, täti lähetti välillä meille sukulaislapsille ison pahvilaatikollisen " hammaslääkettä". Ai että, mikä aarrearkku se lapsille oli :) Rakastan makean ja suolaisen yhdistelmää eli uutuus testiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo suklaa tosiaan jakaa mielipiteitä. Osa tuttavistamme ei ole pitänyt, kun osa taas ihastunut täysin. Ne on niitä kuuluisia makuasioita :)

   Poista
 2. Ostin popcornsuklaata eka kerran muutama viikko sitten ja se on meidän perheen lempparisuklaa nykyään - niiiin hyvää :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin :) Meille tätä suklaata ostetaan varmasti vielä usein viikonlopun herkutteluhetkiin :)

   Poista