Search

Ikea toi omat emojit puhelimiin – mukana suositut lihapullat!

Ikea emoticons emoji sovellus
Tekstiviestien kulta-aika toi ihmisten väliseen viestintään hymiöt. Tekniikan ja viestimien kehittyessä perinteisten hymiöiden suosio on horjunut ja niiden tilalla olemme alkaneet käyttää erilaisia kuvamerkkejä ja symboleita. WhatsAppin ja Facebookin kaltaisten pikaviestimien mukanaan tuomat kuvamerkit eli emojit mahdollistavat kommunikoinnin ilman sanoja.

Nyt omaa kuvakirjastoaan on mahdollista kasvattaa huonekalujätti Ikean lanseeraamilla emoji-kuvamerkeillä. Ikean uusin digitaalinen toteutus on älypuhelimeen ladattava Emoticons-applikaatio, joka mahdollistaa erillisen Ikea-näppäimistön liittämisen puhelimeen. Näppäimistö sisältää yli sata kuvamerkkiä huonekalujätin valikoimista. Tarjolla on kuvia huonekaluista paperitarvikkeisiin keittiövälineitä unohtamatta. Toki joukkoon mahtuvat myös legendaariset lihapullat ja sininen Ikea-kassi. Ikean kuvamerkkien avulla ihmiset voivat ilmaista ja kertoa kotiin liittyvistä asioista keskinäisessä viestinnässään.

Ikea emoticons emoji    Ikea emoticons emoji   Ikea emoticons emoji

Sovellus on mahdollista saada iPhone ja Android -puhelimiin.
Ikea Emoticons -sovelluksen iPhonelle voi ladata maksutta täältä (klik) ja Androidille täältä (klik). Windows-puhelimet eivät kuulu tuettujen älylaitteiden joukkoon.

Huomioithan, että muiden valmistajien puhelimiin tekemät näppäimistöt eivät välttämättä toimi ellei käyttäjä anna sovelluksen julkaisijalle täyttä käyttöoikeutta näppäimistöstä saatavaan dataan.Kuvat ja video, photos and video: Ikea

3 kommenttia