Search

Lahjaksi lakupaketti


Kaikki Paketissa syntymäpäivälahja paketointi-idea lakupaketti


Loma on loppusuoralla ja valmistautuminen arkeen alkanut. Nyt on levätty ja voimia kerätty. Herkkuja on tullut naposteltua liiaksikin, joten kuntoilukausi alkaa tänään. Karkkikulhosta on ammennettu vuoden ensimmäisen paketointipostauksen teemakin.

Englanninlakritsin muoto ja värimaailma kiehtovat taiteilijoita. Kyseisen karkin innoittamana on suunniteltu koruja ja jopa huonekaluja. Me päätimme tehdä lahjapaketin, joka on omiaan lakritsin ystävälle.

Wikipedia tietää kertoa, että englanninlakritsi on karamellisekoitus, jossa lakritsiin yhdistetään pastellivärein värjättyä kookoksenmakuista sokerimassaa ja anishyytelöä. Mielipiteitä nämä karkit jakavat, mutta ainakin meillä lakupussi hupenee kohtuullisen nopeasti.

Näitä tarvitset: • valkoista ja pinkkiä lahjapaperia tai silkkipaperia
 • mustaa silkkinauhaa (Tiger)
 • teippiä (tavallista sekä kaksipuolista)

Näin onnistut: 


1. Kääri paketti valkoiseen lahjapaperiin.


2. Leikkaa sopivan kokoinen pala pinkkiä lahja- tai silkkipaperia. Pinkin paperin olisi hyvä ulottua jokaisen reunan puoliväliin.3. Leikkaa pinkin paperin jokaiseen kulmaan lyhyt siiveke, jotta kulmaosista tulee siistit. Leikkaus tulee tehdä saksilla kohtisuoraan paketin kulman kanssa.


4. Kierrä siivekkeet paketin kulmien yli ja teippaa ne kiinni.


5.  Teippaa sivusuikaleet pakettiin kiinni siten, että ne ylettyvät paketin puoliväliin.


6. Kiinnitä musta satiininauha kaksipuoleisella teipillä paketin ympärille. Nauha tulee asettaa niin, että eri väristen lahjapaperien saumakohdat peittyvät sen alle.


7. Lakupaketti on valmis.

Kutkuttaako lakritsi sinun makunystyröitäsi vai kuuluuko se inhokkien joukkoon? Meillä lakritsit ovat niitä harvoja karkkeja, joista molemmat pitävät. Muuten karkkimakumme on varsin jakautunut. Kun toinen pitää Julioista ja Vihreistä kuulista, toinen ei voi sietää niitä. Sama pätee kookos- ja marsipaanikarkkeihin. Makuasioista ei voi kiistellä.

Kaikki Paketissa syntymäpäivälahja paketointi-idea lakupaketti


10 kommenttia

 1. Tähän on ihan pakko kommata. Mä rakastan lakuja ja just varsinkin enkun lakuja.....kaikki on herkkuja siinä jopa ne viimeisenä syötävät pelkät mustat (minkähän takia ne on siinä sekoituksena vähän "kitkerän" makusia) .......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin menee kyllä koko pussi alas, tosin ne pinkit ja keltaiset kookosrenkaat jätän Janin syötäväksi :D

   Poista
 2. Hauska idea! Lopputulos on tosi herkullinen

  VastaaPoista
 3. Todella herkku paketti! =)
  Kyllä vain lakut uppoaa, mutta vihreät kuulat ovat parhautta!

  Mahtavaa tätä vuotta teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu! Minunkin suosikkejani ovat vihreät kuulat ;) Jouluna ei onneksi tullut kuin yksi paketti niitä, niin ei mennyt överiksi :D

   Upeaa vuotta myös sinulle!

   Poista
 4. Niin hauska blogi, en olekaan koskaan törmännyt tällaiseen, joten kiitos linkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että Johanna tykästyit blogiimme. Tervetuloa uudelleen :)

   Poista