Search

Hätätilanteessa riko lasi!

Kaikki Paketissa karkeilla täytetty taulu valmistujaislahja lahjaidea

 Sokerihammasta kolottaa, mutta uudenvuodenyönä vannoit karkkilakon nimeen. Tuttu tunne? Herkkujen antaminen lahjaksi erityisesti tammikuussa on hieman riskialtista, koska useat meistä aloittavat terveellisten elämäntapojen vaiheen joulumässäilyjen jälkeen.

Eilisilta kului ystävämme valmistujaisjuhlassa. Onnittelukortin sijasta annoimme valmistuneelle hauskan karkkitaulun. Koska ystävämme pääaineena oli englantilainen filologia, täytimme kehyksen Fazerin Lontoo rae -karkeilla. Toki tässä lahjassa ajattelimme myös kuntoilua rakastavaa ystäväämme: kun karkkien välissä on lasi ja taulun kehikko, herkkujen huomaamaton napostelu on mahdotonta. Tämä lahja tarjoaa apua vain äärimmäiseen herkutteluhätään! Kehyksen lasiin on kirjoitettu vesiliukoisella tussilla humoristinen teksti In case of emergency break glass (suomeksi: hätätilanteessa riko lasi).

Kaikki Paketissa karkeilla täytetty taulu valmistujaislahja lahjaidea

Lahjan tekemiseksi tarvitaan sopiva kehys, pussillinen karkkeja ja vesiliukoinen tussi. Sopivaa kehystä etsimme kissojen ja koirien kanssa. Vaatimuksena oli pieni kehys, jonka sisään mahtuisi pussillinen Lontoo rakeita. Ei muuten meinannut löytyä mistään, kunnes viimein Tarjoustalossa tärppäsi.

Teksti lasiin kannattaa kirjoittaa vesiliukoisella tussilla, jotta kehystä voi herkuttelun jälkeen käyttää oikeaan tarkoitukseensa. Mikä parasta, tätä ideaa voi hyödyntää lahjana kuin lahjana.

Kaikki Paketissa karkeilla täytetty taulu valmistujaislahja lahjaidea

Jos luulit, että menimme valmistujaisiin vain tämä taulu kainalossamme, niin ei toki. Virallisen paketin esittely seuraa myöhemmin.

Lumivalkeaa sunnuntaita!

6 kommenttia

 1. Wau, tää on kyllä hyvä lahja idea! =) Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosiaan helppo idea toteuttaa ja ainakin tämän lahjan kohdalla vastaanottaja ilahtui paljon :)

   Poista
 2. Mahtava idea! Täytyy laittaa korvan taakse (ja Pinterestiin)

  VastaaPoista