Search

Vanerijuliste omasta lempipaikasta maailmassa

vanerijuliste-kartasta
Kaupallinen yhteistyö: Alvar Carto

Karttajulisteet ovat jo muutaman vuoden ajan olleet todella suosittuja sisustuselementtejä. Nyt haluamansa kartan voi paperin ohella ikuistaa myös koivuvanerille. Vanerijuliste on kotimaisen Alvar Carto -verkkokaupan kesän uutuustuote, ja pakkohan meidänkin oli sellainen heti saada.
Alvar Carton verkkopalvelussa jokainen voi tehdä mieleisensä karttajulisteen mistä tahansa paikasta maapallolta. Julisteen voi painattaa joko paperille tai koivuvanerille. Molemmat ovat upeita. Perinteisestä karttajulisteesta löydät kuvia muutaman vuoden takaisesta postauksestamme "Karttajuliste uuteen kotiin"

Alvar Carton uutuustuote eli kaunis vanerijuliste valmistetaan korkealaatuisesta suomalaisesta koivuvanerista. Jokainen vanerilevy on käsin valittu, jotta puun luonnollinen kuviointi sulautuu kauniisti yhteen kartan kanssa.

Vanerijulistetta on saatavilla kahdessa koossa. Pienempi juliste on kooltaan 30x40 cm ja suurempi 50x70 cm. Paksuutta molemmilla on 6 mm. Kuvissa näkyvä karttakuva Järvenpäästä on kooltaan 30x40 cm eli se on tuo pienempi versio.

karttajuliste-vaneri

Vanerijulisteen hinta + vinkki arvonnasta


Pienemmän taulun (30x40 cm) hinta on 59 euroa ja suuremman (50x70 cm) 119 euroa. Alvar Carto tarjoaa kaikille tuotteille ilmaisen toimituksen.  

Vaikka vanerijuliste on paperista kalliimpi, sen hyvä puoli on siinä, että kuvaa varten ei tarvitse enää erikseen ostaa kehyksiä. Vanerijulisteen voi laittaa esimerkiksi lipaston päälle seinää vasten nojaamaan tai ripustaa seinälle sellaisenaan takana olevalla ripustimella. Kätevää! 

Saamamme vanerijuliste päätyi pitkällisen pohdinnan jälkeen eteisen lipaston päälle. Vanerijuliste ennätti muutaman päivän roikkua myös olohuoneessa, mutta koska musta lipasto kaipasi jotain pehmeää ja maanläheistä harmaiden ruukkujen viereen, päädyimme lopulta sijoittamaan karttakuvan eteiseen.  

Jos alkoi kutkutella ajatus omasta vanerijulisteesta, kannattaa mennä meidän Facebook-sivuillemme. Siellä nimittäin on käynnissä arvonta, jossa yksi onnekas voittaa vanerista valmistetun karttajulisteen haluamastaan paikasta. 

Karttajuliste on muuten mielettömän kiva lahjaidea myös! Hyvä ystävämme täyttää syksyllä pyöreitä ja ajattelimme vanerijulisteen ostaa hänelle lahjaksi. Erilainen ja tyylikäs lahja.

8 kommenttia

 1. Ihanaa olisi saada tuollainen taulu! Kävinkin jo osallistumassa arvontaan.

  VastaaPoista
 2. Ompa tyylikäs! Me ollaan mökille mietitty jotain vastaavaa.

  VastaaPoista
 3. Siis wautsi! Pitääkin käydä osallistumassa arvontaan. Olen miettinyt, että olisi kiva Rachidille saada Casablancan kartta...onkohan se tuolla mahdollista? Minulle sitten Espoo :)
  Ihanaa keskiviikkoa teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis apua, nythän on torstai! Moneenkohan blogiin olen kirjoitellut keskiviikosta...huomaako että olen lomalla?

   Poista
  2. Se on hyvän loman merkki, että päivistä sekaisin. Taulun voi tehdä mistä tahansa paikasta maapallolta :)

   Poista
 4. Todella kiva juliste/taulu. Onpa tosissaan kiva lahjaidea.
  Heleitä heinäkuun viimeisiä päiviä sinne!

  VastaaPoista
 5. Nämä vaneriversiot ovat muuten kivoja uutuuksia. Niissä on uutta ilmettä suosittuun aiheeseen.

  VastaaPoista