Search

Garnier BIO - edullista luonnonkosmetiikkaa markettibrändiltä

Garnier-Bio-luonnonkosmetiikka
Kaupallinen yhteistyö: Garnier


Kun kymmenen vuotta sitten marketeista löytyi vain muutama hassu luonnonkosmetiikkaputeli, nyt tilanne on toinen. Luonnonkosmetiikkaa on tarjolla jo hyllykaupalla ja uusia tuotemerkkejä ja valmistajia ilmestyy tiuhaan tahtiin. Luonnonkosmetiikka oli pitkään vain pienten toimijoiden businesta, mutta kuluttajien kasvava kiinnostus luonnonkosmetiikkaan on herättänyt myös kosmetiikkajätit kehittämään omia sarjojaan. Yksi näistä on L’Oréalin brändiperheeseen kuuluva Garnier, joka toi keväällä markkinoille uuden Garnier BIO -luonnonkosmetiikkasarjan.

Kaikki Garnier BIO -tuotteet ovat Ecocert Greenlife Cosmos -standardin mukaisesti sertifioituja luomutuotteita. Koostumukset ovat vegaanisia eli ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia tai sivutuotteita. Ainesosat ovat peräisin uusiutuvista lähteistä.

Koska kyseessä on markettisarja, hinta on odotetusti edullinen. Useamman tuotteista saa alle kympillä ja kalleinkin tuote pyörii 15 euron hujakoilla. Korkea hinta ei ole enää este siirtyä vaikka asteittain luonnonkosmetiikan käyttäjäksi.

Garnier Bio -sarja on mukavan monipuolinen ja eri ihotyypit huomioiva. Sarjaan kuuluu mm. kasvoöljy, kasvovesi, puhdistusgeelikosteussuihke, kolme erilaista kasvovoidetta ja silmänympärysvoide.

Saimme testiin BIO-sarjan tuotteita, joiden joukosta löytyi muutama todellinen helmi. Täytyy myöntää, että ennakko-odotuksemme olivat ehkä jopa hivenen epäilevät, joten siinä mielessä tuotesarja yllätti meidät iloisesti. 

garnier-bio-



garnier-bio-kokemuksia


Garnier Bio puhdistusgeeli - oma suosikkimme


Esitellään heti kärkeen oma suosikkimme. Sulfaatiton puhdistugeeli tuoksuu vahvasti kesältä. Ainesosaluettelo paljastaa tuoksun olevan peräisin sitruunaruohosta. Sitruunaruohon eteerinen öljy tunnetaan raikastavista ominaisuuksistaan ja se soveltuu hyvin ihon puhdistukseen. Puhdistusgeeli sisältää myös luomuruiskukkavettä ja kasviperäistä glyseriiniä.

Puhdistusgeeli vaahtoa kivasti ja puhdisti kasvot hyvin ilman että kuivatti ihoa. Tuote soveltuu sekä normaalille että sekaiholle. Tämä on kerrassaan loistava, suorastaan ihana!


Garnier Bio ravitseva kasvovoide kuivalle iholle


Toinen sarjan suosikeistamme on ravitseva kasvovoide, joka soveltuu erinomaisesti kuivalle iholle. Voiteen koostumus on mukavan kevyt, se levittyy helposti, eikä se jätä ihoa tahmaiseksi. Tuoksu on sopivan kevyt. Juuri sellainen kuin kasvovoiteelta toivookin. Näin alkusyksystä iho alkaa kaivata enemmän kosteutusta ja siihen hommaan tämä voide on loistava. Tämä on meillä jo nyt jokapäiväisessä käytössä.

Kasvovoide sisältää mm. sheavoita, arganöljyä ja hyaluronihappoa.


Garnier Bio anti-wrinkle silmänympärysvoide


Bio-sarjan silmänympärysvoide ei herättänyt meissä suurempia tuntemuksia puolesta tai vastaan. Se on perushyvä silmänympärysvoide, ehkä hivenen liian kevyt omaan mieleemme. Olemme tottuneet käyttämään kosteuttavampia silmänympärysvoiteita, joten sen suhteen jäi toivomisen varaa.

Pienistä miinuksista huolimatta, paljon hyvääkin silmänympärysvoiteessa on. Tuoksu on mukavan mieto ja voide itsessään imeytyy todella nopeasti. Hoitavina ainesosina ovat jojobaöljy, candelilla-vaha, aloe vera ja arganöljy.


Garnier Bio ravitseva kasvosuihke kuivalle iholle


Arganöljypitoinen kosteussuihke on laatuaan ensimmäinen kasvosuihke, jota testaamme. Ja kyllä, jäimme koukkuun. Se on miellyttävän tuntuinen ja tuoksuinen kasvosuihke, joka kosteuttaa naamavärkkiä mukavasti aamulla ennen kasvovoiteen levitystä.

Kasvosuihke jää meillä vakkarikäyttöön. Hyvä osoitus, että aina kannattaa ennakkoluulottomasti kokeilla uusia juttuja.


Garnier Bio Facial Oil -kasvoöljy


Kasvoöljyistä on tullut meille kuivan ihon pelastus erityisesti talvipakkasilla. Mukavaa, että myös Garnierin Bio-sarja sisältää kasvoöljyn. Olemme käyttäneet tuotetta vasta muutaman kerran, joten kovin syväluotaavaa analyysiä on vielä vaikea antaa. Muutaman testauskerran perusteella se kuitenkin vaikuttaa varsin lupaavalta ihonhoitotuotteelta.

Garnier Bio-sarjan kasvoöljy imeytyy nopeasti ja tuoksu johdattaa ajatukset laventelipelloille. Luomutuotettuja kasviöljyjä, kuten arganöljyä ja oliiviöljyä, hyödyntävä kasvoöljy ravitsee ihoa, mutta ei tee sitä kuitenkaan rasvaisen tuntuiseksi. Siitä ehdottomasti iso plussa, sillä olemme testanneet myös öljyjä, joiden jälkeen kasvot näyttävät rasvakattilaan dipatuilta. Garnierin kasvoöljyn kanssa samaa efektiä ei tapahtunut.

Tuote pääsee kunnolla käyttöön heti, kun ilmat viilenevät ja iho alkaa janota hoitoa.

Garnier-luonnonkosmetiikka

Kosmetiikkajätin astelu luonnonkosmetiikkamarkkinoille saattaa herättää reaktioita puolesta ja vastaan, mutta meistä suunta on oikea. Kun luonnonkosmetiikkaa saatetaan tarjolle laajoille massoille, kynnys tutustua siihen madaltuu. Itse näemme, että siirtyminen luonnonkosmetiikkaan on hyvä teko sekä omaa kehoa että ympäristöä kohtaan. Luonnonkosmetiikka ei esimerkiksi kuormita vesistöjä samalla tavoin kuin synteettinen kosmetiikka. Jokainen toki tekee itse päätöksensä, millaisia tuotteita käyttää ja käyttääkö laisinkaan.

Oletko törmännyt marketeissa tähän uuteen luonnonkosmetiikkasarjaan? Oletko kenties testannutkin?  Mitä pidit? Jos tuotesarja on sinulle uusi, kiinnostaisiko kokeilla?

Mukavaa loppuviikkoa!

* Kuvissa esiintyvät tuotteet saatu pr-näytteinä

10 kommenttia

  1. Mielenkiintoinen uutuustuoteperhe! Houkuttelevasti aseteltu kaikki viimeiseen kuvaan näytille. 👍

    Puhdistusgeeliä voisi kokeilla. Sekö vaahtoutuu? Joskus geelin poispeseminen on tosi vaivalloista. Micellar vettä ette tainneet kokeilla. Niiden luvataan poistavan meikit, mutta en ole itse kokeillut ja hieman mietityttää, poistaako pelkkä kasvovesi helposti kaiken meikin.

    Kasvoöljy jää minulta väliin, kun en jostain syystä oikein pidä laventelin tuoksusta kosmetiikassa. Sitruunaruoho taas on ihanan raikas tuoksu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhdistusgeeli oli tosiaan meidän lemppari. Se vaahtoaa kevyesti, koostumus on kuitenkin geelimäinen enemmän. Geelimäisyys saattaa joitakin häiritä juurikin siitä syystä, että se ei peseydy yhtä sutjakkaasti pois kuin perinteinen nestemäinen puhdistusaine. Kyllä tuo nyt kuitenkin aika hyvin huuhtoutui pois. Tuoksu on joka tapauksessa ihana ja tänään juuri ostin varastoon yhden putelin tätä 3+1 päiviltä, kun oli tarjouksessa! Meillä oli misellivettäkin ja sitä olemme käyttäneet lähinnä aamuisin kasvojen puhdistukseen, mutta siitä on vaikea antaa arviota meikinpoiston suhteen. Meikkiä kun emme käytä. Tutustu ihmeessä kaupassa. Tuotteet ovat onneksi sen verran edulliset, että suuresta taloudellisesta tappiosta ei joudu kärsimään, vaikka tuote ei tuntuisikaan omalta.

      Poista
  2. Garnierilla on oikeasti tosi hyviä ihonhoitotuotteita, oma suosikkini on misellivesi. Hyvä, että nyt marketeista saa kohtuuhintaan myös luonnonkosmetiikkaa.
    Ihanaa loppuviikkoa teille kahdelle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tämä yllätti positiivisesti. Niin positiivisesti, että tänään tosiaan jo ostin varastoon muutaman tuotteen 3+1 päiviltä tarjouksesta. Tulipa ostettua myös yksi Garnierin hiusnaamio, vaikka se olikin vain 98 prosenttisesti luonnollinen :D Sitä on kehuttu niin paljon, että oli pakko ostaa testiin :)

      Poista
  3. Ihania kuvia. Garnierillä on muutama todella hyvä tuote, joka löytyy omasta kylppärin kaapistakin.

    VastaaPoista
  4. Upeat kuvat. <3 Tämä sarja on fantastinen ja niin hieno. Millä hinnalla saat laadukasta luonnonkosmetiikkaa ja näin tämä sarja ja tuotteet mahdollistuvat kaikkien lompakolle ja helposti löydettävissä marketeista.

    Kivaa viikkistä ja kivaa, että teillä on tämä sarja testissä. <3 Tykkään. <3

    VastaaPoista
  5. En ole vielä törmännyt,mutta enpä ole paljoa marketeissa käynytkään ;)
    Kiitos kivasta esittelystä ja aion kyllä kokeilla kunhan niihin törmään.
    Suloista sunnuntaita <3

    VastaaPoista
  6. Heippa pojat! Olen pikkuhiljaa palaillut kesän blogivapailtani, mutta vielä on hieman nihkeää :D Näihin tuotteisiin en olekaan vielä törmännyt. Toki Garnierin tuotteet ovat tuttuja, mm hiustenhoitotuotteet ja kasvonaamiot. Tuo puhdistusgeeli alkoi kiinnostaa. Mukavia syyspäiviä!!

    VastaaPoista
  7. Aivan ihanat tuotekuvat🥰Garnier on minulle hyvin tuttu merkki mutta nämä uutuudet vielä testaamatta. Leppoisan mukavaa syyskuun loppua🍂🍁🍂

    VastaaPoista
  8. Tätä on näkynyt paljon jo kaupoissa, mutta vielä en ole kokeillut.
    Mukavaa lokakuuta!

    VastaaPoista