Search

JYSK tarjoaa syksyyn pehmeyttä ja lämpimiä sävyjä

JYSK-forum

Vaikka kesä ei vielä olekaan ohi, katseemme ovat kohdistuneet hiljalleen syksyyn. Pienin askelin olemme valmistelleet kotiakin syysasuun. Sisätiloissa kesän pirteä väriloisto on muuttunut maanläheisempään sävymaailmaan. Lämpimin sävyin sisustettu koti suorastaan kutsuu hyggeilemään ja myyssailemaan hämärinä syysiltoina.

Sisustuskärpänen on siis pörrännyt kovasti ympärillämme ja viikolla se vasta puraisikin, kun pääsimme ennalta tutustumaan JYSKin uuteen citykonseptimyymälään Helsingin Forumissa. Samalla kuulimme, miltä JYSKin tuleva syksy näyttää. Ja kuulkaa, se näyttää varsin hyvältä: pehmeyttä, lämpimiä värejä ja pyöreitä muotoja. Samanlaista kauneutta kuin syksyinen luonto tarjoaa.


JYSK-Forum-myymälä

Kaikkiaan JYSKin syksyssä nousee esiin kolme keskeistä trendiä: Creative Mind, Human Nature ja The Thinker.

Creative Mind on leikkisä trendi, joka yhdistää naiselliset kuviot etnisiin yksityiskohtiin. Teema pitää sisällään ennakkoluulottomia yhdistelmiä, lämpimiä sävyjä ja pyöristettyjä muotoja. Mustavalkoinen aikakausi on siis päättymässä, mikä on ollut nähtävillä jo tovin. Pyöreät muodot näkyvät vahvasti niin tuolien selkänojissa kuin sisustustyynyissäkin. 

Toisessa trendissä, Human Naturessa inspiraatio kumpuaa luonnon kaudesta. Vihreä pitää pintansa suosikkivärinä ja saa rinnalleen sinisen ja ruskean rauhoittavat sävyt, jotka sopivat sekä klassiseen että moderniin sisustukseen. Materiaalivalinnoissa korostuvat metalli, lasi sekä puu. 

The Thinker, kolmas trendeistä perustuu skandinaaviseen minimalismiin. Tyylikkyys ja eleganssi koostuvat ajattomista sinisen, harmaan ja mustan sävyistä sekä selkeistä muodoista. Kaikki ylimääräiset häiriötekijät on karsittu pois. Selkeän geometriset muodot, neutraalit värit ja elegantti yleisilme ovat omiaan luomaan miellyttävän rauhoittavaa tunnelmaa.

jysk-syksy-talvi

Jysk-goes-city

Syysmalliston lisäksi saimme tutustua myös JYSKin uuteen citykonseptimyymälään Helsinginin Forum-kauppakeskuksessa. Citykonsepti eroaa JYSKin muista myymälöstä siinä, että valikoima keskittyy kodin tekstiileihin ja sisustustarvikkeisiin. Myös nukkumiseen liittyvät tuotteet ovat näkyvästi esillä. Erityisesti tuotteiden esillepanoon on satsattu ja myymälän yleisilme on todella freesi. 

Forumin ohella toinen vastaavalla idealla toteutettu myymälä löytyy kauppakeskus Itiksestä ja kolmas avautuu myöhemmin syksyllä Kalasatamaan kauppakeskus Rediin. Toivottavasti myymälöitä avataan myöhemmin myös muualle Suomeen. Uskomme vahvasti, että kysyntää olisi.

JYSK-kauppakeskus-forum

Avajaisissa meidänlaiset tarjoushaukat pääsevät aina vauhtiin. Tyhjin käsin ei poistuttu nytkään liikkeestä. Alla olevassa kuvakollaasissa esiintyvä pyöreä samettityyny köllöttelee parhaillaan meidän sohvalla.   Pehmoisia uniakin on luvassa, sillä mukaamme tarttui pellavapussilakanat, joita olemme kuolanneet pitkään. Tarjous oli niin hyvä, että se oli menoa. Viikonloppuna pitänee testata, kuinka makoisat unet on tiedossa näiden pussilakanoiden tarjoamana.
jysk-syksy2018
Kollaasin kuvat: JYSK
JYSK-goes-city2

Vaikka kesä onkin suosikki vuodenaikamme, myös syksyssä on oma viehätyksensä. Vuoden viimeinen neljännes on täynnä tunnelmaa: hämäriä iltoja, kynttilän valoa ja lämpimiä sävyjä. Pienillä sisustusvalinnoilla ja värisävyillä voi vaikuttaa myös omaan mielentilaan. Ensimmäistä kertaa tuntuu, että olemme pystyneet luomaan kotiimme tunnelman, jossa mieli viihtyy ja rauhoittuu. Se tuntuu hyvältä.

Näkyykö syksy jollain tapaa kotisi sisustuksessa? Entä mitä pidät JYSKin syysuutuuksista? 

24 kommenttia

  1. Voi mitä kaikkea ihanaa! Syksy on ihanaa aikaa kun pääsee tunnelmoimaan ja polttelemaan kynttilöitä ilta hämärissä:) Kesällä ei tule juurikaan mitään kotiin laiteltua kun ei malta olla sisälläkään, mutta syksyisin on aina ihana saada jotakin pientä uutta kotiin:) Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä syksyssä on se oma taikansa. Mekin olemme ottaneet jo terassille kynttilöitä esiin. Niitä iltaisin kiva poltella ja fiilistellä :) Mukavaa viikonloppua Pädelle :)

      Poista
  2. Ihanaa syystunnelmaa kuvissa.Puutarhassa olen jo valmistellut syksyä,mutta sisällä olen vain ottanut esille viltit.Ehkä ne on vähän liiankin pehmoisia ja mukavia, kun mieluummin käpertyy niiden alle kuin tekee muista syksyisiä valmisteluja;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen fiiliksissä, kun mustavalkoisen kauden jälkeen eri värit ovat taas palaamassa sisustukseen. Tuokin JYSKin seinillä näkyvä sävy oli aivan valloittava. Meidän kodista löytyy nyt ensi kertaa ruskan sävyjä. Ne sopivat hyvin yhteen vaaleiden pintojen kanssa ja luovat lämmintä tunnelmaa sisätiloihin.

      Poista
  3. Vitsit, että oli kiva nähdä kerrankin teitä molempia. Minullekin tarttui mukaan muutama ihana juttu. Esimerkiksi tuo pyöreä, vasleanpunvaale samettityyny on ilmeisesti parasta, mitä esikoinen on koskaan saanut. Sen kanssa nukutaan, sen päällä katsotaan Pikku Kakkosta ja se mahtuu vielä mukaan leikkeihinkin. Monikäyttöinen tyyny .😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa :) Ja kerrankin oltiin molemmat liikkeellä. Välillä aina vain toinen meistä pääsee osallistumaan tapahtumiin työkiireiden vuoksi. Samainen samettityyny löytyy meiltäkin ja on se ihana :) Lämminhenkistä viikonloppua Jenni <3

      Poista
  4. Pehmeitä materiaaleja ja lämpöisiä värejä ilmestyy meidän kotiin aina syksyisin. Ihaniin juttuihin olette päässeet tutustumaan. Pellavalakanoista haaveillaan täälläkin. Olisivat hyvät minulle, joka ei rutuista vaatteissakaan niin välitä :)
    Lämpöistä viikonloppua murut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi pellavalakanat on aivan ihanat ja nyt oli sen verran hyvä tarjous, että raaskittiin ostaa. Ajattelimme nyt viikonloppuna ottaa käyttöön ja kokeiluun :) Iloa viikonloppuun Outi <3

      Poista
  5. Pakko käydä katsastamassa Jyskin uutuudet, kun en töiden vuosi päässyt paikalle, harmittaa. Syksy saapui nyt vain aika harmittomasti omilla tuotteilla. Mut saas nähdä jääkö se niin.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti piipahtaa JYSKissä. Uutuuksista löytyi monia kivoja juttuja syyssisustukseen :)

      Poista
  6. Kivoja juttuja Jyskissä. Ai että joku hieman vaaleampi sävy tuosta seinästä voisi näyttää melko kivalta minun olohuoneessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihastuin tuohon sävyyn oitis ja mietiskelin myös, että astetta vaaleampi sopisi meidänkin kotiin. Noh, keväällä just maalattiin seinät, niin nyt ei hetkeen pensseliin tartuta :D

      Poista
  7. Harmi, kun oma aikatauluni ei antanut periksi tulla tuohon tilaisuuteen. Pikkuista syysmyyssiä kotiin tarvitaan ihan pian, ja pikkuisen jotain uutta tietenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka harmi, ettet päässyt tapahtumaan. Olisi ollut kiva nähdä. Muutamia tuttuja sentään tavattiin :)

      Poista
  8. Ihania kuvia ja sävyjä. Meilläkin on värit vaihtuneet olkkarissa. Mukavaa viikonloppua 💖

    VastaaPoista
  9. Kuvia kun katselee niin tulee myös itsellä intoa saada jotain uutta kotiinsa 💖

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EIkö olekin herkullisen ihania! Meinasi ihan lähteä lapasesta koko touhu, mutta mitäpä sitä ei viihtyisän kodon eteen tekisi <3

      Poista
  10. Wau, upeita kuvia <3 Ihanaa kun tulee syksy, illalla on tunnelmallista sytyttää sisälle kynttilöitä ja ulos myrskylyhtyjä.
    Leppoisaa sunnuntaita ja iloa uuteen alkavaan viikkoon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä tunnelmallisia iltoja odotellessa <3 Pääsee viltin alle teekupin ääreen nauttimaan kynttilöiden ihanasta lämmöstä <3 Ihanaa viikkoa sinullekin!

      Poista
  11. Ihania sävyjä ja kyllä maanläheiset sävyt/kankaat kuuluvat syksyyn <3 .. täällä ovat käytössä myös pellava petivaatteet ja pidän niistä kovasti <3
    Mukavaa syksyn odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä ihanat. Meillä nyt viikko testattu ja hyviksi todettu. Hyvät unet tulee :)

      Poista
  12. Kauniita kuvia ja tunnelmia!
    Mä oon huono sisustamaan, ei oo mun juttu. Pääasia että koti on sellainen jossa kaikilla on hyvä ja mukava olla. :) Mutta kyllä syksyllä kynttilöitä ja vilttejä ilmestyy kotiin. :)
    Ja jos jälkikasvua kuuntelee, kohta pitää tehä ensimmäinen satsi ruskeaa piparitaikinaa.. Kai sitä tuoksuakin voi ainakin melkein laskea sisustamiseksi? ;)

    Tunnelmallisia syysiltoja teille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai piparitaikinaa siellä jo aletaan tehdä :) Ihan ei vielä joulu ole meillä mielessä, mutta eipä se kauaa mene, kun marraskuu on ovella :)

      Poista