Search

Kitarapaketti rippilapselle

kitaralahjapaketti
Kesän juhlakausi on meillä edennyt loppusuoralle. Edessä on vielä yhdet syntymäpäivät ja häät. Viikko sitten juhlistimme Janin kummipojan ripille pääsyä. Sopivasti sääkin suosi nuorten juhlapäivää, eikä sateenvarjoa tarvinnut kaivaa laukun pohjalta. Rippilahjaksi päädyimme ostamaan jokaisen nuoren miehen toivelahjan, aterimet. Vaikka lahja ei nyt suoranaisesti huraa-huutoja aiheuttanutkaan, eiköhän aterimille tule käyttöä viimeistään siinä vaiheessa, kun edessä on kotoa pois muutto.

Lahjapaketin koristeluidea juontaa tällä kertaa juurensa riparin leirinuotiolta. Moni rippikoulun käynyt muistaa edelleen laulut, joita hoilattiin urakalla iltaisin. Tilkkutäkki, Kirkossa (Tuli kirkkoon mies ja lapsi) sekä Evankeliumi muistuvat ainakin meille mieleen omilta rippikouluajoilta. Koska musiikki on olennainen osa riparia, teimme lahjapaketista kitaran.

Käärimme lahjan valkoiseen lahjapaperiin, jonka jälkeen teimme mustasta kartongista siihen kaikukopan aukon, tallan ja plektran. Kun osat oli liimattu, kiersimme paketin ympärille vielä viisi narua kitaran kieliksi. Hyvin helppo ja nopea toteutus. Kovasti oli kitarapaketti nuoren miehen mieleen.

kitarapaketti

Näillä kitaransoinnuilla on mukava aloittaa uusi kesäinen viikko. Toivottavasti säätietojen hellelupaukset pitävät paikkansa. Meillä on muutama viikko vielä lomaa edessä, joten niistä pitää nauttia täysin siemauksin. Nautihan sinäkin kesästä!

9 kommenttia

 1. Ihana kun olette ostaneet aterimet kummilapselle, käyttöön ja arvostukseen tulevat varmasti muutaman vuoden päästä. Tuntuu että lahjaksi saisi antaa vain rahaa. :( Ja, kauniisti olette jäleen lahjan paketoineet.Mutta, kyllä sitä kummasti aterimia yms arvostaa kun muutto omaan kotiin lähenee.
  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aterimille tulee varmasti jonain päivänä vielä käyttöä, vaikka ei ajankohtainen tällä hetkellä olekaan. Itsekin ymmärsin aikanaan monien lahjojen arvon siinä vaiheessa, kun muutin ensimmäiseen omaan kotiin. Mukavaa viikkoa sinulle ☺️

   Poista
 2. Meillä oli serkkulikan riparit muutama viikko takaperin,mutta mentiin ihan kaupan paketoinnilla.Luovuuden purin tilattuihin kakkuihin ja käytin kotistelussa erilaisia syötäviä luonnonkukkia:).Meidän oma likka viettää ripareita ensi kesänä ja hänelle sopisi loistavasti tämä kitarapaketointi:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä riittääkin rippijuttuja joka vuodelle :) Kivoja ja herkkiä juhlia. Itsekin herkistyin, kun tajusin kuinka nopeasti aika kulunut. Juuri oli se hetki, kun kummipoikaa pidin sylissä ja nyt jo noin iso ☺️

   Poista
 3. Kiva idea taas kerran!Mukavaa alkavaa viikkoa🌼💚💛

  VastaaPoista
 4. Järkevä lahja, jota nuori vielä myöhemmin kiittää. Kiva paketti toi minunkin mieleeni riparin leirinuotiot, vaikka vuosia on niistä hetkistä vierinyt. Mukavia muistoja silti.

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva ja hauska idea ja täällä kun tytär tuota kitaraa vielä joka pv rämpyttelee, niin kenties nyt voisi olla sellainen idea, jonka minäkin rähmäkäpylä voisin osata toteuttaa. :)

  Kivaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 6. Hyvä lahjaidea jälleen kuten teillä aina on :) Mukavaa torstai aamua :)

  VastaaPoista