Search

Lomalla!

lomalle1
Loma, loma, loma! Aina sen ottaa yhtä riemukkaasti vastaan. Seuraavat viikot saa levätä laakereillaan, nauttia kiireettömistä aamuista, aistia kesän tuoksuja ja herätä ilman kellon pirinää. Onhan se nyt ihanaa.

Tämän postauksen myötä blogi jää muutamaksi viikoksi tauolle. Syy selviää alta. Koska tiedossa on paljon kivaa kesätekemistä, päätimme nostaa muutaman poiminnan lomaohjelmastamme tänne. Kaikki Paketissa -poikien kesä sisältää muun muassa tätä:

Lomareissu Kreikkaan


santorini2

Mikä olisikaan parempi aloittaa loma kuin lähteä reissun päälle. Tällä kertaa kohteeksi valikoitui kaunis Kreikka, ja pari seuraavaa viikkoa kuluukin Ateenan, Minoksen ja Santorinin katuja tallatessa. Jos sinulla on antaa hyviä vinkkejä kyseisin kohteisiin, kuulemme niistä mielellämme.

Omia matkakuulumisia päivitämme tänne blogiin juhannuksen jälkeen.

santorini

Aikaa panostaa päivän ruokahetkiin


brunssi1

Kesässä parasta on kiireettömyys. Vihdoin pääsemme testaamaan myös lukemattomia ruokaohjeita, joita vuoden aikana on tullut kerättyä talteen.

Kesän maut, ne oikein tuntee jo kielenkärjessään. Mansikoita, uusia perunoita, yrttejä. Välillä grillataan, välillä mennään torille syömään muikkuja. Kesä on vuoden makoisinta aikaa.

brunssi6

brunssi2

brunssi5

Maljannosto kesäillassa


skoolaus

Kesällä nautitaan ystävien seurasta. Suvelle kohotetaan malja ja hieman suunnitellaan jo elokuun rapujuhlia. Kaapin perältä kaivetaan lautapelit. Taustalla soi saaristolaismusiikki. Illan hämärtyessä sytytetään muutama itse tehty citronella-kynttilä luomaan tunnelmaa ja karkottamaan hyttysiä. Ohjeen kynttilään löydät täältä!

DIY-projekteja sadepäiville


lomalla3

Sadepäivien varalle olemme säästäneet erinäisiä diy-projekteja. Pisaroiden ropinassa luetaan myös uusia kädentaitoihin keskittyviä kirjoja ja ideoidaan syksyn projekteja. Lisäksi Aleksin sisko on luvannut järjestää meille oman unisiepparikurssin. Siinä hommassa hän on todella pro! Katsotaanpa jääkö aikaa myös betonitöille. Kuten aina, kaikkia ideoita ei ehdi yhden kesän aikana toteuttaa.

Juhlia joka lähtöön


kukat

Kuten viikko sitten kerroimme, erinäisten kesäjuhlien ennätys taitaa paukkua rikki. Kutsu on käynyt ylioppilasjuhliin, häihin, rippijuhliin, muutamille syntymäpäiville, tupareihin...hmm, jäiköhän jotain vielä mainitsematta. Onneksi kaikki juhlat ovat ilon juhlia. 

loma4

Tässä vain muutamia poimintoja. Toki kesään kuuluu mökkeily, hyvät dekkarit, löhöily riippumatossa ja onpa liput varattu myös Hämeenkyrön Myllykolun kesäteatteriin, jossa menee loppuunmyyty Valtteri Torikan tähdittämä ja Marco Bjurströmin ohjaama Sillanpää-ooppera. Tarkennetaan vielä, että kyseessä ei ole ooppera Jari Sillanpäästä, vaan Nobel-kirjailijastamme F.E. Sillanpäästä.

Nyt on aika sulkea kone, pakata ja aloittaa seikkailu kohti Kreikan saaria. Kommentteihin vastailemme reissun jälkeen. Nautihan kesäpäivistä ja kerro, millaisia suunnitelmia sinulla on kesälle.

P.S. Kesälomareissun kuulumisia voit seurata Instagramin puolella (klik!).

*Kuvat Kreikasta: Pexels. Muut kuvat meidän.

30 kommenttia

 1. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Lomalta palattu rentoutuneina ja pieni rusketus pinnassa. Mukavaa juhannusta :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oli aivan ihana loma. Kuvia reissusta laitamme myöhemmin tänne blogiin :)

   Poista
 3. Oikein hienoa ja aurinkoista lomaa teille molemmille !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoa oli loma täynnä. Onnistunut Kreikan reissu. Nyt juhannuksen viettoon :)

   Poista
 4. Karkkipäivä-blogissa Sanni kertoo mahtavia asioita ko. paikoista, minne menette. Kannattaa katsoa. Oikein hyvää lomaa teille !Riitta Seppänen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta. Kävimme kurkistamassa Karkkipäivän blogia ja monia hyviä reissuvinkkejä tarttui sieltä. Omia reissukuulumisia laitamme myöhemmin tänne :)

   Poista
 5. Aurinkoista ja rentoa lomaa teille. Muistakaa lepo kaiken puuhailun ohessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on levännyt olo. Pari viikkoa vain nauttimista :) Ensi viikko menee minulla vielä töissä ja sitten palaan lomalle. Sitten nautitaankin Suomen kesästä :) Mukavaa juhannusta.

   Poista
 6. Aivan huippuihanaa lomaa teille molemmille! Nauttikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ikimuistoinen reissu. Lomalla on aina niin mukavaa. Lepoa ja nautiskelua kiireettömyydestä.

   Poista
 7. Ihanaa lomaa teille!☀️✈️❤️🍓

  VastaaPoista
 8. Oikein ihanaa lomaa teille! Muistakaa käyttää aurinkorasvaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytettiin ja arvaas vaan onko iho silti punainen :( No onneksi suurin punoitus alkaa jo lähteä, mutta aina se aurinko vaan näyttää voimansa, vaikka kuinka yrittäisi suojautua. Iloa juhannukseen Outi :)

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos Onneli. Kesä on ihanaa aikaa. Siitä on jo nautittu kunnolla ja heinäkuussa jatkuu loman toinen osa eli silloin sitten lisää :)

   Poista
 10. Ihanaa rentoa ja aurinkoista lomaa teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On ollut ihana loma tähän asti. Toivotaan, että jatkuu yhtä aurinkoisena :)

   Poista
 11. Mukavaa lomaa ja nautinnollista kesää! Hyvät on suunnitelmat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toivottavasti sielläkin on nautittu kesästä, vaikka säätila onkin vaihdellut. Kyllä se lämpö sieltä tulee :)

   Poista
 12. Niin kiva kesäfiilis postaus!!Mukavaa lomaa teille🎶💞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina. Kiva, että fiilis välittyi postauksesta. Pari viikkoa Kreikassa meni hujauksessa, mutta onneksi lomaa on vielä jäljellä :)

   Poista