Search

Lahjanauha tulostuspaperista

lahjanauha-itsetehty

Ihana kesäkuu. Se on saapunut. Tämä kesä on todella poikkeuksellinen. Meille on sadellut juhlakutsuja niin paljon, että kekkereiden lisäksi juuri muuta ei kesään sitten mahdukaan. Kesä on kirjaimellisesti yhtä juhlaa. Kausi käynnistyy lauantaina Aleksin veljen ylioppilasjuhlilla.

Paketointihulinan keskellä ajattelimme jakaa teille helpon vinkin niiden tilanteiden varalle, kun sopivaa lahjanauhaa paketin ympärille ei löydy omasta takaa. Jos aika on kortilla, lahjanauhaksi soveltuu myös tekstillä varustettu tulostustuspaperi. Tyylikäs lahjanauha syntyy, kun kirjoitat haluamasi onnittelutekstin tekstinkäsittelyohjelmalla, tulostat sen ja leikkaat teksteistä suikaleita. Lopuksi liimaat suikaleet paketin ympärille.

lahjanauha2

itse-tehty-lahjanauha

Jotta tekstisuikaleet olisivat mahdollisimman pitkiä, kannattaa tekstitiedoston olla vaakasuunnassa.  Parasta tässä ideassa on se, että itse tulostettuun lahjanauhaan voi kirjoittaa juuri sellaisen tekstin kuin haluaa: runon, lahjansaajan nimen, merkkipäivän tai mitä ikinä mieleen juolahtaa. Teksti ja lahjanauha erottuvat parhaiten, kun käytät paketointiin yksiväristä lahjapaperia.

Paperista voi taitella paketin päälle myös kauniin rusetin, jolloin lopputulos on todella juhlava. Alla olevasta kuvasta näet, kuinka meidän tekemämme rusetti on toteutettu.

paperirusetin-ohje

lahjanauha3

tulostettu-lahjanaru

Ensi viikolla blogissa on tiedossa mukavan yhteistyön hedelmiä. Esittelemme silloin kesäisen lahjaidean miehelle ja verkkokaupan, josta löytyy ratkaisu lähes joka lahjadilemmaan. Muutakin kivaa on tiedossa ennen kuin blogi hiljenee hetkeksi. Edessä on lomareissu, jonka aikana otamme totaalisen irtioton ja nautimme Kreikan matkakohteista.

Mutta ennen sitä juhlistetaan tulevaa valkolakkia.

Kivaa viikonloppua!

11 kommenttia

 1. Aivan ihana paketti! Tuollainen yksinkertainen idea iskee muhun kyllä ihan täysillä. Meille ei ole ihan hirveästi juhlakutsuja sadellut, mutta meidän missio onkin ottaa tästä kesästä kaikki irti, kun tämä on meidän viimeinen kesä kolmihenkisenä perheenä. :) Toki, muutamia juhlia on tulossa ja tässä pitäisi miettiä muun muassa rippilahjaa yhdelle nuorelle miehelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊 Minun kummipoika pääsee myös ripille ja jotain lahjaa pitäisi kehitellä. Katsotaan mitä keksitään 😊

   Poista
 2. Onpas kaunis - kiitos ideasta! Tämä lähtee kokeiluun vaikka niitä lahjanauhoja jemmassa onkin.
  Hauskoja yo-juhlia teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä juuri matkalla juhliin. Tämä idea on siitä kiva, että teksti on personoitavissa täysin :) Sopii moneen tilanteeseen 😊

   Poista
 3. Kiva idea!
  On tosi kaunis paketti!
  Ihanaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos 😊 Toivotaan, että aurinko lämmittäisi nuorten juhlapäivää 😊

   Poista
 4. Tosi kiva idea, eipä ole itselläni tällainen tullut mieleenkään, vaikka monta kertaa on tullutkin tuskailtua lahjanaruongelmien kanssa.
  Mukavia juhlia teille ja aurinkoista viikonloppua ❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin tätä hoksattiin vähän niin kuin vahingossa 😃 Helppo ja kiva idea totettaa 😊 Riemukasta viikonloppua ❤️

   Poista
 5. Aurinkoista viikonloppua myös Ma-Te sinulle ja kiitos kommentista 😊

  VastaaPoista
 6. Meillä on suurinpiirtein AINA lahjanauhat häviksissä...eikun siis hyvässä jemmassa ja tämä vinkki on meille tosi tarpeellinen:D.Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Tyylikäs idea kuten aina. Ihana, että teillä on loma tulossa. Olette varmasti sen ansainneet.

  VastaaPoista