Search

Nimikoitu grillivälinesetti ja muita lahjaideoita miehelle

lahjaideoita-miehelle
*Kaupallinen yhteistyö Lahjat.fi

Jostain syystä erityisesti miesten lahjat tuottavat monille päänvaivaa. Mikähän siinä on, että lahjaideoita miehelle on huomattavasti vaikeampi keksiä kuin naisväelle. Tämän dilemman kanssa mekin painimme välillä, vaikka miehiä olemmekin. Kun sukulaismies taannoin täytti pyöreitä, metsästimme sopivaa lahjaa kokonaisen lauantaipäivän laihoin tuloksin. Kyllä siinä hiukset olivat kovaa vauhtia harmaantumassa, kunnes viimein bongasimme netissä toimivan Lahjat.fi-verkkokaupan. Sivustolla on myynnissä aivan mielettömän kekseliäitä lahjaideoita miehille - ja paljon. Jopa niin paljon, että meille iski valinnan vaikeus.

Koska kesä ja grillaus ovat lyömätön yhdistelmä, päädyimme hankkimaan lahjaksi upean grillivälinesetin. Täydellinen lahja kaikille intohimoisille grillaajille!

grillivälinesetti-lahja-miehelle

Grillisetti sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetut grillipihdit, grillihaarukan ja paistinlastan. Apuvälineet on pakattu tyylikkääseen metalliseen kantolaukkuun, joka on helppo ottaa mukaan esimerkiksi mökille tai piknikille. Kokonaisuuden kruunaa kuljetuslaukun kyljessä oleva laatta, johon voi kaivertaa vaikka lahjansaajan nimen tai merkkipäivän. Kaiverruksen ansiosta lahja on henkilökohtainen. Grillivälinesetti on hyvä lahjaidea miehelle esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi, tupaantuliaisiin tai viemiseksi mökille. Grillivälinesetin mitat ovat 8,7 x 37 x 10 cm. Lisää grillisetistä voit lukea täältä!

grillivälinesetti


Erilaisia lahjaideoita miehelle

Grillivälinesetin lisäksi sivustolta löytyy myös muita kivoja lahjaideoita miehelle.  Poimimme alle muutaman lahjavinkin:

miesten-lahjat

lahjoja-miehelle


Ehkä yksi pähkähulluimmista lahjoista oli kuplamuovipuku, joka on todellinen huumorilahja henkilölle, joka tykkää paukautella kuplamuoveja. Sekin löytyy sivustolta.

Verkkokaupan valikoimista bongasimme myös upeita lahjapaperivihkoja. Tykästyimme erityisesti karttalahjapaperiin, joka sopi erinomaisesti grillivälinesetin ympärille. Vihko sisältää 12 lahjapaperiarkkia. Muut lahjapaperivaihtoehdot löydät täältä!

lahjapaperivihko


Lahjat.fi kokemuksia


Koska Lahjat.fi-verkkokauppa on monille varsin uusi tuttavuus, kerrotaan hieman tarkemmin sivustosta. Verkkokaupassa on myynnissä lahjoja joka tilanteeseen. Tarjolla on lahjaideoita miehelle, naiselle, anopille, opettajalle, ystävälle kuin valmistuneellekin. Valikoimaan on valittu parhaita paloja eri puolilta Eurooppaa ja tuotearsenaali kasvaa jatkuvasti. Meitä ilahduttaa erityisesti, että:

*Valikoimassa paljon tuotteita, joihin voi kaivertaa haluamansa tekstin. Osaan lahjoista voi myös painattaa kuvan. Kaiverrus tai kuva tekee lahjasta aina henkilökohtaisen muistamisen.

*Sivustolla voi etsiä sopivia lahjavaihtoehtoja valmiiden kategorioiden alta. Voit selata lahjaideoita tilaisuuden ja vastaanottajan perusteella. Jos kaipaat esimerkiksi lahjaideoita miehille, valitset vastaanottajakenttään miehet ja tilaisuudeksi esimerkiksi syntymäpäivät, jolloin sivusto kertoo parhaat vinkit miesväen syntymäpäivälahjoihin. Hakutuloksia voi suodattaa myös hinnan mukaan.

*Valikoima käsittää hyötylahjoja, designia ja huumorilahjoja.

*Nopea toimitus. Tilaus toimitettiin meillekin muutamassa päivässä.

*Ystävällinen asiakaspalvelu, josta saa apua suomeksi!

grillimaisteri

Eikös ollutkin mahtava bongaus tämä grillivälinesetti sukulaismiehelle lahjaksi? Lisää kivoja lahjaideoita miehille löydät täältä!

*Kaupallinen yhteistyö Lahjat.fi. 
*Osa kollaaseissa käytetyistä kuvista lainattu Lahjat.fi-sivustolta.

11 kommenttia

 1. En vakuuttunut ihan täysin tuosta sivustosta, mutta nuo erillaiset grillausvälineet saisivat mieheni hihkumaan. Eli todennäköisesti palaan sivustolle ainakin isänpäivinä ja mieheni syntymäpäivinä. Ja isovanhemmille toimivat varmasti lahjat lapsenlasten valokuvilla. En siis lyttää ihan täysin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, ettet lyttää :) Sivustolle nimittäin tulee varmasti vielä lisää ideoita, jahka verkkokauppa pääsee kunnolla vauhtiin täällä Suomessa. Meistä on kiva, että valikoimissa hyvin eri tyyppisiä lahjoja jokaiselle budjetille. Grillisetti nousi heti omaksi suosikiksemme ja muut personoitavat tuotteet. Noita kuvalla varustettuja laseja pitää tilata jossain vaiheessa ainakin :)

   Poista
 2. Muutaman näistä lahjoista voisin itsekin jollekin miespuoliselle antaa. Parhaan olitte valinneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo grillisetti oli meidänkin mieleen ja näin kesällä ajankohtainen lahja :) Ja tuo lahjapaperi oli aivan huippukiva. Sitä ei vaan millään raaskisi käyttää, mutta ainahan voi tilata lisää :)

   Poista
 3. Minä tunnen kolmenlaisia miehiä: kitupiikit, jotka suuttuvat mistä tahansa lahjasta, johon on käytetty rahaa vaikka se ei edes ole heidän rahaansa.Välineurheilijat, joille ei osaa ostaa kuin lahjakortin, koska he ovat niin tarkkoja väristä/materiaalista/merkistä/ihan mistä tahansa.Varakkaat, joilla on heräteostoksetkin satojen eurojen arvoisia ja jotka aina ostavat kalleinta laatua.
  Osta näille nyt sitten lahjoja:O
  Mutta itse innoistuin nuista lahjapapereista:D

  VastaaPoista
 4. Tännekin kokkimiehelle sopisi nuo grillailu välineet lahjaksi. Tosi kivan oloiset sivut ja kivoja lahjaideoita. Mikä siinä muuten onkin, että miehille on niin vaikeaa keksiä lahjoja?
  Ihanaa tiistaita teille kahdelle <3

  VastaaPoista
 5. On se niin mukava, että joku on miettinyt lahjaideat valmiiksi. Ihmisen elämä on muutenkin yhtä miettimistä ja suunnittelua.

  VastaaPoista
 6. Kivoja lahjaideoitahan tuolta löytyykin :) Toi grilliväline salkku onkin just hyvä näin kesä aikaan lahjaksi :) Aurinkoista loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
 7. Grillisalkku vaikuttaa aika näppärälle. Meidän tuleva kokki vois innostua :)

  VastaaPoista
 8. Kivan oloinen grillaussetti! Kuplamuovipuku... voi varjele, on jollain mielikuvitusta! ;)

  VastaaPoista