Search

PING Helsinki Business Festival 2017 - Haku on käynnissä!

ping-helsinki-business-festival

PING! Keväällä Helsingissä järjestetään äärimmäisen mielenkiintoinen PING Helsinki Business Festival. Tapahtuma kokoaa sadat sisällöntuottajat ja yritykset oppimaan, verkostoitumaan ja tekemään bisnestä. Kansainvälisyys näkyy vahvasti. Jos olet bloggaaja tai muu sisällön tuottaja, kannattaa lukea postaus loppuun. Haku tapahtumaan on nimittäin nyt auki. Samalla selviää, miten meistä toinen kytkeytyy PING Helsinkiin.


Mikä on PING Helsinki?

Pureudutaan ensin siihen, mikä tapahtuman järjestävä PING Helsinki oikeastaan on. PING Helsinki on vaikuttajamarkkinoinnin yhteisö, joka tuo yhteen vaikuttajamarkkinoinnin tekijät: sisällöntuottajat, markkinoinnin ja viestinnän tekijät sekä toimialalla toimivat yritykset. PING Helsingin tavoitteena on muun muassa kehittää vaikuttajamarkkinoinnin ammattimaisuutta, läpinäkyvyyttä ja mitattavuutta sekä luoda kasvun mahdollisuuksia kaikille vaikuttajamarkkinoinnin parissa toimiville. 

PING Helsingin taustalta löytyy raudankovat ammattilaiset: Inna-Pirjetta Lahti, Aku Varamäki ja Sanna Salovuori. He ovat myös PING Helsinki Oy:n perustajat. Lisäksi some-pöhinästä vastaa Emmi Nuorgam.

Business Festival

PING Helsinki järjestää monipuolisesti erilaisia tapahtumia, joista suurin on keväällä järjestettävä PING Helsinki Business Festival. Tapahtuma kokoaa 27.-29.4. sadat sisällöntuottajat ja yritykset oppimaan, verkostoitumaan ja tekemään bisnestä. Nyt kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma sisältää mielenkiintoisen kattauksen puheenvuoroja, erilaisia työpajoja, yllätysesiintyjiä ja iltajuhlan. Pääteemoja on viisi: tulevaisuus, vaikuttavuus, vastuullisuus, luovuus ja herkku. Tapahtuma järjestetään huhtikuussa uuden Clarion Hotellin tiloissa Helsingissä.


Studio

PING Helsinki järjestää kuukausittain myös Studio-nimellä kulkevia tapahtumia. Studiot kokoavat yhteen sisällöntuottajat ja bisneksen tekijät. Jokaisella tapahtumalla on oma teemansa. Studiossa kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja ja opitaan onnistuneista sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin caseista. Myös sisällöntuottajat pääsevät tapahtumassa ääneen. Studioista ja niiden aikatauluista voit lukea lisää täältä!


pingethics-koodisto

PING Ethics -koodisto

Viime keväänä PING Helsinki julkaisi PING Ethics -koodiston. Sen tavoitteena on luoda yhteiset pelisäännöt koko sisältömarkkinoinnin alalle. Koodisto tuo tutuksi toimialaa säätelevät lait ja ohjeistukset, jotka saattavat monelle sisällöntuottajalle olla vieraita. Koodisto tarjoaa myös esimerkkejä sisältöyhteistyön oikeanlaiseen merkitsemiseen omissa kanavissa. Mekin olemme allekirjoittaneet koodiston, jotta lukijat erottavat selkeästi, mitkä tekstit ovat syntyneet kaupallisen yhteistyön tuloksena. Suosittelemme kaikkia bloggaajia tutustumaan koodistoon ja allekirjoittamaan sen täällä.


Ping-Helsinki-Ambassadors
KUVAT: EMMI NUORGAM JA ALEKSI LINDBERG


Janista PING Helsinki Ambassador

PING Helsinki on koonnut sisällöntuottajista 22 hengen Ambassadors-tiimin. Tähän tiimiin meistä Jani tuli valikoiduksi. Ambassadorit voivat esimerkiksi kouluttaa yrityksiä somekanavien käytössä, auttaa kiinnostavien sisältöjen kehittämisessä ja sparrata vaikuttajamarkkinoinnista. Ambassadors-verkostosta löytyy sisällöntuottajia niin ruoka-, lifestyle-, matkailu kuin askartelu- ja diy-piireistä. Ambassodorien esittelyt löydät täältä!

Jos olet bloggaaja tai vaikuttajamarkkinoinnista kiinnostunut yritys, suosittelemme tutustumaan PING Helsingin sivuihin ja hakemaan Business Festival -tapahtumaan. Kannattaa myös tilata PINGin uutiskirje, jossa kerrotaan ajankohtaisista alalla tapahtuvista asioista. Pääset PINGin sivuille klikkaamalla tästä!

Ovatko PING Helsinki ja sen järjestämät tapahtumat sinulle entuudestaan tuttuja?

3 kommenttia

  1. Haettu! Toivottavasti pääsen tänäkin vuonna mukaan. Siellä sitten viimeistään treffattaisiin!

    VastaaPoista
  2. Kuulin ensimmäistä kertaa, mutta aion perehtyä tähän ehdottomasti paremmin. Ja hain mukaan tapahtumaan. Toivottavasti pääsen mukaan! Se olisi ihan mieletöntä ja huippu mahdollisuus kehittää itseäni bloggaajana. Ja onnea Janille uudesta tittelistä.

    VastaaPoista
  3. Wow, sielläkin ambbassadoreita ;). IHana kuulla! Mä laitoin kanssa hakemuksen vetämään ja toivon tosi paljon pääseväni mukaan!!

    VastaaPoista