Tämä brunssille viety hillo on sekä kirpeä että makea

16.8.14


kaikki paketissa raparperihillo resepti


Ystävämme brunssipöytä kutsuu sunnuntaina. Koska kesän raparperisadosta osa on vielä hyödyntämättä, päätimme valmistaa brunssiviemisiksi raparperi-kardemummahilloa. Ja niinhän se on, että itse tehty hillo pesee kaupan vastaavat mennen tullen. Raparperin kirpeydelle saa mukavaa vastapainoa lisäämällä seokseen kardemummaa. Viimeistele vieminen kauniilla lasipurkilla ja etiketillä. (Kuvan etiketti: Ikea)

Raparperi-kardemummahillon ohje


kaikki paketissa raparperihillo resepti

Vinkit:

Lisää kardemummaa oman maun mukaan 0,5-1,5 ruokalusikallista.

Kardemumman lisäksi hilloa voi piristää inkiväärillä.

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Raparperikardemummahillo on yhdyssana (viittaan siis tuohon käsinkirjoitettuun etikettiin).

    VastaaPoista
  2. Mietinkin, kuka kiinnittää ensimmäisenä huomiota tuohon. Olet oikeassa!

    VastaaPoista
  3. Tätä vois kyllä kokeilla. Kardemumma on niin hyvä mauste. :)

    VastaaPoista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *