Search

Päivänsankarilla lahjakääre otsassa

 kaikki paketissa paketointi-idea syntymäpäivälahja gift wrapping idea

Joskus taiteiltu lahjapaketti voi taipua käyttötarkoitukseen, joka yllättää paketoijankin. Niin kävi, kun tämä paketointi-ideamme päätyi lopulta päivänsankarin otsanauhaksi. Oli tietenkin puhdas sattuma, että paketissa käyttämämme saatiininauhat istuivat täydellisesti 40-vuotissankarin pään ympärille. Satiininauhaan liimatun kukan ja numerolappujen ansiosta kenellekään ei jäänyt epäselväksi, kuka oli juhlinnan kohde.

Kokonaisuudessan tämä paketti on mielestämme täysi kymppi. Paketissa ei ole mitään liikaa, mutta silti se on juhlava. Ja mikä parasta, sen tekeminen onnistuu vajaassa kymmenessä minuutissa.


Näitä tarvitset:


Satiininauhaa (Tiger)
Koristekukka (Tiger)
Numerolaput (Ikean pakettikortteja, joista ripustusreikä leikattu pois)
Kaksipuolinen teippi
Kuumaliimapistooli

Näin onnistut: 


1. Leikkaa satiininauhasta kaksi reilusti paketin ympäri menevää palaa. Nauhojen päätykohdat saavat mennä paketin takaosassa muutaman sentin päällekkäin, jotta liitoskohdasta tulee siisti.


2. Asettele nauhat paketin ympärille siten, että liitoskohdat jäävät paketin alapuolelle. Käytä paketin päällipuolella apuna kaksipuolista teippiä, jotta nauhat pysyvät paikoillaan (kuten kuvassa yllä).


3. Liimaa paketin alapuolelle jäävät nauhojen päät toisiinsa kuumaliimalla. Näin satiininauhat muodostavat yllä olevan kuvan kaltaiset raidat paketin ympärille ja pysyvät paketin ympärillä tiukasti kiinni.


4. Liimaa koristekukka kuumaliimalla kiinni paketin vasempaan päähän.


5. Paketin pitäisi nyt näyttää tältä (kuva yllä).


6. Lopuksi liimaa päivänsankarin ikää kuvaavat numerolaput kuumaliimalla paketin oikeaan päähän.

Käyttämämme numerolaput ovat Ikean pakettikortteja, joiden yläosasta on leikattu ripustusreikä pois. Vaihtoehtoisesti voit tulostaa tai askarrella omat numerolaput pakettiin.

Tämä postaus ei ole sponsoroitu.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti